Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Χριστούγεννα στο μαιευτήριο

❱❱ Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και η σύζυγός του περιμένουν τον ερχομό της κόρης τους

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Στο μαιευτήριο θα βρουν τα Χριστούγεννα τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, αφού η σύζυγός του Εύα είναι επτά μηνών έγκυος και γεννάει μέσα στην καρδιά των γιορτών.

Ο δήμαρχος, που παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο με κουμπάρο τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, «πετάει στα σύννεφα» από τη στιγμή που το τελευταίο υπερηχογράφημα έδειξε ότι το νέο μέλος της οικογένειας θα είναι γένους θηλυκού! Το ίδιο τρισευτυχισμένη είναι και η σύζυγός του Εύα Ντογιάκου, κόρη του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου. Η Εύα κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της ακόμη και στον γάμο της, ώσπου να νιώσει την απαραίτητη σιγουριά, όπερ και εγένετο. «Τώρα όμως η κοιλίτσα δεν κρύβεται» μας λέει χαριτολογώντας ο δήμαρχος.

Η θυγατέρα Παπανικολάου θα έρθει σχεδόν ταυτόχρονα με την εκ νέου υποψηφιότητα του μπαμπά της ως δημάρχου Γλυφάδας, αφού ο Γιώργος θέλει να διεκδικήσει ακόμη μία θητεία στον δήμο του. Και γιατί όχι, αφού οι δημότες του πίνουν νερό στο όνομά του.

Ηδη φίλοι και συμπολίτες του Γιώργου Παπανικολάου τού εύχονται για το μωρό, ενώ του επισημαίνουν το γεγονός ότι συνήθως «οι κόρες σέρνουν τους μπαμπάδες από τη μύτη»! Ο δήμαρχος όμως δηλώνει περισσότερο από έτοιμος και γι’ αυτό. Με το καλό λοιπόν το χριστουγεννιάτικο μωρό.

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χόρτασαν κλαρίνο!

img 6342

❱❱«Στης Πάργας τον ανήφορο, κανέλλα και γαρύφαλλο», τραγούδησαν προχθές το βράδυ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στο Ηρώδειο.
Αρτα, Πρέβεζα και Θεσπρωτία, με τους Βασίλη Τσίρκα, Κώστα Μπάρκα και Μάριο Κάτση να εκπροσωπούν αντιστοίχως τους νομούς τους, παρακολούθησαν, τραγούδησαν και χόρεψαν στο ηπειρώτικο γλέντι που στήθηκε στη σκηνή του Ηρωδείου, στη γιορτή της Ηπείρου.
Το κλαρίνο του υπέροχου Πετρολούκα Χαλκιά και η φωνή του Αντώνη Κυρίτση μάγεψαν βουλευτές και κοινό, σε μια παράσταση που ζωντάνεψε τη μουσική της Ηπείρου.
Δίπλα στους συριζαίους κάθισε και η βουλευτής της Ν.Δ. Κατερίνα Μάρκου ο σύζυγός της, πρώην βουλευτής Θανάσης Οικονόμου, είναι Γιαννιώτης- αλλά και ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας.
Ηπειρος δύναμη… λοιπόν.

Η Κουντουρά έφερε πιο κοντά τη Ρωσία

koyntoyra

❱❱Ελλάδα και Ρωσία επιτέλους έρχονται κοντά, με τη μεσολάβηση της Ελενας Κουντουρά.
Κι αυτό γιατί η υπουργός Τουρισμού φρόντισε πέρυσι να υπογράψει στη Μόσχα με την ομόλογό της Αννα Μανίλοβα κοινή δήλωση για την ανακήρυξη της χρονιάς που διανύουμε ως Ετους Τουρισμού Ελλάδας – Ρωσίας 2017-2018.
Η πρώτη ημερίδα λοιπόν γι’ αυτό γίνεται σήμερα στη Βουλή, στην αίθουσα Γερουσίας, και την έναρξη θα κηρύξει ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης. Εκεί θα βρεθεί πενταμελής ρωσική κοινοβουλευτική αντιπροσωπία, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Ρωσίας – Ελλάδας Παβέλ Φεντγιάγιεφ, τον αναπληρωτή πρόεδρο της Επιτροπής για την Κοινωνία των Πολιτών και τις Θρησκευτικές Οργανώσεις της Κρατικής Δούμας Ιβάν Σουκράγιεβ, τον Μαξίμ Ανατόλιεβιτς Ιβανόφ, μέλος της ίδιας επιτροπής, και την Αννα Λεοντίντοβνα Κουχερέβσκαγια, εμπειρογνώμονα της Δούμας.
Ντα;

(!)

img 6343

Φιλότεχνος όπως είναι ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου, δεν θα μπορούσε να λείπει από τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του ζωγράφου πλέον Θανάση Λάλα στον Εικαστικό Κύκλο Sianti.
Οι δημιουργίες Λάλα έγιναν με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και εκτίθενται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παχυσαρκίας (11 Οκτωβρίου). Τα ζωγραφικά έργα του Θανάση Λάλα, 20 τον αριθμό, συνθέτουν, όπως λέει ο ίδιος, το μεγάλο τσίρκο του παραλόγου.
Ανθρωποι που πετούν, σπίτια που γέρνουν αλλά δεν καταρρέουν, ουρανοί που γίνονται θάλασσες, πουλιά που βουτάνε στα βαθιά, καρδιές που καίνε αλλά δεν καίγονται, νεκρές αισθήσεις που αφυπνίζονται. Ο βουλευτής της Ν.Δ. στάθηκε μπροστά στους πίνακες και τους θαύμασε, έναν προς έναν.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...