Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο Γεωργούλης μίλησε για την καταγγελία της Χρονοπούλου και ετοιμάζεται για τις ευρωεκλογές

Καθαρός για... Στρασβούργο

«Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία ποινική δίωξη, είμαι ελεύθερος, και ηθικά και νομικά ελεύθερος, να κατέβω στις εκλογές» είναι τα λόγια του ευρωβουλευτή και υποψηφίου με το Πράσινο Κίνημα Αλέξη Γεωργούλη στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» το πρωινό της Δευτέρας, πρώτη φορά μετά τα σύννεφα που σκίασαν τον ορίζοντά του, ύστερα από την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που έγινε εναντίον του από την πρώην συνεργάτιδά του Ελένη Χρονοπούλου.

georgoulios02043
Η Ελένη Χρονοπούλου

Η δικηγόρος Ελένη Χρονοπούλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, στις αρχές του 2020, προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης. Η εν λόγω φέρεται ότι είχε έως το συμβάν, το 2020, ολιγόχρονη σχέση με τον γνωστό ηθοποιό. Τότε ο ηθοποιός είχε υποστηρίξει ότι η Χρονοπούλου είχε εμμονή μαζί του και τον κατήγγειλε για να τον εκδικηθεί, όταν εκείνος προχώρησε σε σχέση με άλλη γυναίκα. Αυτή η υπόθεση στοίχισε την έξοδο του ευρωβουλευτή από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που τον απομάκρυνε. Από τότε και ύστερα, όμως, κανείς δεν γνωρίζει την τύχη αυτής της καταγγελίας, όπως κανείς δεν γνωρίζει και την τύχη της ίδιας της καταγγέλλουσας.

«Είναι μία πολύ δύσκολη και λεπτή κατάσταση… Με έναν τρόπο πολύ περίεργο έμαθα αυτήν την ιστορία. Οταν άρχισα να καταλαβαίνω τι συμβαίνει, σοκαρίστηκα πολύ. Από την καταγγελία έως σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, δεν υπάρχει κανένα νεότερο. Προώθησα όσο το δυνατόν γρηγορότερα την άρση της ασυλίας μου. Επειτα από αυτό η Εισαγγελία των Βρυξελλών ήταν ελεύθερη να με καλέσει. Δεν υπήρξε κάποια κλήση από την Εισαγγελία των Βρυξελλών. Από ό,τι καταλαβαίνω, δεν υπάρχει κάτι το οποίο επείγει, είναι “παγωμένο”, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποια κατηγορία» παρατήρησε ο Αλέξης Γεωργούλης, που δηλώνει… καθαρός!

georgoulios020431
Ο Αλέξης Γεωργούλης σε θεατρική παράσταση

Αυτός, όπως είπε, ήταν ο λόγος που ξαναβγαίνει «στη ρούγα», ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Πράσινο Κίνημα. «Θα είμαι υποψήφιος στις ευρωεκλογές. Ηθελα να προσπαθήσω για μία δεύτερη θητεία. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τα κοινά δεν έχει αλλάξει: είναι ο πολιτισμός. Στην πολιτική δεν υπερασπίζεται και δεν μιλάει κανένας για τη χρησιμότητα που έχει ο πολιτισμός στη ζωή μας… Το Πράσινο Κίνημα είναι ένα μικρό κόμμα, άλλα έχει κάνει δουλειά η οποία δεν φαίνεται. Με το Πράσινο Κίνημα είναι μία ωραία συνεργασία, ρομαντική, γιατί δεν υπάρχουν “αγκυλώσεις” από πουθενά» υποστήριξε ο Αλέξης Γεωργούλης, υπενθυμίζοντας με νόημα ότι εξακολουθεί να έχει τη στήριξη του κόσμου και των συνεργατών του.

«Αν είσαι μέσα στον δικό μου κύκλο και δεν θέλεις πια να είσαι, αναγνωρίζω αυτό το δικαίωμα που έχεις. Αλλά η στήριξη του κόσμου στο πρόσωπό μου εξακολουθεί να υπάρχει. Αλλωστε, αν και όχι με αυτόν τον τρόπο, έχω χτυπηθεί πολλές φορές» συμπλήρωσε ο ηθοποιός, που άρχισε ήδη την προεκλογική του εκστρατεία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...