ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Θανάσης Χειμωνάς

❱❱ «Για μένα, το Ποτάμι του σήμερα έχει αρκετά κοινά με το ΠΑΣΟΚ του 2012, την εποχή δηλαδή που είχα ενταχθεί σε αυτό. Σημαντικότερο όλων, η προοπτική, η μεγάλη ευκαιρία να εξελιχθεί σε ένα ηγετικό μοντέρνο κεντρώο – κεντροαριστερό κόμμα. Δυστυχώς, εκείνη την ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ την πέταξε τελικά στα σκουπίδια».

Αυτά έγραψε στο πολιτικό «μανιφέστο» του ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ένταξής του στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. Και η στήλη θυμήθηκε τι έλεγε ο ίδιος για τη συγκεκριμένη παράταξη πριν από λίγα χρόνια. Πώς καταφέρνουν μερικά άτομα να γλείφουν εκεί που φτύνουν και ούτε γάτα ούτε ζημιά μόνο εκείνα ξέρουν!

Αυτά τα λέμε, κύριε Χειμωνά μου, γιατί εσείς ο ίδιος σε κείμενό σας με τίτλο «Το Ποτάμι που βαλτώνει» στις 13 Αυγούστου του 2014 περνούσατε γενεές δεκατέσσερις τόσο το ίδιο το κόμμα όσο και τον αρχηγό του!

Αν ξεχάσατε, να σας θυμίσουμε ότι, μεταξύ άλλων, γράφατε: «Η μεγαλύτερη απογοήτευση των τελευταίων μηνών (μιλάω φυσικά αυστηρά για τον εαυτό μου) προέρχεται από αλλού. Από ένα Ποτάμι που από καιρό έχει ξεφύγει της πορείας του»! Παρακάτω υπογραμμίζατε: «Εχω γράψει πολλές φορές πως θεώρησα την εμφάνιση του Ποταμιού στην πολιτική σκηνή ένα γεγονός πολύ θετικό. Φοβάμαι, όμως, πως η μέχρι τώρα πορεία του κόμματος είναι καταστροφική. Και τολμώ να πω πως, αν κάτι δεν αλλάξει άμεσα, θα έχει την τύχη του θρυλικού ΚΕΠ του Μήτσου του Αβραμόπουλου».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ