«Fashion show» by Μαρίνα Πατούλη στο Προεδρικό Μέγαρο

Σε στούντιο φωτογράφισης μετέτρεψε το… Προεδρικό Μέγαρο η Μαρίνα Πατούλη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη (φορώντας total velvet κοστούμι) βρέθηκε με την ιδιότητα της προέδρου του ομίλου UNESCO Βορείων Προαστίων στο ιστορικό κτίριο της Ηρώδου Αττικού, όπου χορωδία έψαλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Βλέποντας την απαστράπτουσα δημοτική σύμβουλο Αμαρουσίου οι φωτογράφοι που βρίσκονταν στο Προεδρικό Μέγαρο, την περικύκλωσαν και την έστησαν μπροστά στην εντυπωσιακή κεντρική σκάλα, όπου ξεκίνησαν να τη φωτογραφίζουν. Ομως, και η σύζυγος του περιφερειάρχη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία, χαρίζοντάς τους πολλά και διαφορετικά ενσταντανέ που θα ζήλευε ακόμη και η… σύζυγος του πλανητάρχη Μελάνια Τραμπ, ενώ θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν στις ιλουστρασιόν σελίδες των lifestyle περιοδικών!

Αλλοτε σε πιο απλές πόζες, κατεβαίνοντας ένα ένα τα σκαλιά, και άλλοτε σε λίγο πιο… καλλιτεχνικές, γέρνοντας αισθησιακά πάνω στην αρχαιοελληνικού τύπου κολόνα, η Μαρίνα Πατούλη τα έδωσε όλα φέρνοντας… χολιγουντιανό αέρα στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Με διώχνουν από το σπίτι γιατί θέλουν να το πουλήσουν»

Η Ευγενία Ξυγκόρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»...

Η κατάθεση ψυχής της Νατάσας

Σε μια εποχή όπου η Ιατρική δεν περιορίζεται πλέον...

Έξαλλος ο Μικρούτσικος: «Το καλύτερο είναι να μου δώσετε μια άνευ αποδοχών άδεια»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Buongiorno» με κακή διάθεση. Τι του συνέβη;

Χρήστος Βαλαβανίδης: Η συγκλονιστική δήλωση δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία...

Φοίβος Παπαδάκης: Βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του δύο μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος προσπαθεί να σταθεί...

Παγιδευμένη η Βάσια Λόη με τα παιδιά της στο Ντουμπάι – «Είδαμε ένα σύννεφο καπνού, ξεκίνησε ο τρόμος»

Δύσκολες ώρες πέρασε η Βάσια Λόη με τα παιδιά της καθώς εγκλωβίστηκαν στο Ντουμπάι.

Τέλος στη δικαστική διαμάχη Παπαρίζου – Μαυρίδης: Οριστική συμφωνία για τη μεζονέτα

Δόθηκε ένα τέλος στο δικαστικό πόλεμο του πρώην ζευγαριού Έλενας Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδη.