Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ετρεχε ο Κυριάκος για να προλάβει τα βαφτίσια

❱❱ Από τον γιο των Μπακογιάννη – Κοσιώνη πήγε στα Τρίκαλα για την κόρη του αστυνομικού τουΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Βαφτίσια είχε το μενού στο «δεξιό στρατόπεδο» τις μέρες που μόλις πέρασαν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη αρχικά στα βαφτίσια του γιου του ανιψιού του Κώστα Μπακογιάννη και στη συνέχεια πήγε στα Τρίκαλα, όπου ο αστυνομικός του βάφτιζε την κόρη του.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και η σύζυγός του, δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, βάφτισαν τον 11 μηνών γιο τους, τον Δημοσθένη τους, που πήρε το όνομά του από στενό φίλο του αδικοχαμένου Παύλου Μπακογιάννη, παππού του μικρού.
Νονές του νεοφώτιστου ήταν η θεία του Αλεξία Μπακογιάννη και μια φίλη του ζευγαριού.

8 f3 dimosthenis mpakogiannis img 6188

Εκεί λοιπόν βρέθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. αλλά και η γιαγιά του παιδιού Ντόρα Μπακογιάννη.

Μόλις ο Δημούλης, όπως τον αποκαλεί η μαμά του, μπήκε στην κολυμβήθρα και πήρε το ονοματάκι του, ο Κυριάκος και η κόρη του Δάφνη πήγαν στα Τρίκαλα, όπου ο αστυνομικός Θέμης Αντωνίου και η σύζυγός του Δήμητρα βάφτισαν το κοριτσάκι τους Τσαμπίκα Αικατερίνη. Ο πρόεδρος της Ν.Δ., πάντως, όπου πηγαίνει αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις για το στιλ και την ευγένειά του, κι είναι ελαφρώς άδικο που αυτό δεν μπορεί να αποτυπωθεί πλήρως στους τηλεοπτικούς φακούς. Στα βαφτίσια όμως όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια για τον πρόεδρο.

Η «Μαντάμ Σουσού» βγήκε τσάρκα στη Γλυφάδα

8 f5 spyropoylos img 6187

❱❱Μετά τα μαλλιά ράστα ξαφνικά σοβάρεψε! Ο λόγος για τον ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο, τον οποίο υποδέχτηκε στην πόλη του ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
Η «Μαντάμ Σουσού», στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός μαζί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, ανέβηκε στο Φεστιβάλ Γλυφάδας και φυσικά ο δήμαρχος ήταν παρών. Η κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά ταξίδεψε τον κόσμο στη θρυλική δεκαετία του ’30, θυμίζοντάς του και την πολιτική κατάσταση εκείνης της περιόδου.

❱❱Η Βουλή αγαπά το δημοτικό τραγούδι και το δείχνει. Το Ιδρυμα της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Δημοτικό τραγούδι: λόγια και μουσική δίχως ιδιοκτήτη» την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 19.30, στη σκηνή «Οδυσσέας Ελύτης», στον χώρο του Ζαππείου.
Παρών θα είναι και ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης, λάτρης των δημοτικών τραγουδιών και δεινός χορευτής, όπως μαθαίνουμε. Ακριτικά και κλέφτικα, της αγάπης και της ξενιτιάς, παραλογές, μοιρολόγια, κάλαντα και ελευθερόστομα αποκριάτικα, όλα αποτελούν τον παραδοσιακό πλούτο της χώρας, κι ευτυχώς αυτός ακόμη διασώζεται.

Αναστέναξαν τα Λαδάδικα με το δίδυμο Φώφης – Εύαςesr 1109 008 cmyk

❱❱Τα δύο δυνατά «θηλυκά χαρτιά» του παλαιού ΠΑΣΟΚ, η πρόεδρός του Φώφη Γεννηματά και η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, βγήκαν τσάρκα στη Θεσσαλονίκη, κι έγινε χαμός. Αναστέναξαν τα Λαδάδικα. Οι ωραίες κυρίες του νεοσύστατου Κινήματος Αλλαγής μετά τις υποχρεώσεις της 83ης ΔΕΘ περπάτησαν στην πόλη και κάθισαν για τσιπουράκια στο κέντρο της, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου πλάι τους. Μακάρι αυτό να αποτυπωθεί και σε εκλογικά ποσοστά.

(!)

8 f4 img 6180 0

Λίγο πριν εγκαταλείψει οριστικά τα μουσικά stages και περάσει στα πολιτικά, η Αννα Βίσση σάρωσε με τη φωνή της την Αρμάτα των Σπετσών. Εδωσε συναυλία στο πλαίσιο της σπουδαιότερης γιορτής του νησιού, της Αρμάτας. Ο Δήμος Σπετσών γιόρτασε φέτος την ιστορική αυτή μέρα με συναυλία της υπέροχης Αννας Βίσση, που όπως λένε με ασφάλεια τα κυπριακά media έχει αποφασίσει την κάθοδό της στην πολιτική με τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Μιλάμε φυσικά για την υποψηφιότητά της ως ευρωβουλευτού στις ευρωεκλογές του 2019.
Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που της γίνεται σχετική πρόταση. Παλαιότερα και δύο ελληνικά κόμματα της είχαν προτείνει τη Βουλή, αλλά μάλλον δεν ήταν ακόμη ώριμη η απόφαση. Τώρα το σωστό timing φαίνεται ότι έφτασε κι έτσι η Αννα… αναζήτησε, για να μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα, την κοινοβουλευτική εμπειρία της βουλευτού Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργίας Γεννιά. Η συριζαία βουλευτής ήταν στη συναυλία κι οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πολιτικά πριν και μετά το ωραίο μελωδικό ταξίδι στην πλούσια δισκογραφία της Βίσση.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...