ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Η Τασία Χριστοδουλοπούλου

❱❱ «Φτηνό» πνεύμα πούλησε η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου κατά την έντονη συζήτηση που έγινε για το πολυσυζητημένο θέμα των ημερών, το «σκάνδαλο Πετσίτη». Αρχικά, η Τασία Χριστοδουλοπούλου το έπαιξε «άνετη» κάνοντας δεκτό το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας να κληθούν στην επιτροπή η επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες Αννα Ζαΐρη, μετά τα σχετικά δημοσιεύματα περί αποπομπής του διευθυντή Ερευνών της Αρχής που ερευνούσε την «υπόθεση Πετσίτη», αλλά και ο συγκεκριμένος υπάλληλος, αν και συχνά παλαιότερα έχει απορρίψει αντίστοιχα αιτήματα.

Στη συνέχεια, ωστόσο, απαντώντας στο αίτημα να κληθεί στην επιτροπή σε δεύτερο χρόνο και ο Θεόδωρος Κιτσάκος, απάντησε με… υφάκι και περίσσια ειρωνεία: «Στην προεκλογική περίοδο θα λέω σε όλα “ναι”! Και τον Θεό να θέλετε, εγώ θα τον καλέσω!» είπε, προφανώς με την έπαρση που γεννά η εξουσία.

Εως εκεί, λοιπόν, φτάνει η large κυρία Τασία, να καλέσει και τον Θεό; Μόνο που ξέχασε να κρατήσει ίσες αποστάσεις, ως πρόεδρος της επιτροπής. Αντί γι’ αυτό, έσπευσε να ζητήσει να κληθεί και το ΕΣΡ για να συνταχθεί έκθεση για τα fake news, χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά ψευδή είδηση την «υπόθεση Πετσίτη» και προκαταλαμβάνοντας την εξέλιξη. Ούτε τα προσχήματα, δηλαδή, δεν κράτησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου. Εκτός κι αν βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του… Θεού για το αν θέλει να τον καλέσει στην επιτροπή της και της αποκάλυψε το πόρισμα!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ