Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

«Ψευδομάρτυρες»

❱❱ Στην αντεπίθεση ο Παπαγγελόπουλος μετά τις καταθέσεις της Ελένης Ράικου και του Ιωάννη Αγγελή για τη Novartis!Σηκώνει το «γάντι» ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, απαντώντας σε όσα κατέθεσαν εναντίον του οι Ελένη Ράικου και Ιωάννης Αγγελής, καταγγέλλοντάς τους ότι έστησαν σκευωρία εναντίον του και προειδοποιώντας ότι «πολύ σύντομα θα αποδειχθούν οι παράνομες ενέργειές τους και τα πραγματικά κίνητρά τους, και δεν θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους». 

Την ώρα που η Ν.Δ. βασίζεται στις καταθέσεις Ράικου και Αγγελή για τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, ο κ. Παπαγγελόπουλος τους αποκαλεί «ψευδομάρτυρες» και τους ζητεί να απαντήσουν σε «αμείλικτα ερωτήματα».

Ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης επανέρχεται μετά την κατάθεση του «γαλάζιου» αιτήματος για την προανακριτική με νέες καταγγελίες, διερωτώμενος για ποιον λόγο η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς έδωσε συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με τις «δήθεν» -όπως τις αποκαλεί- τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν για την υπόθεση Novartis. «Θα πρέπει να εξηγήσει για ποιον λόγο επανήλθε να καταθέσει, ενώ είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή της» αναφέρει, κάνοντας λόγο για «ψευδείς και κατάπτυστους ισχυρισμούς».

Ο ίδιος αναρωτιέται, μάλιστα, αν βρίσκεται στα σκαριά «νέα σκευωρία» εναντίον του, μέσω «παρακρατικών μηχανισμών, πρακτόρων, μυστικών υπηρεσιών και κάθε πρόθυμου ψευδομάρτυρα ή παρανοϊκού μυθομανούς», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Προανακριτική επιτροπή

Σημειώνεται πως η κόντρα για την υπόθεση της Novartis θα κορυφωθεί εντός των επόμενων ημερών, όποτε η Ολομέλεια θα συζητήσει και θα ψηφίσει για τη συγκρότηση της προανακριτικής επιτροπής, η οποία, αν και αρχικώς προδιαγραφόταν σύντομη, τελικώς αναμένεται… μαραθώνια. Κι αυτό, διότι, μετά την κατάθεση Ράικου, η οποία ονοματίζει τον κ. Παππαγγελόπουλο (εν αντιθέσει με τον Αγγελή), διαρρέεται από την κυβέρνηση ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί στη Βουλή. 

Σε αυτή την περίπτωση η προανακριτική, με τις πλήρεις δυνατότητες ενός ανακριτικού οργάνου, θα καλέσει για κατάθεση μάρτυρες και εμπλεκομένους. Ο κ. Παπαγγελόπουλος, πάντως, έχει το δικαίωμα να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια, καθώς, σύμφωνα με τον Κανονισμό, «η Βουλή μπορεί να επιτρέψει την εμφάνιση ενώπιόν της του προσώπου κατά του οποίου στρέφεται η πρόταση, προκειμένου να ακούσει τις απόψεις του». Σε διαφορετική περίπτωση, έχει τη δυνατότητα να υποβάλει γραπτό υπόμνημα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...