Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Οι βοσκοί δεν μου ζήτησαν ούτε διορισμούς ούτε επιδοτήσεις»

❱❱ Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γρεβενά και η συνάντηση που του έκανε εντύπωσηΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Αυτές οι μικρές ευαισθησίες του με κάνουν να παρατηρώ ολοένα και περισσότερο την προσωπικότητα του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Και τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα. Μια ιστορία, λοιπόν, από τα Γρεβενά, όπου πήγε περιοδεία, μοιράστηκε μαζί μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Κατεβαίνοντας από τη Σαμαρίνα, το ορεινότερο χωριό των Βαλκανίων, όπως μου είπαν με υπερηφάνεια οι κάτοικοί του, συνάντησα στον δρόμο τον Μιλτιάδη. Σαράντα πέντε χρόνια βοσκός. Στο τέλος κάθε καλοκαιριού κάνει, όπως πάντα, με τα πόδια τη διαδρομή από τη Σαμαρίνα μέχρι τον θεσσαλικό κάμπο.

Είκοσι δύο μέρες στον δρόμο με τον γιο του τον Κώστα και 10 τσοπανόσκυλα που φυλάνε περισσότερα από 600 πρόβατα. Ο Κώστας έχει σπουδάσει, αλλά μου είπε ότι αυτή τη δουλειά αγαπάει και αυτή θέλει να συνεχίσει να κάνει. Να μείνει στον τόπο του και στον κλάδο της ορεινής μετακινούμενης κτηνοτροφίας. Ο Μιλτιάδης και ο Κώστας δεν μου ζήτησαν ούτε διορισμούς ούτε επιδοτήσεις ούτε φορολογικές απαλλαγές. Μου ζήτησαν να ελέγξουμε τις παράνομες εισαγωγές γάλακτος, για να μη βαφτίζεται το εισαγόμενο ως ελληνικό και να μην πέφτουν οι τιμές της εγχώριας παραγωγής. “Είναι ακόμη καλός ο καιρός, γιατί κατεβαίνετε από τώρα;” τους ρώτησα λίγο πριν τους αποχαιρετήσω. “Εχουμε χαρές. Παντρεύω την κόρη μου” μου είπε με ένα πλατύ χαμόγελο ο Μιλτιάδης. Του ευχήθηκα κάθε καλό και σύντομα και παππούς».

Ο Κώστας Κουκοδήμος πάει για δήμαρχος Κατερίνης

koykodimos 2

❱❱Ενας κούκος όντως φέρνει την άνοιξη, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον Κώστα Κουκο-δήμο. Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. Κώστας Κουκοδήμος θα ανακοινώσει στις 21 Σεπτεμβρίου επισήμως την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Κατερίνης. Χόρτασε την κεντρική πολιτική σκηνή, που του έδωσε βαθιά εμπειρία για το τι σημαίνει κράτος, και τώρα θέλει να ανοίξει ένα νέο πολιτικό κεφάλαιο στον δημαρχιακό θώκο. Με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Κώστας Κουκοδήμος, όπως ο ίδιος λέει στην «Espresso», θέλει πλέον με καθαρό μυαλό να αρχίσει να δημιουργεί: «Ο βουλευτής, δυστυχώς, δεν έχει μεγάλα περιθώρια δημιουργίας. Ο δήμαρχος, όμως, μπορεί. Είναι ένας μικρός πρωθυπουργός για τον τόπο του».
«Η σύζυγός σου τι λέει, πώς αντέδρασε σε αυτό;» τον ρωτήσαμε κι απάντησε χαρακτηριστικά: «Η γυναίκα μου λέει ναι σε ό,τι με φέρνει πιo κοντά της». Καλή αρχή να ευχηθούμε, λοιπόν.

Πάρτι γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει η Φώφη

gennimata

❱❱Το ΠΑΣΟΚ γίνεται 44 ετών και θα… κόψει τουρτίτσα στις «3 του Σεπτέμβρη… να περνάς», που λέει και το τραγουδάκι.
Επετειακή εκδήλωση για τα 44 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ διοργανώνει, λοιπόν, η πρόεδρός του Φώφη Γεννηματά, με τρεις θεματικές συζητήσεις που αφορούν την έννοια του πατριωτισμού σήμερα, τους δημοκρατικούς θεσμούς και την κοινωνική δικαιοσύνη. Το ΠΑΣΟΚ βάζει τα καλά του για να γιορτάσει, αλλά μακάρι να υπήρχε κιόλας. Γιατί δεν υπάρχει. Απλώς δεν το γνωρίζει ακόμη.

(!)

antonaros

«Οταν η μητέρα σου γίνεται 94 χρονών, μόλις έξι εβδομάδες αφού χάσαμε τόσο άδικα τον Μάνο μας, τότε το μόνο που σκέφτεσαι είναι να βρίσκεσαι κοντά της για να ελαφρύνεις τον ανείπωτο πόνο της» λέει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Βαγγέλης Αντώναρος, που γιόρτασε προχθές τα 94α γενέθλια της μητέρας του.
Ο Βαγγέλης έχασε τον αδελφό του, Μάνο Αντώναρο, λίγες εβδομάδες πριν από τη νόσο των λεγεωναρίων. Για να ευχηθούν στη γιαγιά τους Γεωργία βρέθηκαν κοντά της και τα εγγόνια της, Δάφνη και Ομάρ, που ταξίδεψαν από το Λονδίνο για να της δώσουν λίγη χαρά.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...