Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Η πατρίδα σκότωσε τον γιο μου»

❱❱ Συγκλονιστική επιστολή στον Τσίπρα από τη μητέρα του 25χρονου που δολοφόνησαν Πακιστανοί στου Φιλοπάππου για ένα κινητό«Γροθιά στο στομάχι» είναι η ανοιχτή επιστολή της χαροκαμένης μητέρας του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα, που πριν από μία εβδομάδα βρήκε φρικτό θάνατο πέφτοντας από βράχο στου Φιλοπάππου, όταν δέχθηκε επίθεση από τρεις αδίστακτους ληστές. 

Στο συγκλονιστικό κείμενο που απευθύνεται στον πρωθυπουργό, στους αρμόδιους υπουργούς και στον δήμαρχο Αθηναίων, η Λαμπρινή Μουστάκα τούς επιρρίπτει εγκληματικές ευθύνες για την απουσία αστυνομικής φύλαξης στον αρχαιολογικό χώρο όπου έχασε τη ζωή του ο γιος της.

Οπως σημειώνει, ο άτυχος 25χρονος που ζούσε στη Σκοτία εδώ και τέσσερα χρόνια επισκέφθηκε την πατρίδα του για διακοπές και θέλησε να ξεναγήσει τη φίλη του από την Πορτογαλία στα αξιοθέατα της πρωτεύουσας. «Απέχοντας για αρκετό καιρό από την ελληνική πραγματικότητα, ο Νικόλας δεν γνώριζε την επικινδυνότητα αυτού του χώρου, η οποία δημιουργήθηκε και συντηρείται και με δική σας συνενοχή» τονίζει η μητέρα του θύματος απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα και παραδέχεται ότι ακόμη και η ίδια, όταν επισκέφθηκε τον επίμαχο χώρο για να αφήσει λίγα λουλούδια στη μνήμη του παιδιού της, ένιωθε «ανά πάσα στιγμή επαπειλούμενη από κάθε μορφής εγκληματική ενέργεια, αν και ήταν μέρα μεσημέρι».

Συμμορίες

«Εγινα μάρτυς εικόνων, που μόνο θλίψη, απογοήτευση, αλλά και οργή με γέμισαν» καταγγέλλει η κυρία Μουστάκα, που κάνει λόγο για αδηφάγες συμμορίες «για τις οποίες η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει λιγότερη σημασία από την αξία ενός κινητού».

Στην επιστολή της ζητά από την Πολιτεία να διαθέσει κάποια κονδύλια από τα χρήματα των βαρέως φορολογούμενων πολιτών «όχι μόνον στους κατά την κοινή γνώμη παχυλούς μισθούς σας και στις φιέστες για τα Κούλουμα, αλλά και για να περιστοιχίσει με κιγκλιδώματα ασφαλείας όλο αυτό το πλατό το οποίο εμφανίζεται ως φαιό νταμάρι και καταλήγει σε αβύσσους και στο οποίο μπορεί κάποιος να γλιστρήσει ανά πάσα στιγμή ακόμα και μη δεχόμενος την επίθεση που δέχθηκε ο Νικόλας».

«Τον γιο μου, κ. Πρωθυπουργέ, τον φιλοξένησε και τον προστάτεψε το βραχώδες και απόκρημνο, αλλά παράλληλα προστατευμένο από την Πολιτεία, κάστρο του Εδιμβούργου και τον σκότωσε η ίδια του η πατρίδα με τη δική σας συνενοχή και εγκληματική αμέλεια» καταλήγει η άτυχη μητέρα.

Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες της «Espresso», χθες η Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τρεις σεσημασμένους Πακιστανούς, οι οποίοι φέρεται ότι είναι οι δράστες της δολοφονίας του 25χρονου. Ωστόσο, παρά τις έρευνες στα στέκια τους, δεν κατέστη δυνατόν ο εντοπισμός τους και αναζητούνται.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...