Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Το ροδέλαιο του Κασαπίδη ξετρέλανε τους Γερμανούς

❱❱ Η παραγωγή του βουλευτή Κοζάνης εντυπωσίασε τον ιδιοκτήτη εταιρίας αιθέριων ελαίων

Aπό τη 
Βίβιαν Μπενέκου

Ο βουλευτής-αγρότης Γιώργος Κασαπίδης, που βάζει κι ο ίδιος αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά στα χωράφια του στην Κοζάνη, έφερε Γερμανούς φίλους του να δουν από κοντά τα θαύματα της ελληνικής φύσης. 

Το ροδέλαιο του βουλευτή εντυπωσίασε τον ιδιοκτήτη της εταιρίας αιθέριων ελαίων Oshadhi, τον δόκτορα Μάλτε Χότζελ και τους συνεργάτες του, που φιλοξενήθηκαν στην Κοζάνη από τον βουλευτή της Ν.Δ. 

moymoulidis

Ο διεθνούς φήμης αρωματοθεραπευτής και ανθρωπολόγος Μάλτε Χότζελ μίλησε για την επίδραση της αρωματοθεραπείας στον καρκίνο στη διάρκεια της 1ης Πανελλήνιας Εκθεσης Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών και Προϊόντων στα Κοίλα Κοζάνης. Φυσικά, δεν βρέθηκε τυχαία στην Κοζάνη, καθώς η περιοχή είναι πρώτη πανελλαδικά στην καλλιέργεια αρωματικών φυτών. 

Περισσότερα από 650 είδη αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, με «ναυαρχίδα» τους τον κρόκο Κοζάνης, φύονται στον παράδεισο της Μακεδονίας.

antvniou

«Η γερμανική εταιρία με το παγκόσμιο δίκτυο διανομής και οι άνθρωποί της ήρθαν πρώτη φορά στη χώρα μας κι ενθουσιάστηκαν με τα φυτά μας αλλά και τη νυχτερινή ζωή της Κοζάνης» μας λέει ο Γιώργος Κασαπίδης, που καλλιεργεί τριαντάφυλλα και βγάζει ροδέλαιο.
Εκεί βρέθηκαν και οι συνάδελφοί του βουλευτές, η Μαρία Αντωνίου της Ν.Δ. και ο Θέμης Μουμουλίδης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την έκθεση άνοιξε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η «Χριστίνα» στο Μεσολόγγι

 christina o 2

❱❱Πρώτος ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, που προσπαθούσε χρόνια τώρα να φέρει τη θρυλική θαλαμηγό «Χριστίνα» στο λιμάνι Μεσολογγίου, πάτησε το κατάστρωμά της.
Χθες η θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση κατέπλευσε στο Μεσολόγγι και θα μείνει εκεί όλο τον χειμώνα. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που θα μπορούν επισκέπτες από όλη την Ελλάδα να δουν το εσωτερικό της. Οι Μεσολογγίτες μόλις αντίκρισαν το ιστορικό σκαρί ενθουσιάστηκαν τόσο, που σχημάτισαν ουρές για να δουν τη θαλαμηγό, από τα δωμάτια της οποίας πέρασαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ, όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Γκρέις Κέλι, ο Φρανκ Σινάτρα, η Μέριλιν Μονρόε, η Γκρέτα Γκάρμπο, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Τίτο, ο βασιλιάς Φαρούκ της Αιγύπτου και ο Τζον Κένεντι.
Για την ιστορία, το 1998 το πλοίο αγόρασε ο Ελληνας εφοπλιστής Τζων Πωλ Παπανικολάου, φίλος της οικογένειας Ωνάση. Επανέφερε το αρχικό όνομα προσθέτοντας και το «Ο» και ανακαίνισε το σκάφος πληρώνοντας πάνω από 50.000.000 δολάρια. Από το 2005 έως σήμερα η «Χριστίνα Ο» ήταν διαθέσιμη για ναύλωση αντί περίπου 450.000 ευρώ την εβδομάδα. Διαθέτει μία προεδρική σουίτα, 18 καμπίνες επιβατών καθώς και πολλούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

 img 6461

❱❱«Οι γενέθλιες ευχές μάς θυμίζουν ότι μεγαλώνουμε, αλλά ταυτόχρονα μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να απογοητευόμαστε, να ανανήπτουμε και να προχωρούμε μαζί με αγαπημένους και φίλους» είπε η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη μιλώντας στους συνεργάτες της στο υπουργείο, οι οποίοι έσπευσαν να της ευχηθούν για τα προχθεσινά γενέθλιά της. Η υφυπουργός έγινε 62 ετών και έσβησε τα κεράκια της τούρτας της παρέα με τον φίλο της και «διαρκή συνδικαλιστή» της εκπαίδευσης Θέμη Κοτσυφάκη. Μάλιστα, αρκετοί συνάδελφοί της από το υπουργικό συμβούλιο σήκωσαν το τηλέφωνο και της ευχήθηκαν. 

Ψήφισε τον Πατούλη

❱❱Και ο ψηλός της Ν.Δ., όντας γιατρός, πήγε χθες και ψήφισε στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του μεγαλύτερου της χώρας. Ο Βασίλης Κικίλιας (φωτό) ψήφισε Πατούλη και έκανε το καθήκον του και ως γιατρός και ως πολιτικός. Εκεί τον υποδέχτηκαν πολύ ζεστά οι συνάδελφοί του γιατροί.
Στο επίκεντρο της διαδικασίας βρίσκεται ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας (ΙΣΑ), ο μεγαλύτερος ιατρικός σύλλογος της χώρας, που εκπροσωπεί το 40% του ιατρικού σώματος, ήτοι 19.600 γιατρούς.

(!)

img 6456

Διαχρονικά έχει πέραση στις γυναίκες ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, αλλά χθες… έσπασε ταμεία! Μόλις τον είδαν οι γυναίκες της Πάτρας, που περπάτησαν ντυμένες στα ροζ για το «Αλμα Ζωής», ενθουσιάστηκαν και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.
Ο βουλευτής, ο οποίος δεν λείπει από καμιά τέτοια εκδήλωση που απευθύνεται στην πρόληψη και την ελπίδα για ζωή, ήταν από τους λιγοστούς άντρες που βρέθηκαν ανάμεσα στις «ροζ κυρίες». Ολη η Πάτρα στα ροζ για χάρη του PinkTheCity, μαζί και ο Παπαθεοδώρου.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...