Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Μια ωραία πεταλούδα

❱❱ Σέξι και ροκ η Μαρίνα Πατούλη στο Μπουένος Αϊρες, καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη

Από την
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Φωτιά στα… κόκκινα για τη Μαρίνα Πατούλη! Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη απολαμβάνει το ταξίδι της στο μακρινό Μπουένος Αϊρες ως καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη και της εκπομπής του.

Ποζάρει στις αγαπημένες γωνιές της πόλης, τολμώντας ένα total red look σε διαφορετικά σύνολα, με κοινό παρονομαστή το βινίλ ύφασμα… Ναι, η πρώτη κυρία της Αττικής στις εμφανίσεις της στην Αργεντινή είναι και σέξι και ροκ, εναλλάσσοντας το κόκκινο κοντό φόρεμα με κόκκινο περφέκτο μπουφάν και παντελόνι, που άλλοτε συνδύασε με λευκά sneakers και άλλοτε με μαύρα ψιλοτάκουνα μποτάκια.

Ωστόσο η φωτογραφία της που έκλεψε τις εντυπώσεις και προκάλεσε τα πλέον ενθουσιώδη σχόλια των θαυμαστών της στα social media ήταν αυτή όπου… μεταμορφώνεται σε πεταλούδα! Με περίσσια αυτοπεποίθηση πόζαρε μπροστά από μια ζωγραφιά σε τοίχο της πόλης, η οποία αναπαριστά το πιο όμορφο από την οικογένεια των εντόμων, τοποθετώντας το κορμί της έτσι ώστε να μοιάζει σαν να ανοίγει εκείνη τα φτερά της.

Το ταξίδι στην όμορφη Αργεντινή είναι για τη Μαρίνα Πατούλη μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, αν κρίνουμε από το χαμόγελό της, που αποτυπώνεται σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram…

Και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη μάθει να χορεύει τάνγκο με παρτενέρ τον οικοδεσπότη της εκπομπής του Open.

f2 396

Τουλάχιστον βγήκε φωτογραφία με τον πρόεδρο Τραμπ

mitsotakis tramp

Μπορεί το τετ α τετ με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να μην έγινε, αλλά φωτογραφία… βγάλαμε.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και την πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Μελάνια Τραμπ στο πλαίσιο της δεξίωσης που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος προς τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, οι οποίοι βρέθηκαν στην αμερικανική μητρόπολη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Εκεί, λοιπόν, βγήκε και η περίφημη φωτογραφία, στην οποία η Μαρέβα και η Μελάνια είναι αμφότερες ντυμένες στα μαύρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να μη μίλησε με τον Τραμπ, όμως συναντήθηκε με τον Ταγίπ Ερντογάν και τον Νίκο Αναστασιάδη, επαφές που θεωρούνται σημαντικές.

Χθες είχε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες και με τον πρωθυπουργό της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι.

Στο κλείσιμο της ημέρας τον περίμενε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Εν γένει, το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, παρότι δεν εξελίχθηκε ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί, εντούτοις θεωρείται από τους συνεργάτες του ως άκρως σημαντικό.

Ο καλαματιανός της Μαρέβας

mareva mitsotaki grabofski xoros usa ellinika 25 09 2019

Καλαματιανό χόρεψε η Μαρέβα με τα Ελληνόπουλα της Αστόρια στη διάρκεια της επίσκεψής της στα εκεί ελληνικά σχολεία, συνοδευόμενη από τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Αντώνη Διαματάρη.

Πήγε στο Δημοτικό Σχολείο της Αγίας Αικατερίνης στην Αστόρια και στο «Ουίλιαμ Σπυρόπουλος» της κοινότητας Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ. Εκεί την υποδέχτηκαν οι μικροί μαθητές και χόρεψαν μαζί της ελληνικούς χορούς. Τα παιδιά και οι δάσκαλοι χάρηκαν πολύ την επίσκεψή της.

«Χαίρομαι που με φωνάζουν με το μικρό μου όνομα»

«Δεν αποτελεί πλεονέκτημα το γεγονός ότι προέρχομαι από πολιτική οικογένεια» δήλωσε στη «Washington Post» ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μίλησε, μάλιστα, για τα πολιτικά τζάκια στη χώρα, αρχίζοντας από το δικό του: «Στην αρχή ήταν μεγάλο πλεονέκτημα, όμως μετά την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, το 2009, όλες οι παραδοσιακές πολιτικές οικογένειες ήρθαν αντιμέτωπες με τεράστια προβλήματα. […] Υπήρξε ένα γενικό αντι-ελίτ αίσθημα. Έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά για να ξεπεράσω αυτό το στερεότυπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος με φωνάζει με το μικρό μου όνομα τώρα. Φαίνεται να πιστεύουν ότι δεν έχω αυτό το πόστο επειδή το είχε κι ο πατέρας μου. Ελπίζω, επίσης, ότι θα είμαι πιο επιτυχημένος από τον πατέρα μου».

Ως φαίνεται, ο Κυριάκος κουβαλάει μέσα του σαν βάρος την πεποίθηση που πολλοί πιθανώς έχουν, ότι έγινε, δηλαδή, πρωθυπουργός επειδή είχε «μπαμπά πρωθυπουργό», κι αυτό προσπαθεί να το αποτινάξει.

offer


{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...