Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Μάνα ακούς σε κάθε μέρος

❱❱ Συγκινητικές αναρτήσεις πολιτικών με αφορμή τη χθεσινή γιορτή

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Εδώ και ένα χρόνο περίπου είσαι κοντά μας. Μεμιάς έγινες ο σκοπός της ζωής μου, είσαι ο λόγος που υπάρχω. Ηρθες και γέμισες τη ζωή μου φως, μουσικές, ήχους, γέλια, χρώματα.

8 f3 img 7851

Δεν ξέραμε πόσο πιο όμορφοι θα ήμασταν εμείς, έχοντας εσένα στην αγκαλιά μας» λέει η υποψήφια ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου, μιλώντας για τον δύο ετών γιο της, τον Δημοσθένη, που τον υιοθέτησε ακριβώς πριν από έναν χρόνο και χθές γιόρτασε μαζί του την πρώτη της επέτειο ως μητέρα.
Τις μανούλες τους, όμως, θυμήθηκαν αρκετοί πολιτικοί, που, όπως και να το κάνουμε, ισχύει αυτό που ο λαός λέει: «Μάνα τούς γέννησε κι αυτούς».

8 f2 img 6235

Την κυρία Νότα, τη γλυκιά μαμά της που την κυνηγάει ακόμη να πιει την πορτοκαλάδα της, ευχαριστεί η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Τη φωτογραφία της κυρίας Νότας, όπως τη φωνάζει, τη συνοδεύει με ένα «λογοτεχνικό κείμενο» αγάπης.

«Μας έδωσε ανεξάντλητη αγάπη, τόση, που “αρκεί για δέκα ζωές”. Μια αγκαλιά πηγή και στήριγμα ζωής. Δύσκολο αλλά ωραίο να είσαι γυναίκα» είναι τα λόγια της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά για τη μητέρα της Κάκια Βέργου, την οποία έχασε αρκετά χρόνια πριν.
«Ποτέ δεν σταμάτησε να με νουθετεί. Ανεπανάληπτη. Μοναδική μάνα» μας λέει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, αναφερόμενος στη μητέρα του Γεωργία.

8 f6 img 7852

«Τη μητέρα μου την έχασα νωρίς. Εκτοτε, κάθε χρόνο στη Γιορτή της Μητέρας θυμάμαι το χάδι που τα γιατρεύει όλα, την αγκαλιά που σε προφυλάσσει από τις μπόρες, το φιλί που σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις. Η μάνα δεν είναι μια λέξη, είναι ο κόσμος μας» τονίζει ο βουλευτής της Ν.Δ. Θόδωρος Καράογλου, που έμεινε στα πολύ τρυφερά εφηβικά του χρόνια ορφανός από μάνα.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Μαρία Σταυρινούδη καμαρώνει την 82χρονη Χιώτισσα μαμά της, τη Μαρούλα της. Το ίδιο και η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή τη δική της μητέρα:«Είναι αυστηρή μαμά, καλή και ανεκτική γιαγιά. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο θα κακομάθει τη δισέγγονή της».

Μανούλες παντού. Μπροστά τους λυγίζουν και οι σκληρότεροι!

Τσιπουροκατάνυξη στην Αρτα 

8 f7 img 7845

❱❱Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη πήγε μπαρότσαρκα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια της περιοδείας του σε Αρτα και Γιάννενα.
Μετά την ομιλία του, στη γενέτειρά του, την Αρτα, μια παρέα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και φίλοι τους τον πήραν και περπάτησαν στο εμπορικό κέντρο της πόλης και ύστερα κάθισαν σε έναν ωραίο πεζόδρομο για τσιπουράκια.
Μαζί τους ήταν ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Πρεβέζης Κώστας Μπάρκας, ο Βασίλης Τσίρκας, βουλευτής Αρτας, και ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης.
«Οι καλές παρέες χτίζουν τα ωραία όνειρα» μας είπε χαρακτηριστικά για αυτή τη συνάντηση ο Μάριος Κάτσης. Ο Αλέξης Τσίπρας, ντυμένος στα μοντέρνα μπλε, που του πάνε περίφημα, ήταν χαλαρός και πολύ ευδιάθετος, αφού στην περιοδεία, ομολογουμένως, τον υποδέχτηκε λαοθάλασσα. «Πολύ σκληρός τελικά για να… λυγίσει»!

❱❱«Γεια σας, είμαι η Πάμελα Αντερσον και, αν ενδιαφέρεστε για το μέλλον της Ελλάδας, ψηφίστε ΜέΡΑ25» δήλωσε η χυμώδης Αμερικανίδα σταρ, για τα… μάτια αλλά και το κόμμα του δικού μας Γιάνη Βαρουφάκη.
Εφτιαξε μόνη της ένα βιντεάκι, μόλις 10 δευτερολέπτων, που ανέβηκε στο διαδίκτυο, και με αυτό προτρέπει τους Ελληνες να ψηφίσουν Βαρουφάκη. Καλά κάνει. Μήπως αυτή θα υποστεί τις συνέπειες;

«Easy rider» o Γκλέτσος

8 f10 img 7846

❱❱Ο Αποστόλης πήρε τη μηχανή του και γκάζωσε για την προεκλογική του εκστρατεία, και οι φίλοι του τον πρόλαβαν στα Αγραφα. Εκπληξη στον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας έκαναν δικυκλιστές από τη Λέρο και φίλοι του Απόστολου Γκλέτσου, που πήραν τις μοτοσικλέτες τους και τον περίμεναν στην έδρα του Δήμου Αγράφων, στο Κερασοχώρι.
Ο Αποστόλης τρελάθηκε μόλις τους είδε και ύστερα όλοι μαζί βόλταραν στα υπέροχα μονοπάτια του βουνού.

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...