Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Οι αποχρώσεις ενός «γαλάζιου» βουλευτή

«Ηταν ένα ερωτικό μελό παραμυθάκι»

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ποιος βουλευτής της Ν.Δ. πήγε το Σάββατο το βράδυ στην ταινία «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του Γκρι»;
Και όχι μόνο αυτό, αλλά ματαιώθηκαν και οι μεγάλες προσδοκίες που είχε για το περιεχόμενο της ταινίας.«Ηταν ένα ερωτικό μελό παραμυθάκι» σχολίασε βγαίνοντας από την αίθουσα. Μεταξύ μας, είχε απόλυτο δίκιο. Τις 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι τις ζούμε δυο χρόνια τώρα και στην πιο ρεαλιστική μορφή τους.

48ωρη βόλτα στην Κρήτη για τον Αδωνι Γεωργιάδη και τη σύζυγό του

sel 8 f2 16228885 1314231245337685 3658556191883132928 n1

Το τέλειο ζευγάρι; Μπορεί! Φυσικά μιλάμε για τον Αδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου, η οποία δεν αφήνει τον «Μπουμπούκο» της ποτέ μόνο.
Το Σαββατοκύριακο το πέρασαν στην Κρήτη, έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού. Πήγαν στο Ρέθυμνο και η όμορφη μαέστρος το ρίξε στο συρτό!

5 45

Στο Instagram
Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρουσίασε και τη βαφτιστήρα της από τα Ανώγεια!
Ετσι μπράβο, Ευγενία, μαζεμένα τα λουριά στον αντιπρόεδρο. Παντού μαζί!

Δυο (νεαροί) ανερχόμενοι «αστέρες»

androulakis

«Αυτό που πρέπει να κάνει η Κεντροαριστερά είναι να διατηρήσει την πολιτική αυτονομία της χωρίς ψευτοδιλήμματα, τα οποία έχει πληρώσει ο λαός μας στο παρελθόν» δήλωσε σε συνέντευξή του ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης (φωτό).
Ο νεαρός ανερχόμενος «αστέρας» της κεντροαριστερής πλευράς όλο και ανεβαίνει στο εσωτερικό της παράταξής του.

Πολλοί βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης λένε στη στήλη μας ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι οι δύο νεαρότεροι σε ηλικία πολιτικοί, οι οποίοι στο μέλλον θα διεκδικήσουν την κορυφή στην ηγεσία του κόμματός τους. Λέγεται επίσης ότι και οι ίδιοι εκδηλώνουν συχνά πυκνά τις προθέσεις τους σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις και οι πιο συνετοί παλαιότεροι συνάδελφοί τους τούς προτρέπουν να κάνουν υπομονή. Ο Νίκος ή ο Οδυσσέας απέναντι στον Αλέξη; Δεν είναι κακό!

nikolaos

Προχωρά, όπως μαθαίνουμε, με γοργούς ρυθμούς το «βασιλικό κόμμα» του πρίa» γλώσσες λένε ότι σε αυτό «λύνει και δένει» ο Τάκης Μπαλτάκος, πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά.
Μάλιστα, το ενδιαφέρον της αστικής τάξης για το τι θα κάνει ο πρίγκιπας εκδηλώθηκε και στο παρασκήνιο του γάμου της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού στο Λονδίνο. Εκεί ο Νικόλαος και η Τατιάνα έλαμψαν διά της παρουσίας τους.

■ «Βοηθήστε τη χώρα» παρότρυναν τον Προκόπη Παυλόπουλο οι κάτοικοι της κοινότητας Ρίζα Κορινθίας, στην οποία βρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή του στην Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου στα Τρίκαλα Κορινθίας. Ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε μια στάση στη Ρίζα και εκεί οι κάτοικοι τον υποδέχθηκαν και του πρόσφεραν δώρα.
Ο Πρόεδρος είναι από τα πιο αγαπητά πολιτικά πρόσωπα για τον πολύ κόσμο και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά στις δημόσιες εμφανίσεις του.
Από την πλευρά του, εκείνος τους ευχαρίστησε, συνομίλησε μαζί τους και εκεί οι πολίτες τού είπαν τον πόνο τους.

amyras

«Ο Μητσοτάκης θα είναι χίλιες φορές καλύτερος από τον Τσίπρα» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς (φωτό). Φυσικό είναι, αφού ο Γιώργος προέρχεται από τον κεντροδεξιό χώρο και γιατί να μη θέλει να επιστρέψει;
(Μεταξύ μας, Γιώργο, οποιοσδήποτε και να ήταν, καλύτερα θα τα πήγαινε από τον ΣΥΡΙΖΑ). Πάντως, και ανεξάρτητα από τον θαυμασμό του βουλευτή του Ποταμιού προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι πληροφορίες μας λένε ότι και άλλοι δύο του Σταύρου μαζεύουν βαλίτσες!

■ Ερχεται σερίφης στο Γαρδίκι και οι κάτοικοι ευχαρίστησαν τους ντόπιους βουλευτές του νομού. Ο Νίκος Τόσκας (φωτό) μίλησε για 27 τοπικούς αστυνόμους (τύπου σερίφη) που θα πάνε σε αντίστοιχο αριθμό χωριών, με πρώτο το Γαρδίκι Φθιώτιδας.
Το όργανο θα φορά κονκάρδα και σαν να βλέπω από τώρα τα γέλια που θα κάνουν οι πολίτες που θα κληθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του!
Είδατε ο ΣΥΡΙΖΑ; Παπάς, δάσκαλος και αστυνόμος, οι εξουσίες των χωριών επί Δεξιάς και τώρα επίσης επί μοντέρνας Αριστεράς!
Μπράβο, Ρούλα!

(!)

oyrania

«Είμαι στρέιτ, είμαι Ελληνίδα και δεν γουστάρω την υποκρισία σας» λέει σε βίντεο που ανάρτησε η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ουρανία Μιχαλολιάκου (φωτό).
Η Ουρανία, το δυναμικό κορίτσι με τα γυαλιά και το δικό του στιλ, που απέχει παρασάγγας από αυτό της μητέρας της που είναι μία ιδιαίτερα σικ γυναίκα, ετοιμάζεται, λένε οι πληροφορίες μας, για τη Βουλή. Ηρθε η ώρα της Ουρανίας; (Η οποία, παρεμπιπτόντως, μετά τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη, βρήκε νέο έρωτα!)

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...