Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ο Τσίπρας ψάχνει «θρόνο» για την αριστερή «βασίλισσά» του

❱❱ Με τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής «φλερτάρει» η ωραία υπουργός ΕργασίαςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Πάει για δήμαρχος Αθηναίων η Εφη; Φωτιά έχουν πάρει οι «δημοσκοπήσεις» για την υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου και το πολιτικό μέλλον της. 

Δήμος Αθηναίων ή Περιφέρεια Αττικής; Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει θρόνο για τη «αριστερή βασίλισσά του» και, όπως πληροφορείται η «Espresso», έχει βάλει λυτούς και δεμένους να μετρούν το ωραίο πρόσωπό της για κρίσιμα εκλογικά μετερίζια του.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το στενό επιτελείο του έχουν δώσει εντολή να «μετρηθεί και να αξιολογηθεί» καταλλήλως η υποψηφιότητα της υπουργού σε διάφορα πόστα, και όπου ξεχωρίσει εκεί και θα κατέβει. Ο Δήμος Αθηναίων και η Περιφέρεια Αττικής είναι, λοιπόν, τα δύο «χαρτιά» που έχουν πέσει στο τραπέζι για την Εφη Αχτσιόγλου και η μπίλια θα κάτσει εκεί όπου η νίκη θα είναι σίγουρη.

Η υπουργός Εργασίας θεωρείται από το κόμμα της πετυχημένη στο χαρτοφυλάκιό της και γι’ αυτό η επιβράβευση είναι μάλλον ante portas. Εξελίσσεται, δηλαδή, σε βαρύ χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ και άλογο κούρσας, στο οποίο ποντάρει πολύ ο Αλέξης Τσίπρας. Οι καλλίγραμμες γάμπες της αναμένεται να βάλουν πυρκαγιές στα κόμματα, εάν οι αποκλειστικές πληροφορίες μας επιβεβαιωθούν. Μένει, φυσικά, να ερωτηθεί και η ίδια.

Οι «γαλάζιοι» αγαπούν τις τέχνες

img 6216

❱❱Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης θαύμασε τις «Εκκλησιάζουσες» του Ρήγα και ο Νίκος Δένδιας τραγούδησε Δήμητρα Γαλάνη. Ο Κωστής, με τη σύζυγό του Πόπη Καλαϊτζή αγκαζέ, βρέθηκε προχθές το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Παπάγου και είδε τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. Ο Ρήγας είναι φίλος του ζευγαριού και, όπως μας είπαν με ένα στόμα και οι δύο, πέρασαν «μια θαυμάσια φθινοπωρινή βραδιά με καλό θέατρο».

img 8883

Ο Νίκος Δένδιας, από την άλλη, όπως αναφέραμε, προτίμησε Δήμητρα Γαλάνη. Βρέθηκε, λοιπόν, στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης για να δει on stage την αγαπημένη του τραγουδίστρια παρέα με τον νεαρό συνθέτη Στάθη Δράκο. Ετσι, ο πρώην υπουργός είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στον ρομαντισμό, ακούγοντας τα «Γαλάζια σου γράμματα» από τη μελωδική φωνή της Δήμητρας Γαλάνη.

Πανίκα, πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα;

9531 gianis floriniotis 332016

❱❱Ο τραγουδιστής που έχει -κατά δήλωσή του- 20 χρόνια να κάνει sex, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, τραγούδησε για τον πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ολο αυτό το περίεργο ενσταντανέ συνέβη στο περιθώριο της ΔΕΘ, στα ποικίλλα τραπέζια και «πηγαδάκια» που δημιουργήθηκαν. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος διαθέτει αστείρευτο χιούμορ, με χαρά δέχθηκε την επίσκεψη του «φουλ στην παγέτα» και χωρίς sex Γιάννη Φλωρινιώτη.

(!)

to thavmastiko img 6218

Δύο κυρίες της Ν.Δ. έκαναν «κόμμα»! Σε εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκαν μαζί η βουλευτής Ολγα Κεφαλογιάννη και η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ και παρουσίασαν από κοινού την πρόταση του κόμματός τους για τη στήριξη των οικογενειών. Η Ολγα εμφανίστηκε με τολμηρό λουλουδάτο κόκκινο συνολάκι και η Ελίζα πιστή, όπως πάντα, στο στιλ της, που ενσωματώνει το λευκό και οπωσδήποτε το σακάκι. Η (θηλυκή) ισχύς εν τη ενώσει.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...