Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

«Ο Σκαραβαίος»: Ο δρόμος στο πουθενά

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια λαϊκή τραγουδίστρια...

Το Λούβρο της ΑΕΚ: Ανοιξε τις πύλες του ένα από τα...

Ανατριχίλα και δέος! Αυτά είναι τα συναισθήματα που προκαλεί...

Ο μπασκετμπολίστας του Περιστερίου κατηγορείται ότι έδειρε τη σύντροφό του και εξαφανίστηκε

Το άδοξο τέλος του ποδοσφαιριστή Σεμέδο του Ολυμπιακού φαίνεται...

Σεξουαλικά κακοποιημένο το μωράκι οικογένειας Ρομά που μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο της...

Ακόμα και τη νοσηρότερη φαντασία ξεπερνά η φρικιαστική υπόθεση...

Εναρξη του «μαραθωνίου» για τον Κώστα Κουκοδήμο

❱❱ Ο «γαλάζιος» βουλευτής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Κατερίνης

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Σχεδόν σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο συνεδριακό κέντρο της Κατερίνης, στο πλάι του Κώστα Κουκοδήμου, ο οποίος ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Κατερίνης. 

Ο βουλευτής Πιερίας και πρώην υπουργός αποφάσισε να αφήσει τη Βουλή για να μπει στη μάχη των δημοτικών εκλογών στη γενέτειρά του. Αυτή του την απόφαση, λοιπόν, επικρότησε η παρουσία των δεκάδων βουλευτών στην ομιλία έναρξης του «μαραθωνίου Κουκοδήμου».
Οι Μανώλης και Γιάννης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Μάριος Σαλμάς, Κώστας Σκρέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Γιώργος Κασαπίδης, Ανδρέας Κουτσούμπας, Χρήστος Μπουκώρος, Γιώργος Στύλιος, Βασίλης Γιόγιακας, Γιάννης Αντωνιάδης και πολλοί άλλοι (μεταξύ των οποίων και η πρώην υπουργός Ζέττα Μακρή) ήταν εκεί για να ευχηθούν στον Κώστα Κουκοδήμο καλή επιτυχία στο νέο του «στοίχημα».

«Δεν γίνεται να βαφτιστώ ανεξάρτητος, έχω κομματική ταυτότητα για την οποία είμαι περήφανος» είπε ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του ο ίδιος, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι κατεβαίνει για να πάρει τον Δήμο Κατερίνης ως νεοδημοκράτης. Η Ν.Δ., ως γνωστόν, έχει αποφασίσει να μη δώσει χρίσματα στους υποψήφιους δημάρχους της, αλλά δεν είναι δυνατόν -και έχει απόλυτο δίκιο εδώ ο Κώστας Κουκοδήμος- ένας εν ενεργεία βουλευτής που εκλέγεται επί χρόνια πρώτος στον νομό του να γίνει ξαφνικά «ανεξάρτητος». Συγκινημένος, λοιπόν, δήλωσε ότι το κεφάλαιο «βουλευτής» έκλεισε για εκείνον από τη στιγμή που αποφάσισε να διεκδικήσει τον δήμο. Στην ομιλία του έδωσε ένα περίγραμμα του προγράμματός του, λέγοντας επιπλέον ότι το ψηφοδέλτιό του δεν θα αποκλείει κανέναν Κατερινιώτη. Και όλα αυτά υπό το βλέμμα της συζύγου του Λιάνας Μακρίδου! «Ευχαριστώ την υπέροχη γυναίκα μου» είπε ο ίδιος για εκείνη, που είναι ο «στρατηγός» της καμπάνιας του!

Μυρίζει «μπαρούτι» στην Ενωση Κεντρώων

❱❱«Είναι θλιβερό όταν άνθρωποι που είχαν την τύχη esr 2409 008 cmykνα βρίσκονται δίπλα στον Λεβέντη, που τους στήριξε και τους εμπιστεύτηκε, να προσπαθούν σήμερα να καπηλευτούν τους πολιτικούς αγώνες του Βασίλη Λεβέντη προκειμένου να ωφεληθούν προσωρινά και να έχουν τα 10 λεπτά δημοσιότητας.
Αλλά, όπως λέει και ο σοφός λαός μας, «ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»! Αυτά δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Μάριος Γεωργιάδης (μικρή φωτό κάτω), προφανώς αναφερόμενος στη ρήξη που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της Ενωσης Κεντρώων και του βουλευτή Θεσσαλονίκης Γιάννη Σαρίδη (μικρή φωτό πάνω). Η δήλωση Γεωργιάδη (που, μεταξύ μας, έχει απόλυτο δίκιο) προϊδεάζει για το τι πρόκειται να συμβεί στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στη Βουλή.

Η πλευρά Σαρίδη δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση «συγγνώμης», όπως έχει ήδη εμμέσως ζητηθεί από το κόμμα, και όλα οδηγούν στο να θέσει ο βουλευτής εαυτόν εκτός της Ενωσης Κεντρώων. Οπως και να έχει, όμως, το γεγονός ότι ο Γιάννης Σαρίδης καθυστερεί τις αποφάσεις του δικαιώνει τόσο τον Μάριο Γεωργιάδη όσο και τον Βασίλη Λεβέντη, οι οποίοι πικραίνονται από τη συμπεριφορά του.

img 6278

❱❱Οι συριζαίοι πήγαν στον αγιασμό της ιχθυόσκαλας στο Κερατσίνι! Τσιπούρες, μυλοκόπια και φαγκριά πέρασαν από την… επιθεώρηση του Θοδωρή Δρίτσα και της Χαράς Καφαντάρη, βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκαν χθες στο γλέντι που έκαναν οι ψαράδες στην ιχθυόσκαλα και ήπιαν τα τσιπουράκια τους. Ευχήθηκαν «καλή ψαριά» στους αλιείς και εκείνοι, με τη σειρά τους, αντευχήθηκαν το ίδιο, όχι σε ψάρια, αλλά σε ψηφοφόρους.

(!)

thavmastiko img 6272

«Σήμερα συνάντησα τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ, που έπεσε θύμα επίθεσης από ομάδα νεοναζί στο Πέραμα. Ας το γνωρίζουν οι ένοχοι ότι σύντομα θα βρεθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η φασιστική βία δεν θα μείνει ατιμώρητη» έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο διαδίκτυο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με τον Βαγγέλη. Φορώντας το μπλε πόλο μπλουζάκι του, έναντι του κόκκινου που φορούσε ο Παπαμιχαήλ, έστειλε το αντιφασιστικό μήνυμά του. Ως γνωστόν, ο εν λόγω νεαρός, μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, δέχθηκε επίθεση στο Πέραμα λίγες ώρες πριν από την αντιφασιστική συναυλία εν όψει της επετείου των πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...