Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

Ο… Sakis Μητσοτάκης και η «Super Κατερίνα»

Κυριάκος στην Τσιμτσιλή με την Καινούργιου να ξεροσταλιάζει στα backstage για ένα «κλικ»

«Ούτε τραγουδιστή δεν έχω περιμένει τόση ώρα» είπε η απαστράπτουσα Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ντύθηκε, βάφτηκε, τοποθέτησε σωστά τις βλεφαρίδες και… ξεροστάλιασε έξω από το πλατό της Τσιμτσιλή, για να φωτογραφηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Ποιος Σάκης Ρουβάς και ποιος Αργυρός; Ποτέ δεν την έχουν στήσει οι εν λόγω σταρ τόσο πολύ την παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» όσο ο πρωθυπουργός, με την ίδια όμως να έχει οπλιστεί με τεράστια υπομονή και να περιμένει καρτερικά να… τσακώσει τον Sakis Μητσοτάκης, λες και αυτός θα βγει από τα καμαρίνια μουσικού talent show. Κάπως έτσι έμοιαζε χθες το backstage του Alpha από την άφιξη του πρωθυπουργού για τη συνέντευξή του στο «Happy day» της Τσιμτσιλή στον Alpha, με την ομόσταυλη παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» να αρπάζει την ευκαιρία για ένα κλικ με το idol του Μεγάρου Μαξίμου.

mits04064

Ο Κυριάκος γεννά τελικά μεγάλα πάθη! Συνωστίζονται οι κυρίες, πάνω στα δωδεκάποντα, για μία selfie μαζί του, ακριβώς όπως έκανε και η Καινούργιου, για να προσθέσει στο άλμπουμ των φωτογραφιών της και αυτή με τον πρωθυπουργό: «Εννοείται, συναντηθήκαμε και βγάλαμε φωτογραφία. Ηξερα ότι θα είναι ο πρωθυπουργός μας στη Σταματίνα και έβαλα τα καλά μου και περίμενα να βγάλω και φωτογραφία. Τον περίμενα απέξω, του είπα “συγγνώμη, εγώ είμαι, να σας ευχηθώ καλή επιτυχία”. Λέω, “ούτε τραγουδιστή δεν έχω περιμένει τόση ώρα”» ήταν τα λόγια της χαρούμενης για την ευτυχή κατάληξη του ενσταντανέ παρουσιάστριας.

mits0406412
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Κατερίνα Καινούργιου

«Με τη Μαρεβα περναμε πολυ καλα»

Στη συνέντευξή του, λοιπόν, χθες στην Τσιμτσλή ο Κυριάκος εμφανίστηκε βαθιά ερωτευμένος και υποστηρικτός στη σύζυγό του Μαρέβα. «Η Μαρέβα είναι η φωνή που με κρατάει γειωμένο. Μου ασκεί συχνά αυστηρή κριτική και μερικές φορές -επειδή δεν είμαι ο άνθρωπος που παίρνω την κριτική πάρα πολύ καλά- τυχαίνει να είμαι λίγο ευέξαπτος, αλλά πάντα ακούω αυτό που έχει να μου πει. Μας αρέσει να καθόμαστε και σπίτι, κάνουμε ποδήλατο και μαζί. Περπατάμε μαζί και παίζουμε τένις. Θα τσακωθούμε για πολύ μικρά πράγματα, όπως οποιοδήποτε ζευγάρι. Περνάμε ωραία, καλά μαζί, χαιρόμαστε ο ένας τον άλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να συνεχίσει:

mits040641

«Για να μπορέσει ένα ζευγάρι να κρατήσει τη σχέση του – κι εμείς έχουμε περάσει από 40 κύματα και δεν το κρύψαμε ποτέ. Να χτυπήσω ξύλο, είμαστε πάρα πολύ καλά και χαιρόμαστε τα παιδιά μας που μεγαλώνουμε και προχωράνε στη ζωή τους». Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι για χάρη του έβαλε την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα.

«Αλλαξε καριέρα, βρήκε μια καινούργια επαγγελματική διαδρομή για να κάνει κάτι για το οποίο ήταν σίγουρη ότι δεν θα μου δημιουργούσε εμένα ποτέ πρόβλημα. Οχι και να την κατηγορούν και να την πυροβολούν όπως έγινε συστηματικά από το 2016 και δυστυχώς συνεχίζεται και τώρα με αμείωτη ένταση» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πλέκοντας το εγκώμιο της συζύγου του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Γκαλά στο Λονδίνο με guests τη Φουρέιρα και την ανανεωμένη Τατιάνα Μπλάτνικ

Το Λονδίνο όπως κάθε Οκτώβριο έχει την τιμητική του,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...