Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Αρκουδιάρης ο Πολάκης»

❱❱ Ο Σαββόπουλος «τα έχωσε» στον «μάτσο» αναπληρωτή υπουργό Υγείας

«Αρκουδιάρη» χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ο γνωστός τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος, κάνοντας μάλιστα λόγο για μια κυβέρνηση που είναι… αποτυχία της Αριστεράς!

Ο μουσικοσυνθέτης, όταν του ζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «Οι αταίριαστοι» να σχολιάσει τον «μάτσο» υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, κατέφυγε στις μνήμες της παιδικής του ηλικίας και στην περιφορά των αρκούδων στις γειτονιές!

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε εάν ο Παύλος Πολάκης είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικού της Μεταπολίτευσης, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα το έλεγα. Στη γειτονιά μου, όταν ήμουν μικρός, φέρνανε μια αρκούδα για να χορεύει να κάνει τη Βουγιουκλάκη και ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη. Εχουν μια ομοιότητα»!

«Εγγαστρίμυθοι»

Από τα βέλη του Διονύση Σαββόπουλου δεν γλίτωσε ούτε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. «Νομίζω ότι κυβερνά μια αποτυχία της Αριστεράς. Κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου. Ανθρωποι που τον μιμούνται» είπε και αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που εξακολουθεί να μαστίζει την ελληνική κοινωνία έξι μήνες μετά την έξοδο από τα Μνημόνια.

«Μαυρίζει η ψυχή μου μ’ αυτά. Δεν έχω καταλάβει ότι είμαστε έξι μήνες εκτός Μνημονίου» τόνισε, εξηγώντας πως «ακόμη και σήμερα ο κόσμος δυσκολεύεται». Αναφερόμενος στα μνημονιακά χρόνια, επισήμανε πως «η κοινωνία έπαθε σοκ».

«Το πρώτο στάδιο ήταν ο θυμός. Αλλά τώρα είναι στο “δεν γίνεται τίποτα”» είπε ο μουσικοσυνθέτης και παραδέχθηκε ότι «συμμαζεύτηκε» τα χρόνια της κρίσης.

Οπως ήταν αναμενόμενο, πάντως, ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις Σαββόπουλου και αντεπιτέθηκε μέσω facebook σχολιάζοντας καυστικά τον τραγουδοποιό.

«Εγώ ξέρω από πρόβατα γιατί ο πατέρας μου ήταν βοσκός… Εσύ πρέπει να ξέρεις από αρκουδίτσες μετά τη θητεία σου στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ… Το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι» ανέφερε ο κ. Πολάκης και κατέληξε: «ΥΓ.: Είχαμε καιρό να σε ακούσουμε, έβρισες και συ για να βγεις λίγο στην επιφάνεια του βάλτου των “φιλόξενων” ΜΜΕ της διαπλοκής… Ξαναβούτα τώρα… πήρες το πεντάλεπτο!»

—-

ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ

Αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ διεκδικεί από τον Παύλο Πολάκη ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης με αγωγή που συζητήθηκε χθες στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας. Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του αθυρόστομου αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στο facebook τον Απρίλιο του 2018, στην οποία τον χαρακτήριζε «ανθρωπάκι της αρπαχτής και της λαμογιάς», ενώ αναφερόταν και σε υπεράκτια εταιρία που φέρεται ότι διατηρούσε στην Κύπρο ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

«Σιγά μην δεν είχε ο αντιπρόεδρος!!! ΝΔ το κόμμα των οφσορ, κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα!!! Ουστ ανθρωπάκια της αρπαχτής και της λαμογιάς που θέλετε να ξανακυβερνήσετε…» έγραφε στο facebook o κ. Πολάκης, πυροδοτώντας την οργή του Αδωνη Γεωργιάδη. Κατά τη χθεσινή συζήτηση δεν εξετάστηκαν μάρτυρες και η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τους επόμενους μήνες.

—-

270.000 ΕΥΡΩ ΖΗΤΕΙ Η ΠΟΕΔΗΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΤΣΟΛΙΑ»

Αντιμέτωποι στα «χαρακώματα» της Ευελπίδων θα βρεθούν ακόμη μία φορά η ΠΟΕΔΗΝ και ο Παύλος Πολάκης, μετά την αγωγή που κατέθεσαν χθες σε βάρος του, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, οι συνδικαλιστές για τον χαρακτηρισμό «τσόλια» που τους απηύθυνε!

Οι εκπρόσωποί της διεκδικούν αποζημίωση ύψους 270.000 ευρώ από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για τη «συστηματική προσβολή της προσωπικότητάς τους, τις δημόσιες τοποθετήσεις του, που θίγουν την τιμή και την υπόληψή τους και προσβάλλουν όχι μόνο τους ίδιους ως πρόσωπα αλλά και τους εργαζομένους που εκπροσωπούν».

«Δεν είμαστε δικομανείς, δεν θέλουμε να πλουτίσουμε. Εξ ολοκλήρου το ποσό που θα μας επιδικαστεί θα δοθεί για να καλυφθούν ανάγκες των νοσοκομείων. Θα καταθέσουμε και άλλες αγωγές και μηνύσεις, και ο κ. Πολάκης θα χρειαστεί και άλλα δάνεια για να πληρώσει και εμάς και άλλους» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...