Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Με ένα… γράμμα θα κάνει «Ελληνες» τους Πακιστανούς

❱❱ Η απίστευτη -προεκλογική- υπόσχεση που έδωσε σε μετανάστες ο Δημήτρης Βίτσας

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Υποσχέθηκε ιθαγένεια με το «γράμμα του Γιάννη Πάριου»… Πήγε -λέει- ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας σε συγκέντρωση της πακιστανικής κοινότητας και τους είπε ότι με ένα οποιοδήποτε χαρτί ή, έστω, με ένα γράμμα (!) μπορούν Πακιστανοί να «ελληνοποιηθούν» στο μέλλον…
«Ξέρετε ότι υπάρχει ένας καινούργιος νόμος που τον ψηφίσαμε τώρα, το 2019, που λέει ότι όποιος είναι επτά χρόνια στην Ελλάδα και έχει ένα χαρτί, οποιοδήποτε χαρτί, ακόμα και μια επιστολή, ένα γράμμα που έχει στείλει πίσω, παίρνει άλλα τρία χρόνια για να τακτοποιήσει τα χαρτιά του» είπε ο υπουργός στους αλαλάζοντες από χαρά Πακιστανούς.
Κι αναρωτιόμαστε εμείς: Δηλαδή, με τι χαρτί και με ποιο γράμμα; Αυτό που έλεγε παλιά να στείλει ο Πάριος και το μετάνιωσε;
«Ελεγα να σου στείλω ένα γράμμα;» δηλαδή;
Το χαρτί τι να λέει; Φτάνει ένα σημείωμα από τον μπακάλη;
Με αυτόγραφο της Ραλλίας Χρηστίδου γίνεται;

Κυρίες με ευαισθησίες αποθέωσαν τον Ρέμο

remos 0

❱❱«Κι όμως, γίνεται άμα θες κι επιμένεις, και ζεις και αγαπάς, ναι, γίνεται…» Τους στίχους από την επιτυχία του Αντώνη Ρέμου χρησιμοποίησε η Ενωση Γυναικών Πάτρας σε εκδήλωση για τη στήριξη των τοπικών νοσοκομειακών μονάδων.
Ονόμασε το event «Κι όμως, γίνεται», και φυσικά πρώτος και καλύτερος καλεσμένος ήταν ο Αντώνης Ρέμος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής τιμήθηκε από τις κυρίες για τη φιλανθρωπική του δράση, μέσα σε μια ενθουσιασμένη από την παρουσία του αίθουσα.
Κοντά του βρέθηκε και ο φίλος του και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης (φωτό).
Πολλές οι γνωριμίες του Αντώνη στη Ν.Δ. Λέτε να γίνεται;

Παρέα με «top model»

antonioy

❱❱Παρέα με το «Next top model» Εύη Ιωαννίδου εθεάθη η βουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου. Λογικό, θα μου πείτε, αφού η Εύη δειγμάτιζε γούνες στην Εκθεση Fur Excellence in Athens 2019 και η Μαρία εκλέγεται στην πηγή της γούνας, την Καστοριά. Οι δυο τους λοιπόν συναντήθηκαν στην έκθεση, γνωρίστηκαν και τα είπαν!
«Η ελληνική γουνοποιία αντιστέκεται σθεναρά, κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες και συγκυρίες, τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως. Εμείς είμαστε πάντοτε στο πλευρό του κλάδου και των γουνοποιών της περιοχής μας για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια προς όφελος της τοπικής και της εθνικής μας οικονομίας» λέει στην «Espresso» η βουλευτής, που, παρά τα διάφορα κινήματα κατά της γούνας και τις φωνές που ακούγονται σε σχέση με αυτό, επιμένει να στηρίζει το προϊόν και τους Καστοριανούς εμπόρους. Μαγκιά της!

Η Μαρέβα στη Βουλή

❱❱«Τσεκάρισμα» από τη σύζυγο, χθες, για τον Κυριάκο. Ντυμένη στα λευκά και κομψότατη εμφανίστηκε στο γραφείο του συζύγου της στη Βουλή η Μαρέβα Μητσοτάκη. Κι αυτό δεν θα ήταν είδηση, εάν τη βλέπαμε συχνά εκεί. Ομως, αυτή η χθεσινή εμφάνιση ήταν από τις σπάνιες εισόδους της Μαρέβας στο Κοινοβούλιο, γι’ αυτό και όσοι την είδαν εξεπλάγησαν.
Μπήκε χαρούμενη στο γραφείο του προέδρου της Ν.Δ., χαιρετώντας θερμά τον κόσμο που βρέθηκε στο διάβα της, κι όλοι συζητούσαν για το λευκό (ασορτί με το συνολάκι της) καπελάκι που φορούσε.

(!)

kikilias 3

Στις γιαγιάδες που μαγειρεύουν για τους άλλους πήγε ο Βασίλης Κικίλιας. Εκεί, στον Αγιο Αρτέμιο, οι ηρωίδες της καθημερινότητας μαγειρεύουν κάθε μέρα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
«Οχι επειδή ”πρέπει”, αλλά γιατί αυτές οι γυναίκες αγαπούν και νοιάζονται για τους ανθρώπους, όπως οι μητέρες για τα παιδιά τους. Θέλουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους που χτύπησε η κρίση» μας λέει ο τομεάρχης Εθνικής Αμύνης Βασίλης Κικίλιας.
Οι κυρίες, πάντως, τον περιποιήθηκαν τον Βασίλη προσφέροντάς του καφεδάκι και τυροπιτούλα.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...