Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

«Σφαγή» για τον… καρατέκα

❱❱ Νέα βεντέτα Μπογδάνου – ΚΚΕ μετά την αποκάλυψη των στοιχείων του διαδηλωτή από τον βουλευτή της Ν.Δ.Νέα βεντέτα ανάμεσα στον βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο και το ΚΚΕ έχει προκαλέσει ο σάλος που ξέσπασε από την απίστευτη επίθεση ενός διαδηλωτή του ΠΑΜΕ κατά αστυνομικού με κλοτσιά καρατέκα, που άφησε με ανοιχτό στόμα την κοινή γνώμη. Και αυτό γιατί ο δημοσιογράφος αποκάλυψε τα στοιχεία του δράστη μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

«Ο δράστης της “εντυπωσιακής” επίθεσης στον αστυνομικό το Σάββατο λέγεται Βασίλης Πύρρος του Σ., είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θήβας στις τελευταίες εκλογές με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Αναμένεται η επίσημη αντίδραση του ΚΚΕ» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η κίνηση του κ. Μπογδάνου να βγάλει στη φόρα τα στοιχεία του διαδηλωτή προκάλεσε την έκρηξη οργής του Περισσού, που έσπευσε να απαντήσει, κάνοντας λόγο για χαφιεδίστικου τύπου δημοσίευση.

«Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα και παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ και προσθέτει: «Αφού η κυβέρνηση της Ν.Δ., αλλά και τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και τον χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο».

Αμέσως επανήλθε μέσω του facebook ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και υποστήριξε πως ο διαδηλωτής είναι δημόσιο πρόσωπο, ως μέλος Κ.Σ. ΚΝΕ και υποψήφιος του ΚΚΕ στη Θήβα.

«Τα στοιχεία του γνωστά, η φυσιογνωμία του επίσης και το πρόσωπό του σε κοινή θέα. Αντί λοιπόν να στοχοποιεί με αήθειες, το ΚΚΕ να απαντήσει: Διαψεύδει; Καταδικάζει; Επικροτεί; Τα άλλα είναι μπάλα στην εξέδρα» συνέχιζε ο «γαλάζιος» βουλευτής.

f2 409

Τις καταδίκασε

Αίσθηση προκάλεσαν και οι αναρτήσεις του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Αγγελίδη, ο οποίος πήρε το μέρος του ΠΑΜΕ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της ΕΡΤ, η οποία σημείωσε ότι είναι απαράδεκτες και απολύτως καταδικαστέες οι ακραίες εκφράσεις που χρησιμοποίησε, απαξιώνοντας το κράτος δικαίου.

Ο Νίκος Αγγελίδης επανήλθε τη Δευτέρα με νέα ανάρτηση και υπεραμύνθηκε του δικαιώματός του να εκφράζεται, λέγοντας πως στέλνει μήνυμα στους απειλούντες ότι χασκογελά με τις φοβέρες τους: «Δεν είμαι σαν τα μούτρα τους, να παίρνω εντολές και να εκτελώ κατά παραγγελία τα ρεπορτάζ».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...