Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

«Καλλιστεία» ΔΕΘ με… ολίγη Eurovision

❱❱ H εντυπωσιακή παρουσιάστρια, η… πράσινη Μπέττυ και η «γυναικάρα με τα κόκκινα» Από τη 
Βίβιαν Μπενέκου

Τύφλα να ‘χουν τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία (γιατί αυτά απέμειναν να γίνονται) μπροστά σε εκείνα της… ΔΕΘ! Οι συριζαίες ψώνισαν προσεκτικά τα συνολάκια τους για να είναι άψογες την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν στο βήμα του Βελλίδειου!

Η μια διαγκωνιζόταν την άλλη για το πού θα πέσουν τα φλας των φωτορεπόρτερ. Πασαρέλα, λοιπόν, η 83η ΔΕΘ, με τις υπουργίνες Εφη Αχτσιόγλου, Κατερίνα Νοτοπούλου και Ελενα Κουντουρά να εμφανίζονται απαστράπτουσες, ενώ και η πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη κατάφερε χάρη στα ψηλοτάκουνα πέδιλά της να γίνει αντικείμενο συζήτησης στα πηγαδάκια των παρευρισκομένων.

Φυσικά, πρώτη και καλύτερη η σύζυγος του πρωθυπουργού Μπέττυ Μπαζιάνα, που φόρεσε ένα σκούρο πράσινο-κυπαρισσί φόρεμα (αρκετά λιτό) το οποίο αγκάλιαζε το σώμα της. Αλλωστε, η «γυναίκα του Καίσαρα», ως γνωστόν, πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται κομψή. Γι’ αυτό και η Μπέττυ έβαλε μόνο το κόκκινο κραγιόν της για να σπάσει την απολύτως κλασική επιλογή της.

Ολοι περίμεναν να δουν την «πρεμιέρα» της νέας υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου, που εκ της θέσεώς της είχε και αυτή τα δικά της λεπτά δημοσιότητας. Ντυμένη στα κόκκινα, κατάφερε και άναψε φωτιές! Κόκκινο κοστούμι με λευκό μπλουζάκι (πολύ προβλέψιμη επιλογή), με μόνη θετική εξαίρεση το φλατ παπούτσι σε nude χρώμα, οι στιλιστικές επιλογές της Νοτοπούλου. Σαφώς καλύτερα ντυμένη ήταν η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, που επέλεξε μαύρο κοστούμι (πολύ μοντέρνα επιλογή), συνδυαζόμενο με μαλλί σε χαλαρή μπουκλίτσα.

«Ολα τα λεφτά»

Η υπουργός κάθισε ακριβώς πίσω από τη σύζυγο του πρωθυπουργού, με την οποία χαιρετήθηκαν. Η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, που κάποτε μεσουρανούσε στις πασαρέλες του κόσμου, διάλεξε φούξια σακάκι με μαύρο μπλουζάκι και παντελόνι. «Ολα τα λεφτά», όμως, ήταν τα ψηλοτάκουνα πέδιλα της βουλευτού Πέλλας Θεοδώρας Τζάκρη. Κοντά στα δάχτυλα το στόλιζαν σατέν τριαντάφυλλα, ενώ στον αστράγαλο έκλεινε με χρυσή αλυσίδα.

Η «αυτοκράτειρα» Θεοδώρα, που εμφανίστηκε με ιβουάρ φόρεμα, διαχρονικώς έχει αδυναμία στα ιδιαίτερα παπούτσια. Το παρατηρούμε σε κάθε εμφάνισή της. Πάντως, παρατηρώντας τα πρωτοκλασάτα κορίτσια του ΣΥΡΙΖΑ, καθήμενα στις πρώτες θέσεις του Βελλιδείου, καταλάβαινε κανείς συγχρόνως και τη μεγάλη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ του 2015 από τον σημερινό. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Μια κοσμογονική για το αριστερό status του κυβερνώντος κόμματος αλλαγή σε πολιτισμικό επίπεδο έχει συντελεστεί και αυτή φαίνεται. Η κουλτούρα της «κακογουστιάς» σήμα κατατεθέν του παλαιού ΣΥΡΙΖΑ φεύγει αργά μεν, αλλά αποφασιστικά δε.

—-

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ3 με τουαλέτα μπρονζέ και βαθύ ντεκολτέ

Σου λέει «μια φορά μού δίνεται η ευκαιρία να προλογίσω πρωθυπουργό, να μην το κάνω όπως πρέπει;» Κάπως έτσι ίσως σκέφτηκε η ωραία Θάλεια Ζαγναφέρη, δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, που ανέβηκε στο stage πριν από τον Αλέξη Τσίπρα και έσκισε.

Με αέρα παρουσιάστριας Eurovision κατάφερε να γίνει το πρόσωπο της βραδιάς! Φόρεσε τουαλέτα σε σκούρο μπρονζέ χρώμα, με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, επέλεξε κότσο για τα μαλλιά και εκτυφλωτικά σκουλαρίκια.

Μοναδικό «ντεσού» το γεγονός ότι κάποιοι θυμήθηκαν πως το συγκεκριμένο φόρεμα το είχε ξαναβάλει η παρουσιάστρια πριν από περίπου δύο χρόνια στα βραβεία ΕΤΑΒΕ (Ενωση Tae Kwon Do Βορείου Ελλάδος). «Κάνε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου» που λέει και το τραγουδάκι, Θάλεια, και άσε τους άλλους να λένε.

—-

ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑΜΑΛΗ

«Θέλει η Αναστασία να κρυφτεί, αλλά το Instagram δεν την αφήνει»! Την ωραία… ζωάρα που περνάει στη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε στα social media η συριζαία δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη, ανεβάζοντας προφανώς σε κρεσέντο ενθουσιασμού φωτογραφίες από το ταξίδι της (φωτό) με το «Ασημένιο Βέλος». Στο τρένο προς τη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, εκεί μαζί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, η Νατάσα ένιωσε να περνάει «ζωάρα» και το μοιράστηκε μαζί μας. Η πρώην υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, αμέσως μετά και τον θόρυβο που ξεσήκωσε η «ωραία ζωή της», και το γεγονός ότι αυτή την πληρώνει το Ελληνικό Δημόσιο, όπως της έγραψαν οι επικριτές της, έσπευσε να απαντήσει ότι η μετακίνηση προς Θεσσαλονίκη ήταν δωρεάν από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

Συμπλήρωσε δε ότι το ταξίδι αυτό ήταν για startuppers και δημοσιογράφους, και ότι εκείνη μετακινούνταν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Για ρεπορτάζ πηγαίνουν μόνο οι συριζαίοι, κατά Γιάμαλη, καθώς ήταν η ίδια που επέκρινε παρελθούσες «δεξιές ΔΕΘ» για ό,τι ακριβώς κάνει η ίδια σήμερα. Και φυσικά περνάει ζωάρα στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ελάχιστα έως καθόλου δεν τον έζησε στο 4% του, αλλά στο 34%! Εν ολίγοις, ο δρόμος από το LSE, όπου σπούδασε η εν λόγω, και τα κάμπινγκ έως τα κοσμοπολίτικα μπαράκια της Μυκόνου και το κόμμα μπορεί να ήταν μακρύς, αλλά ήταν και ωραίος για την «κόκκινη» Νατάσα. Και γιατί να το κρύψει, άλλωστε;

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα