Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η sexy κόρη του Ζάεφ, το… boyfriend και ο Αλέξης

❱❱ Οι αγκαλιές Τσίπρα-Ζάεφ στα Σκόπια και το «φάουλ» με το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της ΘεσσαλονίκηςΧαλαρότητα, χαμόγελα, selfie, αγκαλιές και… ατοπήματα χαρακτήρισαν την επίσημη επίσκεψη της ελληνικής αντιπροσωπίας στα Σκόπια με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός έφτασε στη γειτονική χώρα στις 10.15 το πρωί, με τον Ζόραν Ζάεφ να τον υποδέχεται περιχαρής με ανοικτές αγκάλες, σπάζοντας μάλιστα το πρωτόκολλο, αφού του ζήτησε να βγάλουν… selfie με φόντο τους υπουργούς τους και τους δημοσιογράφους.! 

Μπάντα για να παιανίσει τους εθνικούς ύμνους δεν υπήρξε, ωστόσο οι αγκαλιές των δύο ηγετών ήταν θερμές. Η Χαλκιδική είναι ο αγαπημένος προορισμός του Ζάεφ, αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας σε μια αποστροφή του λόγου του για τα οφέλη της συμφωνίας, όπως στον τουρισμό.

Συμφωνίες

Στη συνέχεια υπογράφτηκαν διμερείς συμφωνίες με κυριότερη αυτή για την άμυνα, καθώς η χώρα μας θα επιτηρεί τον εναέριο χώρο της γειτονικής χώρας (λόγω ΝΑΤΟ). Μιλώντας σχετικά, ο κ. Τσίπρας δεν απέφυγε το ατόπημα και έγινε «βασιλικότερος του βασιλέως» καθώς, για να αποφύγει να πει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, ώστε να μην ενοχλήσει τους Σκοπιανούς, μίλησε για «το ραντάρ του αεροδρομίου της… Μίκρας»! Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην εναέρια κυκλοφορία και τη νέα εποχή που θα αρχίσει, και είπε ότι πηγαίνοντας με το αεροσκάφος για Βρυξέλλες ο πιλότος έκανε παράκαμψη για να μην περάσει πάνω από τη γείτονα. «Τώρα αυτή η ανοησία σταματά…» είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Οχι μόνο δεν θα γίνεται παράκαμψη, αλλά θα κάνουμε και βόλτες για να σας χαιρετάμε»!

tsipras
Selfie του Ζόραν Ζάεφ και του Αλέξη Τσίπρα

Ο κ. Ζάεφ τόνισε ότι η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα που υπέγραψε την είσοδο της πατρίδας του στο ΝΑΤΟ καθώς και ότι, με τον κ. Τσίπρα, έχουν ήδη ζητήσει να ξεκινήσει η διαδικασία εισόδου της χώρας του στην Ε.Ε.

Επίσης, ο Ελληνας πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε fake news με αφορμή το θέμα των εμπορικών σημάτων και προϊόντων, ενώ χαρακτήρισε «υποκριτές» μερίδα Ελλήνων που δεν πείθονται για τη συμφωνία, καθώς έκαναν δουλειές στα Σκόπια! Από την άλλη, οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν την επίσκεψη του κ. Τσίπρα δυσκολεύτηκαν αρκετά. Στο κυβερνητικό μέγαρο το γραφείο Τύπου ήταν ένα μικρό δωμάτιο με λίγες καρέκλες και χωρίς γραφεία, με τους περισσοτέρους να γράφουν όρθιοι και -στην καλύτερη περίπτωση- καθισμένοι στο… δάπεδο!

Η ΜΠΕΤΥ ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΜΠΑ

Φόρο τιμής στον τάφο του ήρωα του Νίκου Καζαντζάκη Αλέξη Ζορμπά απέτισε η σύντροφος του πρωθυπουργού αμέσως μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο των Σκοπίων.

mpaziana

Η Μπέτυ Μπαζιάνα άφησε λίγα κόκκινα λουλούδια στον τάφο του πρωταγωνιστή του βιβλίου του Κρητικού συγγραφέα «Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά», η κινηματογραφική μεταφορά του οποίου από τον Μιχάλη Κακογιάννη τον ανέδειξε σε οικουμενικό σύμβολο του Ελληνα. Ο τάφος του Αλέξη Ζορμπά, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Γεώργιος, ανακαλύφθηκε μόλις το 1997. Μετά τον θάνατό του το 1941 ετάφη αρχικά στα παλιά νεκροταφεία, νότια της πόλης των Σκοπίων.

Αργότερα τα δύο εγγόνια του μετέφεραν τα οστά του σε οικογενειακό τάφο στο νεκροταφείο Μπούτελ, όπου είχαν ταφεί και οι γονείς τους.

Η ατάκα για το boyfriend της Ζάεβα

kori zaef 1ok
Η εντυπωσιακή κόρη του Ζάεφ, Αλεξάντρα

Μια προσωπικού επιπέδου και ύφους στιχομυθία μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ζόραν Ζάεφ «έπιασε» η κάμερα κατά την είσοδό τους στο πρωθυπουργικό γραφείο. Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός έδειχνε τις φωτογραφίες που έχει στον χώρο του, μεταξύ των οποίων και μία με την κόρη του, σχολιάζοντας στον Αλέξη Τσίπρα ότι «έχει… boyfriend»! Με ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, ο Ελληνας πρωθυπουργός τού απάντησε «This is life» (Ετσι είναι η ζωή). Η πανέμορφη Αλεξάντρα Ζάεβα λατρεύει την Ελλάδα και τα ταξίδια. Μαζί με τον σύντροφό της Ιβάν Προντάνοφ επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα και το εξοχικό που νοικιάζει η οικογένειά της στη Χαλκιδική. Είναι ενδεικτικό ότι η εντυπωσιακή κοπέλα έχει 25.700 followers στο Instagram, τους οποίους «αποζημιώνει» με φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη γοητεία της. Μάλιστα, σε μία από αυτές έχει φόντο την Ακρόπολη. 

kori zaef 3
Με τον σύντροφό της Ιβάν Προντάνοφ 

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...