Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τα… πρωτάκια πάτησαν στο Μέγαρο Μαξίμου

❱❱ Η πρόσκληση Μητσοτάκη στους νέους βουλευτές του κόμματος και οι οδηγίες για τις συνεντεύξεις

Από την
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

f2 401

Με καναπεδάκια, finger food, λευκό και κόκκινο κρασί ή γλυκό μοσχάτο Λήμνου ως απεριτίφ υποδέχτηκε χθες ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου τους νέους βουλευτές του κόμματός του. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να γνωρίσει λίγο καλύτερα τα πρωτάκια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του, εν όψει μιας χρονιάς που άρχισε έντονα και θα δυσκολέψει περισσότερο τον χειμώνα που έρχεται.

Η πρόσκληση δεν ήταν γραπτή. Οι βουλευτές δέχθηκαν τηλεφώνημα από το γραφείο του Μιχάλη Μπεκίρη και στις 6 το απόγευμα διάβηκαν την πόρτα του Μαξίμου.

Το θέμα που μονοπώλησε τη συζήτηση, ως τη στιγμή αυτή που γράφεται η στήλη, ήταν το Προσφυγικό. Ο πρωθυπουργός ανέλυσε στους βουλευτές του το πρόβλημα έτσι όπως εκείνος το αντιλαμβάνεται, δέχτηκε ερωτήσεις από εκείνους και έδωσε οδηγίες πώς θα πρέπει να το χειρίζονται στις συνεντεύξεις τους.

Το θέμα της ανεργίας

Από την πλευρά τους οι βουλευτές συζήτησαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το μείζον ζήτημα της ανεργίας, έτσι όπως οι ίδιοι το ζουν με τους δεκάδες πολίτες που απευθύνονται στα προσωπικά τους γραφεία καθημερινά, αναζητώντας εργασία.

Ο πρωθυπουργός τούς άκουσε, τους είπε τη γνώμη του και πώς σκέφτεται να κινηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα. Επίσης τους υποσχέθηκε ότι αυτού του τύπου οι συναντήσεις τους θα είναι συχνές.

Ζήτησε, μάλιστα, να του μεταφέρουν τον παλμό της κοινωνίας συνεχώς και τους τόνισε ότι οι πόρτες του είναι ανοιχτές για αυτούς.

f1 230

Βαφτίσια με τούρτα ΠΑΣΟΚ!

pateras kai gios konstantinopoulou

Βαφτίσια ΠΑΣΟΚ! Τόσο κόλλημα με το ΠΑΣΟΚ… ούτε ο Παπανδρέου! Ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής και αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έγινε νονός και η τούρτα για τα βαφτίσια ήταν ΠΑΣΟΚ…

Ο αντιπρόεδρος βάφτισε το αγοράκι του φίλου του Γιάννη Γκουσιάκη και του έδωσε το όνομα Κωνσταντίνος. Ο Κωνσταντίνος, λοιπόν, ερήμην του χρίστηκε από την κολυμπήθρα ακόμη σοσιαλιστής, αφού ο πνευματικός πατέρας του επέλεξε για εκείνον.

Η βάπτιση έγινε στο χωριό Βλαχέρνα της Αρκαδίας και, μόλις ολοκληρώθηκε το μυστήριο, να σου φτάνει και η τούρτα με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ φαρδύ πλατύ, αφήνοντας άναυδους τους καλεσμένους. Ο πατέρας του Οδυσσέα και ο γιος του ο Γιώργος (φωτό) ήταν στην «παραλαβή» της «πράσινης, σοσιαλιστικής τούρτας».

Τελικά το ΠΑΣΟΚ ζει, αυτό τους οδηγεί…

Επίσκεψη Ζαχαράκη στα ελληνικά σχολεία του Καΐρου

aigyptos kairo

Η Σοφία Ζαχαράκη εξέδραμε λόγω παιδείας! Συγκεκριμένα, η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη βρίσκεται στην Αίγυπτο για επίσκεψη στα ελληνικά σχολεία του Καΐρου.

Πήγε λοιπόν και συνάντησε μαθητές από τα ιστορικά σχολεία της πόλης, το Αχιλλοπούλειο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο και την Αμπέτειο Σχολή.

«Η συγκίνηση τεράστια να επισκέπτεσαι τους χώρους όπου εδώ και 100 χρόνια χτυπά η καρδιά της ελληνικής εκπαίδευσης. Με την τεράστια προσπάθεια που γίνεται από αφανείς ήρωες της καθημερινότητας των σχολείων μας στο εξωτερικό. Ευχαριστώ από καρδιάς για την υποδοχή και την ξενάγηση αλλά και την ενημέρωση για τα ζητήματα λειτουργίας των σχολείων» δήλωσε μετά το πέρας της επίσκεψης η Σοφία Ζαχαράκη, που πήγαινε πρώτη φορά στο Κάιρο και στις γειτονιές όπου κάποτε ανθούσε ο Αιγυπτιώτης Ελληνισμός.

offer


{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...