Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Παρανοϊκά μυθεύματα»

❱❱ Οργή Παπαγγελόπουλου! κάνει λόγο για εκδικητική πολιτική δίωξή του για την υπόθεση Novartis Σε πολύ υψηλούς τόνους, με αιχμές κυρίως κατά του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή όσο και κατά του Αντώνη Σαμαρά, αντέδρασε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. 

Σε γραπτή του δήλωση ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κάνει λόγο για «πρωτοφανή εκδικητική πολιτική δίωξη» αναφορικά με τη φερόμενη εμπλοκή του στους χειρισμούς για το σκάνδαλο Novartis και την απόφαση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Με μια έμμεση -πλην σαφή- αναφορά στον κύριο Αγγελή, ο κύριος Παπαγγελόπουλος, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο της Ν.Δ. προτού ακόμη γίνει κυβέρνηση, χαρακτηρίζει «παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις» όσα αναφέρονται σε βάρος του περί παρεμβάσεων στη δικαστική έρευνα και πετά το γάντι στον κύριο Σαμαρά, χρησιμοποιώντας τη φράση του τελευταίου. «Θα πάμε μέχρι τέλους» υπογραμμίζει, απαντώντας στους ίδιους τόνους στον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος δηλώνει εδώ και καιρό ότι «θα τους πάω μέχρι τέλους».

«Αθλιότητα»

«Έπειτα από μία σύντομη ανάγνωση των κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας, ανεπιφύλακτα δηλώνω: Πρόκειται για μία πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης. Η ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου στη δικογραφία σε βάρος μου και σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα. Με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες, που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της Nοvartis, αλλά και τη διερεύνησή του. Θα είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι καταφέρουν να συντάξουν κατηγορητήριο σε βάρος μου με τα αστεία, παρανοϊκά μυθεύματα της δικογραφίας» σημειώνει ο κύριος Παπαγελόπουλος και καταλήγει:

«Όμως, τα ψέματα τελείωσαν. Όποια διαδικασία και αν μεθοδεύσουν σε βάρος μου, η αλήθεια θα αποκαλυφτεί. Και στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό. Έφτασε η ώρα να αποκαλυφτούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί, που ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια και πληγώνουν βάναυσα το κόμμα τους και τη Δικαιοσύνη. Για πρώτη φορά, ελπίζω και τελευταία, είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κύριο Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...