Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Χαλαρός και trendy o Τσίπρας

❱❱ O πρωθυπουργός και η σύντροφός του Μπέτυ «αγνώριστοι» στο φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑΑξύριστος και «συνοδεία της… Gant» εμφανίστηκε στο «διαστημικό Σπούτνικ» ο Αλέξης Τσίπρας. Σαν εικόνα από το παρελθόν, τότε που ο ίδιος «διοικούσε» τη Νεολαία, με ντύσιμο αντίστοιχο των συνοδοιπόρων του, και πάντως χωρίς το πρωθυπουργικό κοστούμι, εμφανίστηκε προχθές ο Αλέξης στο φεστιβάλ των συριζόπουλων. 

Ο πρωθυπουργός με την Μπέτυ της ζωής του, ντυμένη με τον ίδιο τρόπο, περπάτησαν το βράδυ της Κυριακής στα «τραπεζάκια έξω» του φεστιβάλ. Η Μπαζιάνα φορούσε ένα skinny τζιν που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της, μπουφάν και μπότες.
Γιλέκο όμως, και μάλιστα της φίρμας Gant, μπλε πουκάμισο και μαύρα αθλητικά προτίμησε ο πρωθυπουργός. Συνομίλησαν με συμμετέχοντες, έφαγαν σουβλάκι, πέρασαν από περίπτερα και, φεύγοντας, ο πρωθυπουργός πόζαρε κρατώντας την «Αυγή».

Στο τριήμερο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από τον πρωθυπουργό, βρέθηκαν και ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο Κώστας Ζαχαριάδης, η Ρένα Δούρου και πολλοί βουλευτές.

«Το Φεστιβάλ Σπούτνικ, πιάνοντας το νήμα από τις παραδοσιακές γιορτές της Αριστεράς, δοκιμάζει να τις μετασχηματίσει. Πειραματίζεται με τις υπόγειες μορφές τέχνης και δίνει χώρο σε νέους προβληματισμούς…» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Το ίδιο τόνισε και η υπουργός Εργασίας: «Είναι ένας χώρος πολιτισμού και ανταλλαγής εμπειριών από διάφορες κουλτούρες».

«Τριφύλλι» από κούνια ο Χατζηδάκης junior

img 9450

❱❱Ο Γιαννάκης είναι Παναθηναϊκός. Και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο, αφού δεν θα το… επέτρεπε ο μπαμπάς του.
Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, εκτός του ότι βλέπει τα νικηφόρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού αγκαλιά με τον γιο του Γιάννη, παίρνει και το καροτσάκι και τον βγάζει βόλτα με το έμβλημα της ομάδας.
Ετσι το μωρό, κυρίως προ της κρεμούλας που τρώει, ντύνεται με σαλιάρα της ομάδας του μπαμπά. Παναθηναϊκός από κούνια, δηλαδή.

❱❱Γενέθλια σήμερα για τον Μπακογιάννη junior. Ο Δημούλης, όπως τον λέει η μαμά του Σία Κοσιώνη, γίνεται ενός έτους και το βράδυ θα σβήσει το πρώτο κεράκι του στην τούρτα γενεθλίων. Ο γιος του Κώστα Μπακογιάννη, ο μικρός Δημοσθένης, που βαπτίστηκε λίγες εβδομάδες πριν, θα ακούσει το Happy birthday από τα αδέλφια και τα ξαδέλφια του. Να του ευχηθούμε λοιπόν «χρόνια πολλά».

Στην Αθήνα ο βοσκός που έγινε κροίσος

7f44b36a 2f02 11e6 bf8d 26294ad519fc

❱❱Εχουν κληθεί και βουλευτές και ίσως μπορεί να πάρουν ένα μάθημα ζωής πώς η θεωρία μπορεί να γίνει πράξη με θέληση μόνο. Ενα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας, o Μοχέντ Αλτράντ (φωτό), Γάλλος συριακής καταγωγής, βρίσκεται στη χώρα μας με την ιδιότητα του συγγραφέα για να παρευρεθεί στην παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου του «Μπανταουί, ένα παιδί από την έρημο», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καλέντη.

O Μοχέντ Αλτράντ γεννήθηκε στη μέση της ερήμου σε μια σκηνή Βεδουίνων πριν από περίπου 67 χρόνια και, προορισμένος από την οικογένειά του να γίνει βοσκός, κατάφερε να συγκαταλέγεται σήμερα στη λίστα δισεκατομμυριούχων του «Forbes».
Ο επιχειρηματικός του όμιλος (Altrad Group) είναι κορυφαίος στη Γαλλία και από τους σπουδαιότερους παγκοσμίως. Αρα όποιος βρεθεί στην ομιλία του σίγουρα κάτι θετικό θα μπορέσει να πάρει και αν μη τι άλλο να συγκινηθεί από μια τόσο δύσκολη πορεία.

(!)

thavmastiko img 9449

Αντιπροσωπία της κοινότητας ομοφυλοφίλων δέχθηκε χθες στη Βουλή ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης. Εκπρόσωποι της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ, λοιπόν, πήγαν να ζητήσουν βοήθεια για να βρεθούν οι ένοχοι για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Μάλιστα, κατέθεσαν υπόμνημα με το οποίο ζητούν τη συμπαράσταση του Κοινοβουλίου και την ενεργοποίηση όλων των θεσμικών φορέων, ώστε να διερευνηθεί ο ρόλος και να καταλογισθούν ευθύνες φυσικών προσώπων και Αρχών για τον Ζακ Κωστόπουλο. Τι να πρωτοκάνει κι ο Βούτσης, παιδιά; Ηρακλής Πουαρό θα γίνει;

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...