Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Σειρήνες της «fashion police» για την όμορφη Μπέτυ Μπαζιάνα

❱❱ Εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με το ίδιο φόρεμα που είχε βάλει και στη συνάντησή της με την Καμίλα στην ΑθήναΤο έκανε το στιλιστικό λαθάκι της και αν ήταν στο «My Style Rocks», θα κοβόταν αυτομάτως από τον Στέλιο Κουδουνάρη. Ο λόγος για τη σύντροφό του πρωθυπουργού, η οποία έβαλε το ίδιο φόρεμα σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, που συνοδεύει τον Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, εμφανίστηκε προχθές στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν τους το γενικό προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη με ένα άσπρο και κατά τα λοιπά καταπληκτικό φόρεμα.

Μόνο που ήταν αυτό που είχε βάλει και στην ξενάγηση που έκανε στην Καμίλα του πρίγκιπα Καρόλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του την άνοιξη στην Αθήνα. Η ξενάγηση είχε γίνει στο Μουσείο Μπενάκη και, παρότι έγινε μήνες πριν, το φόρεμά της μας είχε μείνει αξέχαστο.
Ετσι, όταν είδαμε την Μπέτυ να το φορά και στις ΗΠΑ, μας έκανε αρνητική εντύπωση. Ο άγραφος κανόνας λέει ότι σε δύο τόσο σπουδαίες δημόσιες εμφανίσεις, που απέχουν λίγο μεταξύ τους χρονικά, δεν εμφανίζονται ποτέ οι κυρίες με το ίδιο ρούχο.

4453474

Το ίδιο λάθος κάνει επανειλημμένα και η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ. Μόνο που η Μέρκελ επαναλαμβάνει τα κοστούμια της εντός έδρας στα διάφορα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα και όχι όταν υποδέχεται ηγέτες ή όταν συναγελάζεται με προέδρους, πρωθυπουργούς και λοιπούς αξιωματούχους.

Απορώ πώς η Μπέτυ Μπαζιάνα, που έχει εξελιχθεί σε απόλυτο style icon, επέτρεψε να μπει στις βαλίτσες αυτό το φουστάνι. Κανονικά θα πρέπει να αλλάξει στιλίστα, αλλά… Αριστερά είναι αυτή, ό,τι θέλει κάνει. Με λίγα λόγια: «Εγώ έχω τα στολίδια μου, τα δαχτυλίδια μου και ό,τι πω».

Τρύπωσαν στα λημέρια της Europol

img 6314

❱❱Europol και… CSI για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νάσος Αθανασίου, ο Στέλιος Κούλογλου και ο Γιώργος Τσόγκας πήγαν στα γραφεία της «ευρωπαϊκής αστυνομίας» και ενθουσιάστηκαν με όσα είδαν και άκουσαν. Υστερα πέρασαν για καφεδάκι και κουσκούς και από το γραφείο του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη. Ολα αυτά, φυσικά, έγιναν στο πλαίσιο των εργασιών της Ομάδας Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Europol.
Στη διήμερη συνεδρίασή της συζητήθηκαν κυρίως το προσφυγικό ζήτημα και το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.
«Η Europol ερευνά αυτή την εποχή 90 περιπτώσεις παράνομης διακίνησης μεταναστών» λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου.

img 6311

❱❱«Οταν οι σταρ συναντιούνται» θα μπορούσε να είναι η λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας. Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης και η συντοπίτισσά του παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη συναντήθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους και οι selfies έδωσαν και πήραν! Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά, είναι γνωστή και η αδυναμία Ψωμιάδη στο ωραίο φύλο. Ετσι, ήταν αδύνατον όταν συναντήθηκαν να μη βγάλουν και τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Ελενα Ράπτη έτοιμη για πασαρέλαimg 6315

❱❱Μοντελάκι η βουλευτής της Ν.Δ. Ελενα Ράπτη, αλλά σαν πολύ δεν αδυνάτισε;

Η υπερδραστήρια βουλευτής Θεσσαλονίκης, που έχει προσφέρει πολλά και συνεχίζει να το κάνει με την καμπάνια της κατά της παιδικής κακοποίησης, στο μείζον αυτό θέμα τρέχει και δεν φτάνει στην κυριολεξία.

Μαθαίνουμε ότι γυμνάζεται αρκετά στον διάδρομο, εξ ου και το τόσο ωραίο σώμα. Ομως, μήπως το έχει παρακάνει; Εκτός εάν ετοιμάζεται να ανέβει στην πασαρέλα, γιατί και αυτό μπορεί να το κάνει άνετα…

(!)

thavmastiko img 9088

Το άρτια οργανωμένο (το είδα με τα μάτια μου) κέντρο logistics στην πλατεία Νερού στο Φάληρο είναι η απάντηση στην άσχημη εικόνα του Δήμου Μαραθώνα με τις πεταμένες προμήθειες για τους πυροπλήκτους.
Το αναγνωρισμένο κέντρο logistics, που βραβεύτηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης ως μια πανευρωπαϊκή καλή πρακτική, είναι μια τεράστια αποθήκη χιλιάδων τετραγωνικών, που φιλοξενεί και αποστέλλει «τα πάντα όλα» στις προσφυγικές δομές, οργανωμένα και με ό,τι ζητείται από τις δομές ως είδος πρώτης ανάγκης.
Εκεί συγκεντρώνονται από την Περιφέρεια Αττικής οι πάσης φύσεως δωρεές και όχι μόνο, κατηγοριοποιούνται και ύστερα βοηθούν εκεί που πρέπει. Δήμοι, φορείς, λιμεναρχεία, ιδιώτες, ακόμη και η εταιρία ρούχων Zara έχουν απευθυνθεί εκεί για την προσφορά τους. Και επειδή τα είδη και οι εν λόγω προμήθειες είναι πολλά, βοηθούνται και επιπλέον 600-1.000 άποροι πολίτες των Αθηνών.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...