«Επέστρεψε» στα αμπέλια του ο Γιάννης Μπουτάρης

Ο Γιάννης Μπουτάρης, σχεδόν ολοζώντανος, ατενίζει τα αμπέλια του, που τόσο αγάπησε!

«Ο κυρ-Γιάννης μας καθισμένος δίπλα στα αμπέλια του στο κτήμα μας, στη Νάουσα.

Ηρεμος, ενώ την ίδια στιγμή βάζεις στοίχημα ότι χιλιάδες νέες ιδέες και σχέδια περνάνε από το μυαλό του. Και η κενή θέση δίπλα του μας προσκαλεί να καθίσουμε μαζί του και να μοιραστούμε ιστορίες» μας λέει ο Στέλιος Μπουτάρης, γιος του αείμνηστου δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, παρουσιάζοντας το γλυπτό του Στέλιου Σάρρου, που φιλοτεχνήθηκε και τοποθετήθηκε στα κτήματα της οικογένειας.

Ο Γιάννης Μπουτάρης έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2024, σε ηλικία 82 ετών, έχοντας αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στον χώρο της οινοποιίας. Τα παιδιά του σκέφθηκαν να τον… επιστρέψουν στα αγαπημένα του αμπέλια με αυτόν τον συγκινητικό τρόπο.

Το άγαλμα Μπουτάρη, σε φυσικό μέγεθος, κατασκευασμένο από ορείχαλκο, που χυτεύθηκε στο εργαστήριο των Βαγγέλη και Παναγιώτη Χούνταση, αποκαλύφθηκε χθες, σε ειδική τελετή από τους γιους του, Στέλιο, Μιχάλη και Γιάννη Μπουτάρη, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των ανθρώπων της εταιρίας, της «Κτήμα Κυρ-Γιάννη», που εργάζονται στα κτήματα της Νάουσας και του Αμυνταίου.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, σχεδόν ολοζώντανος, ατενίζει τα αμπέλια του, που τόσο αγάπησε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γάμος στη σόουμπιζ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι «ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας»

Μια αποκάλυψη που αιφνιδίασε ευχάριστα τους θαυμαστές της έκανε...

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Στραβελάκη – Εκτός εκπομπής σήμερα

Ο Νίκος Στραβελάκης απουσίαζε από την εκπομπή «10 παντού»...

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Έγινε ξανά γιαγιά Ελληνίδα ηθοποιός – «Γεννήθηκε η δεύτερη εγγονή μου»

Η γνωστή ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από λίγες ημέρες...

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Με διώχνουν από το σπίτι γιατί θέλουν να το πουλήσουν»

Η Ευγενία Ξυγκόρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»...