Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

Κούρσα για τρία «άλογα»

❱❱ Αχτσιόγλου, Κουντουρά και Χαρίτσης, φαβορί για το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο ΑθηναίωνAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Αλέξης Χαρίτσης, Εφη Αχτσιόγλου και Ελενα Κουντουρά. Ποιος από τους τρεις θα πάρει το χρίσμα; Στον ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν υποψήφιο για τον Δήμο Αθηναίων. Πρέπει να είναι όνομα που να τα «σπάει» κοινώς και να μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπο με τον εκλεκτό του Κυριάκου, τον Κώστα Μπακογιάννη.

Πρώτοι αποκαλύψαμε τις μυστικές μετρήσεις που γίνονται για την υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, γερό χαρτί για το κυβερνών κόμμα. Στο «σέικερ» όμως μπαίνουν και τα βαριά χαρτιά, τόσο της ωραίας και πετυχημένης υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά, που είναι άλλωστε και το «βαρύ πυροβολικό» των ΑΝ.ΕΛ., όσο και του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φυσικά και δεν θέλει να χάσει το νούμερο ένα στρατηγείο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που λέγεται Αθήνα, για αυτό μετράει συνεχώς με δημοσκοπήσεις τα μεγαλοστελέχη του. Είναι γνωστό ότι στον χώρο της Αυτοδιοίκησης το ΠΑΣΟΚ έκανε για χρόνια παιχνίδι, για αυτό και σε πολλές περιπτώσεις γίνεται υπόγεια μάχη να μαζέψουν στο δικό τους στρατόπεδο τους πασόκους δημάρχους.

Ετσι, στην αρένα του Δήμου Αθηναίων θα ρίξουν μεγάλο κυβερνητικό στέλεχος, ελλείψει αυτοδιοικητικού.

Εχουν μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν οι ενδεχόμενες υποψηφιότητες Χαρίτση, Αχτσιόγλου και Κουντουρά. Και οι τρεις μπορούν. Πιο ωραίο θα ήταν το σκηνικό όμως με Μπακογιάννη και ένα από τα όμορφα κυβερνητικά κορίτσια. Ιδωμεν…

Γιώργος Κασαπίδης με… άρωμα λεβάντας

img 6255

❱❱Λεβάντες από την Προβηγκία έφερε στη Βουλή ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης. Ο Γιώργος, αγρότης και ο ίδιος, αφού στα κτήματά του στην Κοζάνη καλλιεργεί αρωματικά – φαρμακευτικά φυτά και και τριαντάφυλλα, θέλησε να δει από κοντά συναδέλφους του Γάλλους αγρότες, που ως γνωστόν είναι πρωτοπόροι στα αρωματικά φυτά.

«Ηταν πολύ δυνατή εμπειρία για μένα το καλοκαιρινό μου ταξίδι στην Προβηγκία» λέει στη στήλη μας ο βουλευτής, συμπληρώνοντας: «Στην κυριολεξία είναι ο τόπος της λεβάντας. Τα άγρια είδη εξημερώθηκαν, καλλιεργούνται και δίνουν το φημισμένο ΠΟΠ αιθέριο έλαιο της γαλλικής ορεινής λεβάντας. Ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης της Προβηγκίας είναι το ευλογημένο φυτό της λεβάντας. Δίνει εργασία, δεκάδες προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, τεράστιο πλούτο και εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο». Φεύγοντας, ο βουλευτής πήρε ιδέες για τα ελληνικά αντίστοιχα φυτά, αλλά κυρίως μαγεύτηκε από τη «μοβ γαλλική Προβάνς» και τα περίφημα ροζέ κρασιά της.

Παριζιάνικος «αέρας» για δύο «αντιπάλους»

img 6248

❱❱«Νυχτοπερπατήματα» στο Παρίσι για δύο βουλευτές «αντίπαλων» κομμάτων. Διαξιφισμοί στο προσκήνιο και φίλοι στο παρασκήνιο, δηλαδή.
Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης της Ν.Δ. και ο συριζαίος Μάριος Κάτσης βρέθηκαν στο Παρίσι, στο πλαίσιο του Young Parliamentarians Forum 2018 που γίνεται στη γαλλική πρωτεύουσα. Οι δυο τους πάντως ξέκλεψαν λίγο χρόνο και κυκλοφόρησαν στην πόλη του φωτός βγάζοντας και αναμνηστικές φωτογραφίες βραδιάτικα στον Πύργο του Αϊφελ.

(!)

to thavmastiko img 6252

Ψήνεται ο μεγάλος κυβερνητικός συνασπισμός; Τι λέτε;Ο Αφγανός πρέσβης πέρασε χθες το κατώφλι της Βουλής και είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάση Θεοχαρόπουλο. Ο Ομάρ Σέιντ Σουλτάν, όπως λέγεται ο πρέσβης, πήρε μέρος στη συζήτηση που έγινε για τα κοινά θέματα των δύο χωρών στην κοινοβουλευτική ομάδα Φιλίας Ελλάδας – Αφγανιστάν, στην οποία ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι πρόεδρος.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...