Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η… γιατρίνα κόρη του Πολάκη

❱❱ Η χαρά του πρώην υπουργού για την επιτυχία της Πέρσας στις πανελλήνιες και ο ενθουσιασμός Σαρίδη, Αμυρά για τα αποτελέσματα στο… σόι τους

Από την
ΒΙΒΙΑ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο Πολάκης «αυξάνεται και πληθύνεται»… Γιατρός ο μπαμπάς, γιατρός και η κόρη. Και για να γίνουμε συγκεκριμένοι, τα χθεσινά αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων έφεραν τη μεγάλη κόρη του πρώην υπουργού, την Πέρσα Πολάκη, στις πρώτες θέσεις της Ιατρικής Αθηνών.

Η όμορφη Κρητικοπούλα με τα καταπράσινα μάτια κατάφερε να κάνει υπερήφανο τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με την επιτυχία της στην Ιατρική. Μάλιστα, ο ευτυχής πατέρας ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο ιντερνετικά, όπως ο ίδιος αρέσκεται, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σήμερα πήρα μεγάλη χαρά. Η Πέρσα μου μπήκε στην Ιατρική Αθήνας… Πάντα δυνατή και ευτυχισμένη στη ζωή σου, γιατρίνα μου».

Μπράβο στην Πέρσα, μπράβο όμως και στη Λίνα Σαρίδη, την κόρη του πρώην βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη, η οποία πέρασε στην Καλαμάτα, στη σχολή Λογοθεραπείας, και όπως λέει ο πατέρας της, μόνο λογοθεραπεία ήθελε να σπουδάσει.

«Δεν έχει αλλού αντίστοιχη σχολή, ούτε Θεσσαλονίκη ούτε Αθήνα, κι άρα τώρα θα έχουμε τρία σπίτια να στηρίζουμε. Ομως θα κάνω ό,τι μπορώ» εξομολογείται στη στήλη ο Γιάννης Σαρίδης, που σκέφτεται να συνεχίσει πολιτικά στη Θεσσαλονίκη, χωρίς ακόμη να έχει αποφασίσει πώς θα κινηθεί.

«Περήφανος θείος», για το ίδιο πάντα θέμα, δήλωσε και ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Αμυράς, αφού η ανιψιά του Βασιλική Αμυρά πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

amyras 1

Ο Χατζηδάκης είδε τη νιόπαντρη Ράπτη

rapti 4

Ο Κωστής Χατζηδάκης είχε πρώτος από τους υπουργούς τη χαρά να δει από κοντά τη νιόπαντρη Ελενα Ράπτη και να της ευχηθεί «βίον ανθόσπαρτον».

Βλέπετε, η βουλευτής Θεσσαλονίκης αμέσως μετά τις «γαμήλιες διακοπές» έπιασε δουλίτσα. Ετσι, πήγε στο γραφείο του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και συνομίλησαν για το φλέγον θέμα της ΔΕΗ.

Η Ελενα, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, αρμόδια δηλαδή για θέματα που αφορούν το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους η βουλευτής ζήτησε από τον υπουργό να αντιμετωπιστεί με ευαισθησία το ζήτημα των οφειλών των χιλιάδων συμπολιτών της προς τη ΔΕΗ.

Ο Κωστής Χατζηδάκης την άκουσε με προσοχή, ενώ όλοι όσοι είδαν την Ελενα Ράπτη στο υπουργείο τής ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα.

Κάηκε το πελεκούδι στον γάμο του φίλου τους

f1 hristidis

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Παύλος Χρηστίδης «τα έσπασαν» στον γάμο του φίλου τους και παλαιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Νίκου Σφακιανούδη.

Ο Νίκος παντρεύτηκε στη Χίο την αγαπημένη του Ευγενία και φυσικά οι φίλοι του, ο βουλευτής και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, βρέθηκαν κοντά του. Εντυσαν τον γαμπρό, χόρεψαν και ήπιαν στην υγειά των νεονύμφων.

Ο γάμος έγινε στο χωριό Λιθί της Χίου και, όπως μαθαίνουμε, κάηκε το πελεκούδι!

f2 gamos

offer

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...