Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Αρνάκι στη σούβλα και «Χριστός Ανέστη»

❱❱ Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» πολιτικούς στις οικογενειακές αποδράσεις τους

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Πασχαλινές family times ξεχώρισε η στήλη, καθώς είναι από τις ελάχιστες στιγμές του χρόνου που οι πολιτικοί βγάζουν στο… φως τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πάσχα στο παραδοσιακό χωριό Ροδάκινο του Ρεθύμνου με την Μπέτυ και τα δύο αγοράκια του έκανε ο πρωθυπουργός. Μάλιστα όταν ο ιερέας είπε το «Χριστός Ανέστη» ο Αλέξης έδωσε ζεστό φιλί αγάπης στην Μπέτυ του, με την οποία είναι ακόμη «γερά ερωτευμένος».

tsipras 11

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά έκανε Ανάσταση στη Μητρόπολη Αθηνών με τον σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη και τα δύο παιδιά τους, τον 15χρονο Γιώργο και τη 13χρονη Κατερίνα. Στο Λεωνίδιο παρέα με τον κουμπάρο του, τον εφοπλιστή Δημήτρη Ευσταθίου, σούβλισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

karamanlis leonidio

Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας, έψησε το αρνί της οικογένειας με τη βοήθεια της συζύγου του Κωνσταντίνας και των δυο παιδιών του, Ασημάκη και Αλίκης. Η Μαρία Αντωνίου της Καστοριάς πέρασε το Πάσχα με τον άντρα της και τα δύο της αγόρια, ενώ ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας την Ανάσταση φωτογραφήθηκε με τη γυναίκα του Ελεάννα.

tzitzikostas img 5937

Λίγο πιο κάτω στα Τρίκαλα σύσσωμη η οικογένεια του βουλευτή Κώστα Σκρέκα είπε το «Χριστός Ανέστη». Το ίδιο έκανε και ο υποψήφιος βουλευτής Θόδωρος Ρουσόπουλος με τη σύζυγό του Μάρα Ζαχαρέα.

skrekas img 5928

Μια υπουργική γυναικεία συντροφιά εθεάθη στην Κεφαλλονιά. Ηταν η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη παρέα με τη φίλη της -υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης- Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, που είναι και συντοπίτισσά της, αλλά και την αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. Αρνάκι με τον πατροπαράδοτο παραδοσιακό τρόπο έψησε και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, που το έριξε έξω με την πολυπληθή οικογένειά του. Χρόνια πολλά σε όλους…

Ευχές, γενέθλια και κεριά

papanikolaou img 7765

❱❱«Πρώτη φορά στη γιορτή μου είναι μαζί μας η μικρή κυρία Παπανικολάου» είπε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, που εμφάνισε πρώτη φορά τη μόλις έξι μηνών κόρη του να βρίσκεται στην αγκαλιά του αλλά και της μαμάς της Εύας Ντογιάκου.

gennia pateras img 7764

Από την άλλη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά δέχτηκε ευχές για τη γιορτή της, αλλά πίσω από τα χαμόγελα υπήρχε μια θλίψη, καθώς όπως μας είπε: «Συνέπεσε η γιορτή μου με την απώλεια του πατέρα μου, οκτώ χρόνια πριν. Τα συναισθήματα ανάμεικτα». Ο Γιώργος Κατσιαντώνης, βουλευτής Λαρίσης της Ν.Δ., άναψε κεράκι στον Αγιο Γεώργιο Μαγούλας στην Ελασσόνα.

katisantonis img 7767

Χθες ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε γενέθλια εκείνος και γιορτή ο γιος του Γιώργος. Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής έγινε 44 ετών και έσβησε κεράκια με τον Γιώργο του.

Αληθινός (πλέον) παππούς

❱❱Βόλτα στην παραλία της Αίγινας έκανε ο παππούς Φλαμπουράρης. Ο υπουργός Επικρατείας, αφού μεγάλωσε τα αγοράκια του Αλέξη Τσίπρα, τον Φοίβο και τον Ορφέα, που τον φώναζαν παππού, τώρα έγινε στα αλήθεια παππούς, καθώς απέκτησε εγγόνι: είναι το παιδί του γιου του, το οποίο έγινε μόλις ενός έτους.
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, λοιπόν, απαλλαγμένος για λίγο από τα βάρη της πολιτικής, πήρε το καροτσάκι με το μωρό και έκανε βόλτα πλάι στη θάλασσα δεχόμενος ευχές για το εγγόνι αλλά και για το Πάσχα από τους πολίτες, που έκπληκτοι τον κοιτούσαν. Ο μικρούλης φορούσε ένα κόκκινο σκουφάκι (τι άλλο, αφού ο παππούς είναι αριστερός) και χαμογελούσε σε όσους τον κοιτούσαν!

(!)

Τους παλιούς της φίλους και συνοδοιπόρους θυμήθηκε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα. Ανηφόρισε έως τη Δράμα και πήγε στα βαφτίσια της εγγονής του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Σταύρου Δαϊλάκη. Η Κατερίνα πέρασε λοιπόν το Πάσχα της στο Δοξάτο συντροφιά με την αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη και τον Κρις Σπύρου.

Τους έφερε κοντά η μικρή Φωτεινή, που χαμογελούσε στην αγκαλιά του παππού της, του πρώην βουλευτή Δαϊλάκη. Οι παλιές αγάπες, οι νεοδημοκρατικές εννοώ, δεν ξεχνιούνται -ως φαίνεται- για την Κατερίνα. Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο…

offer

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...