Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

«Η πατρίδα σκότωσε τον γιο μου»

❱❱ Συγκλονιστική επιστολή στον Τσίπρα από τη μητέρα του 25χρονου που δολοφόνησαν Πακιστανοί στου Φιλοπάππου για ένα κινητό«Γροθιά στο στομάχι» είναι η ανοιχτή επιστολή της χαροκαμένης μητέρας του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα, που πριν από μία εβδομάδα βρήκε φρικτό θάνατο πέφτοντας από βράχο στου Φιλοπάππου, όταν δέχθηκε επίθεση από τρεις αδίστακτους ληστές. 

Στο συγκλονιστικό κείμενο που απευθύνεται στον πρωθυπουργό, στους αρμόδιους υπουργούς και στον δήμαρχο Αθηναίων, η Λαμπρινή Μουστάκα τούς επιρρίπτει εγκληματικές ευθύνες για την απουσία αστυνομικής φύλαξης στον αρχαιολογικό χώρο όπου έχασε τη ζωή του ο γιος της.

Οπως σημειώνει, ο άτυχος 25χρονος που ζούσε στη Σκοτία εδώ και τέσσερα χρόνια επισκέφθηκε την πατρίδα του για διακοπές και θέλησε να ξεναγήσει τη φίλη του από την Πορτογαλία στα αξιοθέατα της πρωτεύουσας. «Απέχοντας για αρκετό καιρό από την ελληνική πραγματικότητα, ο Νικόλας δεν γνώριζε την επικινδυνότητα αυτού του χώρου, η οποία δημιουργήθηκε και συντηρείται και με δική σας συνενοχή» τονίζει η μητέρα του θύματος απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα και παραδέχεται ότι ακόμη και η ίδια, όταν επισκέφθηκε τον επίμαχο χώρο για να αφήσει λίγα λουλούδια στη μνήμη του παιδιού της, ένιωθε «ανά πάσα στιγμή επαπειλούμενη από κάθε μορφής εγκληματική ενέργεια, αν και ήταν μέρα μεσημέρι».

Συμμορίες

«Εγινα μάρτυς εικόνων, που μόνο θλίψη, απογοήτευση, αλλά και οργή με γέμισαν» καταγγέλλει η κυρία Μουστάκα, που κάνει λόγο για αδηφάγες συμμορίες «για τις οποίες η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει λιγότερη σημασία από την αξία ενός κινητού».

Στην επιστολή της ζητά από την Πολιτεία να διαθέσει κάποια κονδύλια από τα χρήματα των βαρέως φορολογούμενων πολιτών «όχι μόνον στους κατά την κοινή γνώμη παχυλούς μισθούς σας και στις φιέστες για τα Κούλουμα, αλλά και για να περιστοιχίσει με κιγκλιδώματα ασφαλείας όλο αυτό το πλατό το οποίο εμφανίζεται ως φαιό νταμάρι και καταλήγει σε αβύσσους και στο οποίο μπορεί κάποιος να γλιστρήσει ανά πάσα στιγμή ακόμα και μη δεχόμενος την επίθεση που δέχθηκε ο Νικόλας».

«Τον γιο μου, κ. Πρωθυπουργέ, τον φιλοξένησε και τον προστάτεψε το βραχώδες και απόκρημνο, αλλά παράλληλα προστατευμένο από την Πολιτεία, κάστρο του Εδιμβούργου και τον σκότωσε η ίδια του η πατρίδα με τη δική σας συνενοχή και εγκληματική αμέλεια» καταλήγει η άτυχη μητέρα.

Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες της «Espresso», χθες η Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τρεις σεσημασμένους Πακιστανούς, οι οποίοι φέρεται ότι είναι οι δράστες της δολοφονίας του 25χρονου. Ωστόσο, παρά τις έρευνες στα στέκια τους, δεν κατέστη δυνατόν ο εντοπισμός τους και αναζητούνται.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...