Ενα σουξέ για τους… ΑΝ.ΕΛ.

❱❱ Η στιχουργός Εύη Δρούτσα μπαίνει στην πολιτική! Η οικογενειακή σχέση της με τον Πάνο ΚαμμένοΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Να σου θυμίσω, είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώρισα, πώς θες εσύ για καλοκαίρια να μιλάμε;»

Η στιχουργός του γνωστού σε όλους μας «Παλιόκαιρου», που ερμηνεύει μοναδικά ο Πασχάλης Τερζής, Εύη Δρούτσα, προσχώρησε στους ΑΝ.ΕΛ. Εγκαταλείπει, δηλαδή, τον… παλιόκαιρο εκεί έξω για την καλοκαιρία της Βουλής. Η στιχουργός, αποκαλύπτοντας την άγνωστη, έως τώρα, φιλική σχέση που συνδέει την οικογένειά της με την οικογένεια του υπουργού Εθνικής Αμυνας, αποφάσισε να μπει στην πολιτική ακριβώς για αυτό. Είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ:

«Το αποφάσισα γιατί ο Καμμένος είναι πατριώτης και κοντά στα δικά μου πιστεύω, στα πιστεύω τού πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν φίλος με τον Ηλία Καμμένο, άρα μπαίνω σε ένα οικογενειακό περιβάλλον. Εζησα πριν πάρω την απόφαση ένα διάστημα με αυτούς τους ανθρώπους, είδα μια οικογένεια εκεί μέσα, αισθάνθηκα καλά». Ετσι, λοιπόν, χθες συναντήθηκε με τον γραμματέα των ΑΝ.ΕΛ. Ευθύμιο Δρόσο και εντάχθηκε στο κόμμα, στηρίζοντας αναφανδόν Πάνο Καμμένο. Αν μη τι άλλο, και φυσικά μετά την εκλογή της, όποτε αυτή συμβεί, θα έχει και η Βουλή τη στιχουργό της. Να δω να βγαίνουν σε cd «τα… κοινοβουλευτικά» και τι στον κόσμο!

Γενέθλια Τζιτζικώστα με δίπατη τούρτα

❱❱Σαραντάρισε και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και το γιόρτασε με μια θεαματική τούρτα! Ο Απόστολος πέρασε τα γενέθλιά του, φυσικά, με την αγαπημένη του σύζυγο Ελεάννα. Μάλιστα, εκείνη ευθύνεται και για τη δίπατη σοκολατένια τούρτα των γενεθλίων που αποκάλυπτε φαρδιά πλατιά και την ακριβή ηλικία του περιφερειάρχη. Τα κεράκια σβήστηκαν παρουσία φίλων και συνεργατών. Και του χρόνου.

❱❱Επιστολή στον νέο νικητή των εκλογών με εννέα σημεία, στα οποία θα πρέπει να συγκλίνουν τα δύο κόμματα για να συνεργαστούν, θα στείλει ο Βασίλης Λεβέντης. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων ετοιμάζεται να γράψει καινούργιο γράμμα και για τον Μητσοτάκη, αντίστοιχο με αυτό που είχε γράψει στον Τσίπρα. Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά, ενώ έως τώρα ο Λεβέντης άκουγε «Μητσοτάκης» και έφευγε, τώρα υπό προϋποθέσεις, εννιά τον αριθμό, συνεργάζεται. Μπορεί να το λέει γιατί ίσως πιστεύει ότι ο Κυριάκος θα αρνηθεί, όπως έκανε ο Αλέξης. Ελα, όμως, που ενίοτε οι προτάσεις γίνονται και δεκτές… Και τότε τι, κύριε πρόεδρε;

Η μαρμίτα και η τσικουδιά

❱❱«Δεν του δίνουμε διότι έπεσε στη μαρμίτα όταν ήταν μικρός!» είπε χθες στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας, αποτρέποντας τους ντόπιους από το να δώσουν τσικουδιά στον Πολάκη. Στη βόλτα που έκανε ο πρωθυπουργός στην Κάνδανο, συνοδεία του αναπληρωτή Υγείας Παύλου Πολάκη, οι Κρητικοί φίλοι του θέλησαν να τον κεράσουν. Εκείνος φυσικά και δεν αρνήθηκε το κέρασμα, αλλά για τον Πολάκη έβαλε «βέτο», καθώς, όπως είπε σε ελεύθερη μετάφραση, έχει πιει καντάρια, που λέει κι ο λαός, αφού μικρός έπεσε στη μαρμίτα. Δηλαδή, τι σημαίνει αυτό; Οτι ο Πολάκης πολλές φορές υπερβάλλει λόγω μαρμίτας; Μάλλον αυτό είπε ο ποιητής. Από την άλλη, εγώ δεν ήξερα τι είναι η μαρμίτα… Δεν γνώριζα ότι η κατσαρόλα λέγεται και μαρμίτα, παρότι γνωρίζω και λίγα ιταλικά, από όπου είναι η ρίζα της. Μόνο τη μαρμότα γνώριζα. Τη μαρμίτα την έμαθα χθες. Πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας διατηρεί αμείωτο το χιούμορ του και αυτό μου αρέσει.

(!)

Η Φωτεινή Αραμπατζή, ως άλλη Εύα, δάγκωσε το μήλο. Σε περιοδεία που κάνουν οι βουλευτές της Ν.Δ., ως προπομποί του προέδρου τους Κυριάκου Μητσοτάκη, έκαναν μια στάση στον συνεταιρισμό με τα περίφημα καστοριανά μήλα. Τα φημισμένα μήλα κατακλύζουν τις αγορές της Μέσης Ανατολής. Το ίδιο και οι ντομάτες, αλλά και τα κηπευτικά. Βλέποντάς τα, κόκκινα και ζουμερά, η Φωτεινή δεν κρατήθηκε και δάγκωσε! Πληροφορίες που ελέγχονται ως προς τη γνησιότητά τους μας λένε ότι και οι έτεροι βουλευτές Απόστολος Βεσυρόπουλος και Μαρία Αντωνίου έκαναν ακριβώς το ίδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών