Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Πού θα κάτσει η… μπίλια για την αριστερή Βάνα Μπάρμπα;

❱❱ Η ηθοποιός, μετά το πρόσφατο πέρασμά της από το Μαξίμου, βρέθηκε στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Η Βάνα Μπάρμπα προσπαθεί να βρει την πιο «καραντί» Αριστερά. Πότε μιλάει με τον ΣΥΡΙΖΑ και πότε βρίσκεται στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ, όπως προχθές, όταν γιορταζόταν η 3η του Σεπτέμβρη.
Στον αύλειο χώρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, λοιπόν, εμφανίστηκε η ηθοποιός φορώντας ένα σκουρόχρωμο πουκάμισο, που αναδείκνυε το ωραίο μπούστο της, για να γιορτάσει μαζί με τους πασόκους τα 44 χρόνια από την ίδρυση του Κινήματος.
Η Βάνα, ως γνωστόν, λίγο καιρό πριν είχε περάσει την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, προκειμένου να ζητήσει τη στήριξη του Αλέκου Φλαμπουράρη για συναυλίες στα ακριτικά νησιά.
Τότε αφέθηκαν υπόνοιες ότι η ωραία ηθοποιός θα ταχθεί στο πλευρό του κυβερνώντος κόμματος. Ομως η Βάνα φαίνεται να θέλει να το σκεφτεί περισσότερο και δεν λέει εύκολα «ναι»!
Δεν το κρύβει ότι είναι ανδρεοπαπανδρεϊκή, μόνο που την παρακαταθήκη του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ την έχει πλήρως υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με τη «στολή» του ΣΥΡΙΖΑ

tsipras doyroy

❱❱Στολή για τη νέα σεζόν «χειμώνας 2018-2019» λάνσαρε χθες στο Μάτι το κυβερνητικό επιτελείο που επισκέφθηκε τις καμένες περιοχές. Και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αλλά και οι υπουργοί Αλέκος Φλαμπουράρης και Χρήστος Σπίρτζης φορούσαν τα ίδια ρούχα. Το ίδιο και ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης και η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.
Με τη στολή ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, λευκό πουκάμισο και μπλε παντελόνι, εκτός από τον Αλέκο Φλαμπουράρη που φορούσε και άσπρο παντελόνι, οι κυβερνητικοί εμφανίστηκαν στον τόπο της τραγωδίας του Ιουλίου για να μιλήσουν με τους κατοίκους.
Οπως υποστηρίζουν αυτοί που αναλύουν τη «γλώσσα των χρωμάτων», το άσπρο προστατεύει από τις αρνητικές επιδράσεις και εκφράζει την απλότητα, την τελειότητα, την αλήθεια και την ειλικρίνεια.
Αρα, βλέποντάς το, πρώτον, οι πληγέντες κάτοικοι ηρεμούν στη θέα του και, δεύτερον και σημαντικότερον, καταδεικνύει όλα αυτά τα ωραία χαρακτηριστικά που διαπνέουν τον ΣΥΡΙΖΑ: Δηλαδή την αθωότητα, την αλήθεια και την ειλικρίνεια.

❱❱Ο σνομπ Ολλανδός είδε από κοντά τη φτωχική Κυψέλη. Ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ βρέθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας στο πλαίσιο τηλεοπτικού γυρίσματος για το ολλανδικό δίκτυο NOS, με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου του για την κρίση στην Ευρώπη, που φυσικά βασίζεται στο «ελληνικό δράμα».
Περπάτησε στους δρόμους της πολύπαθης γειτονιάς της Αθήνας και τα είδε… όλα. Φαντάζομαι θα συνειδητοποίησε ότι η θεωρία από τα ωραία δερμάτινα καθίσματα του Eurogroup απέχει παρασάγγας από τη θλιβερή πραγματικότητα.

Της έκοψαν το τσιγάρο

ntora 0

❱❱Βρήκε τον μάστορά της η καπνίστρια Ντόρα. «Απαγορεύεται. Ο κύριος δήμαρχος το απαγορεύει» είπε, χωρίς να σηκώνει δεύτερη κουβέντα, υπάλληλος του Δήμου Κοζάνης στην πρώην υπουργό και βουλευτή της Α΄ Αθηνών Ντόρα Μπακογιάννη. Η ίδια ζήτησε να ανάψει ένα τσιγάρο την ώρα που θα άρχιζε το ραντεβού της με τον δήμαρχο της πόλης Λευτέρη Ιωαννίδη και οι παρόντες τής το απαγόρευσαν. Αφωνη η Ντόρα, απάντησε: «Με βάζετε σε τάξη». Φυσικά, ποια τάξη; Τη στιγμή εκείνη θα ήθελε να τους φάει ζωντανούς. Αλλωστε η Ντόρα δεν είναι συνηθισμένη σε αρνήσεις!

(!)

ntomates

Ο Γιάννης Ανδριανός και ο Σάββας Αναστασιάδης επισκέφθηκαν το Κτήμα Κωνσταντινίδη με τις φοβερές ντοματούλες. Η περιοδεία των δύο βουλευτών της Ν.Δ. στον νομό Φλωρίνης έκλεισε με επίσκεψη σε ένα πρότυπο κτήμα που το λειτουργούν νέοι άνθρωποι και παράγουν ωραία ντομάτα.
Η επιχείρησή τους βρίσκεται κοντά στο Αμύνταιο, στο χωριό Αντίγονο, στα 565 υψόμετρο. «Αυτό δίνει και στην παραγωγή άλλη γεύση» εξήγησαν τα παιδιά στους δύο βουλευτές.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...