Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Εγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών προαναγγέλλει εκλογές!

❱❱ «Φωτιές» άναψε το έντονο άρωμα πρόωρων εκλογών που περιέχει ένα επείγον έγγραφο του τμήματος εκλογών και πολιτικών κομμάτων του υπουργείου Εσωτερικών! Την ώρα μάλιστα που όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, το να βγαίνει η αρμόδια υπηρεσία και να στέλνει σε όλους τους δήμους έγγραφο με ερώτημα εάν υπάρχει επάρκεια σε κάλπες και παραβάν εν όψει των εκλογών του ερχόμενου Μαΐου μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι.
Μάλιστα, στο κείμενο γίνεται αναφορά τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές, με καταληκτική ημερομηνία απάντησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες τη 19η Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το cretalive που δημοσίευσε το επίμαχο έγγραφο, επειδή ως χώρα δεν το ‘χουμε να προγραμματίζουμε επτά μήνες μπροστά, επειδή πολλά λέγονται και περισσότερα εννοούνται για πρόωρες εκλογές και πριν από το τέλος της χρονιάς, δεν είναι και εντελώς αθώα αυτή η επιστολή που υπογράφεται από τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.





Μποζουκια Αθηνα