Νίκος Φίλης με παντόφλα

❱❱ Απρόθυμα να εγκαταλείψουν τις συνήθειες των διακοπών έδειξαν ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσιάστηκαν χθες στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος με εμφάνιση και… αξεσουάρ παραλίας! «Πρωτεργάτης» του… κινήματος «Θέλω κι άλλες διακοπές» ήταν ο Νίκος Φίλης, ο οποίος δεν τρόμαξε ούτε από τα χθεσινά τερτίπια του καιρού και επέλεξε να εμφανιστεί φορώντας παντόφλες!

Το ανοιχτό υπόδημα του πρώην υπουργού Παιδείας, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε την παράσταση στον κατάμεστο χώρο μαγνητίζοντας τα βλέμματα και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους παρευρισκόμενους συναδέλφους του. Σε καλοκαιρινή διάθεση όμως ήταν και η Τασία Χριστοδουλοπούλου!

Υιοθετώντας τη συνήθεια της αθάνατης ελληνικής οικογένειας, που φέρνει τάπερ με κολατσιό στην παραλία, η κυρία Χριστοδουλοπούλου έφερε στη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ αλουμινόχαρτο με κουλουράκια για τη λιγούρα.

Η προνοητικότητά της στη συνέχεια τη δικαίωσε, καθώς η πολύωρη διαδικασία τής άνοιξε την όρεξη. Αγνωστο παραμένει εάν η ίδια είχε πλάσει τα κουλουράκια, πάντως η γαλαντόμα αντιπρόεδρος της Βουλής φέρεται ότι προσέφερε μερικά και στους συνδαιτυμόνες της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έξαλλος ο Μικρούτσικος: «Το καλύτερο είναι να μου δώσετε μια άνευ αποδοχών άδεια»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Buongiorno» με κακή διάθεση. Τι του συνέβη;

Φοίβος Παπαδάκης: Βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του δύο μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος προσπαθεί να σταθεί...

Παγιδευμένη η Βάσια Λόη με τα παιδιά της στο Ντουμπάι – «Είδαμε ένα σύννεφο καπνού, ξεκίνησε ο τρόμος»

Δύσκολες ώρες πέρασε η Βάσια Λόη με τα παιδιά της καθώς εγκλωβίστηκαν στο Ντουμπάι.

Τέλος στη δικαστική διαμάχη Παπαρίζου – Μαυρίδης: Οριστική συμφωνία για τη μεζονέτα

Δόθηκε ένα τέλος στο δικαστικό πόλεμο του πρώην ζευγαριού Έλενας Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδη.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την τραγουδίστρια Μαρίνα – Δείτε πώς είναι σήμερα

Η τραγουδίστρια Μαρίνα γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα τέλης της...

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Με διώχνουν από το σπίτι γιατί θέλουν να το πουλήσουν»

Η Ευγενία Ξυγκόρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»...