Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σάρωσαν τα φλας μάνα και κόρη

❱❱ Η στιλιστική επιλογή της Κατερίνας Παπακώστα και της Αγγέλας Σιδηροπούλου στο Προεδρικό ΜέγαροΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Μουσταρδί εμφάνιση στην ορκωμοσία για την Κατερίνα Παπακώστα, που συνοδευόταν από την καλλονή κόρη της Αγγέλα Σιδηροπούλου. 

Η νέα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη με καρέ μαλλί και ελάχιστο μακιγιάζ, και με την Αγγέλα με το μίνι της, πέρασε το Προεδρικό Μέγαρο σαρώνοντας τα φλας των φωτογράφων. Η μελαχρινή Αγγέλα είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια. Μάλιστα λίγες εβδομάδες πριν από την υπουργοποίηση της μητέρας της κυκλοφόρησε το single της με τον τίτλο «Εύθραυστον», σε μουσική Αντώνη Καλούδη και στίχους Σταυρούλας Παγώνα. «Ενα τραγούδι που μιλά για τη ζωή, για τα όνειρα, τις χαρές και τις λύπες, για τις στιγμές που μας σημαδεύουν και μας ορίζουν», όπως λέει η ίδια.

Σε συνέντευξή της στην «Espresso» η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα είχε μιλήσει για τα δύο παιδιά της: «Η Αγγέλα είναι ηθοποιός και αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ “Εβίτα”. Από νήπιο ξεκίνησε με τη μουσική, γιατί είναι και μουσικός, έκανε σπουδές ηθοποιίας στη δραματική σχολή του Γιώργου Αρμένη και είναι επί πτυχίω επικοινωνιολόγος.

papakosta

Εχει ήδη κάνει μια ωραία διαδρομή. Εχει παίξει στην Επίδαυρο, στις “Τρωάδες”, με το Εθνικό Θέατρο, στις παραστάσεις του Γ. Αρμένη. Τραγουδάει, χορεύει και υποκρίνεται. Ο Κωνσταντίνος, ο αδελφός της, από την άλλη, είναι ο πρώτος και μεγάλος θαυμαστής της. Της γράφει τραγούδια, παράλληλα και με άλλους, για να προχωρήσει και τη μουσική διαδρομή της».

Ορκωμοσία

Συν γυναιξί και τέκνοις ορκίστηκαν χθες το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο τα μέλη της νέας κυβέρνησης. Ασπρο, μαύρο, ραφ μπλε, μουσταρδί και γόβες στιλέτο περιέλαβε η ορκωμοσία της τελευταίας, εκτός απροόπτου, κυβέρνησης Τσίπρα.

Με πολιτικό όρκο δήλωσαν την πίστη τους οι υπουργίνες Γεροβασίλη, Ζορμπά και Νοτοπούλου και οι υπουργοί Χαρίτσης, Καλογήρου, Κουβέλης, Σαντορινιός, Πιτσιόρλας, Ρήγας, Κρέτσος, Δημαράς και Γιαννακίδης. Τον θρησκευτικό όρκο, παρόντος του επισκόπου Μεθώνης κ. Κλήμη, επέλεξαν οι κυρίες Ξενογιαννακοπούλου, Παπακώστα, Χρυσοβελώνη, Κόλλια – Τσαρουχά και Τελιγιορίδου και οι κύριοι Αραχωβίτης και Μπόλαρης.

Ο πρωθυπουργός, χωρίς το πλέριο χαμόγελο άλλων δημόσιων εμφανίσεων και με τον δεξιό ώμο του λίγο ανασηκωμένο, ελπίζουμε λόγω στάσης του σώματος, ευχήθηκε σε όλους, παρόντος φυσικά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Κυριάρχησε το ραφ μπλε 

tsipras

❱❱Πολύ ραφ μπλε είχε η τελετή ορκωμοσίας, αν και η κυβέρνηση θέλει να λέγεται κόκκινη! Ανάλογου χρώματος κοστούμι φορούσαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο νέος κομψότατος υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης και ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός.
Την ίδια επιλογή έκανε σε μπλούζα και η Ολυμπία Τελιγιορίδου, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και σε ελαφρώς παλιομοδίτικο κοστούμι η νέα υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου. Φόρεμα ραφ φορούσε και η σύζυγος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη. «Ραφιναρισμένη κυβέρνηση», δηλαδή.

❱❱«Να ‘ταν τα νιάτα δυο φορές, τα γηρατειά καμία». Ηταν η πρώτη μου σκέψη βλέποντας τη φωτογραφία του 78χρονου πρώην ισχυρότατου υπουργού των κυβερνήσεων της Ν.Δ. Γιώργου Σουφλιά.

souflias708

Ο πρώην υπουργός έχει εδώ και πολλά χρόνια αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική, ζει σε ένα ωραίο κτήμα στην πατρίδα του τη Λάρισα και ασχολείται με τα αγροτικά του.
Βρέθηκε όμως πριν από λίγες μέρες στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπου έκανε τις διακοπές του και συναντήθηκε με έναν παλιό συνεργάτη του, τον νυν αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων του Δήμου Ηρακλείου Γιάννη Αναστασάκη. Οι δυο τους θυμήθηκαν τα παλιά.

Οικογενειακή υπόθεση

kretsos

❱❱Ενα παιδάκι εθεάθη για πρώτη φορά σε ορκωμοσία κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο. Ηταν η κόρη του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρη Κρέτσου. Το ξανθό χαρούμενο κοριτσάκι, η Ανδριανή, συνοδευόταν από την ξανθιά, ωραία σύζυγο Κρέτσου.
Μάλιστα η σύζυγος φωτογράφιζε συνεχώς με το ροζ κινητό της τον νέο υφυπουργό, την ώρα που εκείνος υπέγραφε το σχετικό βιβλίο ορκωμοσίας. Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τον Κωνσταντίνο. Ο Λευτέρης Κρέτσος είναι συνεργάτης επί μακρόν του Νίκου Παππά και είναι επίκουρος καθηγητής στο πανεπιστήμιο Γκρίνουιτς του Λονδίνου.

(!)

kammenos

«Με τη βοήθεια του αγίου Νικολάου σάς εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας» είπε ο Πάνος Καμμένος στον Φώτη Κουβέλη, που έφυγε από το υπουργείο Αμυνας και πήγε στο Ναυτιλίας. Μάλιστα του δώρισε ένα καλάσνικοφ, έτσι, για να θυμάται την… άμυνα.

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...