Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Πέντε χρόνια για το εφάπαξ

❱❱ Σε εκκρεμότητα παραμένουν μέχρι σήμερα αιτήματα δικαιούχων που υποβλήθηκαν από το 2013!Τουλάχιστον 40.000 αιτήσεις για τη λήψη εφάπαξ βρίσκονται σε εκκρεμότητα, με τους δικαιούχους να βρίσκονται στην αναμονή έως και πέντε χρόνια, καθώς εκκρεμή παραμένουν αιτήματα τα οποία υποβλήθηκαν ακόμη και το μακρινό 2013, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του νέου Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ). 

Κατά μέσο όρο, ο χρόνος αναμονής για τη διεκπεραίωση και την τακτοποίηση των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί από τους φορείς εφάπαξ, οι οποίοι εντάχθηκαν στο ΕΤΕΑΕΠ, κυμαίνεται από δυόμισι ως τρία έτη. Συγκεκριμένα, με βάση τον χρόνο υποβολής τους οι αιτήσεις που ολοκληρώνονται αυτή τη χρονική περίοδο στους πιο σημαντικούς από τους κλάδους που έχουν υπαχθεί κάτω από τη «σκέπη» του ΕΤΕΑΕΠ έχουν ως εξής:

■ Στον τ. Τομέα Πρόνοιας Μηχανικών και Εργοληπτών Δημόσιων Εργων διεκπεραιώνονται τα αιτήματα που υποβλήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2013.

■ Στον τ. ΤΠΔΥ, για τον κλάδο των δημοσίων υπαλλήλων, διεκπεραιώνονται τα αιτήματα που υποβλήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2016.

■ Στον κλάδο των δημοτικών υπαλλήλων του τ. ΤΠΔΥ στο στάδιο της διεκπεραίωσης βρίσκονται οι αιτήσεις που κατατέθηκαν τον Μάιο του 2015.

■ Στον τ. Τομέα Πρόνοιας Προσωπικού ΟΤΕ (ΤΑΥΤΕΚΩ) ολοκληρώνεται η διαδικασία για τα αιτήματα που υποβλήθηκαν τον Μάιο του 2017.

■ Στον τ. Κλάδο Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ διεκπεραιώνονται τα αιτήματα που κατατέθηκαν τον Νοέμβριο του 2016.

■ Στον τ. Τομέα Πρόνοιας Ξενοδοχοϋπαλλήλων (ΤΑΠΙΤ) στο στάδιο της διεκπεραίωσης βρίσκονται οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν τον Ιούνιο του 2015.

■ Στον τ. Τομέα Πρόνοιας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΤΑΠΙΤ) ολοκληρώνεται η επεξεργασία των αιτήσεων οι οποίες κατατέθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2015.

■ Στον τ. Τομέα Πρόνοιας Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων (ΤΑΠΙΤ) ολοκληρώνεται η διευθέτηση των αιτήσεων που υποβλήθηκαν τον Απρίλιο του 2017.

■ Στον τ. Τομέα Πρόνοιας Κατώτερων Πληρωμάτων του Εμπορικού Ναυτικού ολοκληρώνεται η διεκπεραίωση των αιτήσεων που υποβλήθηκαν τον Ιανουάριο του 2015.

■ Στον τ. Τομέα Πρόνοιας Αξιωματικών του Εμπορικού Ναυτικού διεκπεραιώνονται οι αιτήσεις οι οποίες κατατέθηκαν τον Δεκέμβριο του 2016.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.





Μποζουκια Αθηνα