Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Το «πουλέν» του Τσίπρα θα γίνει μπαμπάς!

❱❱ Εγκυος η σύζυγος του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη ΧαρίτσηΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Μπαμπάς θα γίνει με το νέο έτος ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης. Πέρυσι το καλοκαίρι παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κατερίνα και τώρα περιμένουν παιδάκι. 

Το νέο μαθεύτηκε γρήγορα χθες στο υπουργείο και το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο υπουργός σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους, ενώ την είδηση έβγαλε στον αέρα τηλεοπτικής συνέντευξής της και η νέα υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Ο Αλέξης Χαρίτσης είναι ένα από τα «πουλέν» του ΣΥΡΙΖΑ, και όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν εργατικότατο υπουργό και έναν ωραίο άνθρωπο. Ο ίδιος κρατά στο παρασκήνιο την προσωπική ζωή του, γι’ αυτό και πέρυσι ο γάμος του έγινε σε απολύτως οικογενειακό κύκλο, χωρίς πρωτοκλασάτους καλεσμένους!

Γεννητούρια

Ο υπουργός Εσωτερικών τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που -όπως έχουμε ήδη γράψει- μετρά την υποψηφιότητά του και για τον Δήμο της Αθήνας.
Πρώτος ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να του ευχηθεί, ενώ ακολούθησε και ένας στενός φίλος του από το αντίπαλο στρατόπεδο, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Βαγγέλης Αντώναρος.

Λέτε τα γεννητούρια Χαρίτση, να έρθουν μαζί με το χρίσμα για την Αθήνα; «Μας έστειλε σήμα ο κανακάρης» που έλεγε και ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος στην αξέχαστη ελληνική ταινία «Τζένη Τζένη» για την… εγκυμονούσα σύζυγο πολιτικού Τζένη Καρέζη…

«Μαγνήτης» η Ολγα

img 6270

❱❱Αθρόα ήταν η προσέλευση του κόσμου προχθές το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ολοι τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της βουλευτού Ολγας Κεφαλογιάννη με αφορμή την ομιλία της με θέμα «Η Ελλάδα, στο νέο διεθνές περιβάλλον».
Μαζί της ήταν επίσης καθηγητές πανεπιστημίων καθώς και ο πρέσβης επί τιμή Αλέξανδρος Μαλλιάς. Η Ολγα έκανε μια δυνατή «επίδειξη ισχύος», συγκεντρώνοντας πλήθος πολιτών. Στον ρόλο της «οικοδέσποινας της συζήτησης» ήταν η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου. Η κουβέντα είχε πολύ ενδιαφέρον, καθώς συζητήθηκε πολύ η συμφωνία με τα Σκόπια, οι σχέσεις μας με την Τουρκία και το Κυπριακό.

2529334

❱❱«Εκπομπάρχης» γίνεται για χάρη της Αριστεράς ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης. Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι οι «ΜΕΤΑρρυθμιστές της Αριστεράς», το think tank που ίδρυσε ο βουλευτής, αρχίζουν κύκλο διαδικτυακών εκπομπών, συζητώντας με πολίτες για τα πολιτικά γεγονότα που βιώνουμε και τις εξελίξεις που αναμένονται. Η πρώτη εκπομπή θα βγει στον αέρα τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, από τις 7 έως τις 8 το βράδυ, από την ομάδα στο facebook «ΜΕΤΑρρυθμιστές της Αριστεράς» και θα αναμεταδοθεί από τη σελίδα του Σπύρου Λυκούδη στο facebook. Με λίγα λόγια, όσοι ενδιαφέρονται ας σπεύσουν να στείλουν τα ερωτήματά τους στον Σπύρο. Dum, Σπύρο, spero, δηλαδή!

Ξεπέρασε την πίκρα του

4471239

❱❱Ο Κώστας Ζαχαριάδης πολύ γρήγορα ξεπέρασε, ως φαίνεται, το γεγονός που μάλλον θα τον στενοχώρησε, δηλαδή το ότι δεν υπουργοποιήθηκε στον πρόσφατο ανασχηματισμό, και επιχαίρει για τα κυβερνητικά έργα, υποστηρίζοντας: «Είναι ιδιαίτερη μέρα σήμερα (χθες, δηλαδή) για τη Βουλή των Ελλήνων. Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις. Η υπουργός Εργασίας κατέθεσε τροπολογία για την εκκίνηση της διαδικασίας αύξησης του κατώτατου μισθού. Βήμα στήριξης των πιο αδικημένων και ισοπεδωμένων τμημάτων της κοινωνίας μας. Είναι μόνο η αρχή». ΣΥΡΙΖΑ εγγύηση, δηλαδή!

(!)

thavmastiko img 6271

Selfies με μητροπολίτες είναι η νέα μόδα των βουλευτών, στην οποία λέει «ναι» μέχρι και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, που τον έχουμε δει να φωτογραφίζεται αναλόγως και ευχαρίστως…
Χθες, λοιπόν, ο βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Δαβάκης, με αφορμή την ονομαστική εορτή του μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευσταθίου, φωτογραφήθηκε μαζί του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά σε έναν μεγάλο ιεράρχη… Πνευματικός πατέρας, ακούραστος και διαρκής εργάτης της τοπικής μας Εκκλησίας (και όχι μόνο), φίλος και συμπαραστάτης σε πολλά… Και… selfie μαζί του».

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...