Η Μαρέβα ως «κυνηγός νέων επιχειρηματικών κεφαλών»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Τι είπε η σύζυγος του προέδρου της Ν.Δ. στην ετήσια οικονομική διάσκεψη για την ανάπτυξη

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τι είπε η σύζυγος του προέδρου της Ν.Δ. στην ετήσια οικονομική διάσκεψη για την ανάπτυξη

H Μαρέβα Γραμπόφσκι, φορώντας ένα λιτό πουκάμισο χρώματος κυπαρισσί και συνοδευόμενη από τον γιο της Κωνσταντίνο, ανέβηκε στο βήμα της 4ης ετήσιας οικονομικής διάσκεψης της Ελληνικής Ενωσης Επιχειρηματιών και μίλησε τόσο ως ιδρύτρια και αντιπρόεδρος της Zeus & Dione όσο και ως αντιπρόεδρος της Endeavor Greece.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της ομιλίας της με θέμα «Αναδεικνύοντας το ταλέντο, τροφοδοτώντας την προοπτική, ενισχύοντας την ανάπτυξη» έκλεψε τη παράσταση!

Η ίδια, άλλωστε, είναι «κυνηγός επιχειρηματικών κεφαλών» και μέσω της Endeavor Greece, του διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού, προσπαθεί να εντοπίσει και να στηρίξει τους πιο ταλαντούχους επιχειρηματίες της χώρας.

Ηταν Αύγουστος του 2011, όταν η Μαρέβα, κατά τη διάρκεια ενός επιχειρηματικού γεύματος στην Κωνσταντινούπολη, άκουσε για πρώτη φορά να γίνεται λόγος για την αμερικανική εταιρία Endeavor, που θεωρείται leader στον τομέα της συμβουλευτικής σε αναπτυσσόμενες εταιρίες.

Στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με τον γενικό διευθυντή της εταιρίας, έκαναν μαζί το επιχειρηματικό πλάνο και εγένετο η Endeavor Greece.
«Η Endeavor γεννήθηκε το 2012 σε μια Ελλάδα που ήταν σε τραγική κατάσταση και σήμερα το δίκτυό μας απλώνεται σε 27 χώρες» είπε χθες, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Μαρέβα Μητσοτάκη, συμπληρώνοντας: «Ανακαλύπτουμε ανθρώπους και τους εντάσσουμε στην εταιρία, που τη στηρίζουν 1.500 επιχειρηματίες διεθνώς, με έναν κύκλο εργασιών 10 δισ. Είκοσι μία αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις έχουμε εντοπίσει στην Ελλάδα, ενώ αξιολογήθηκαν περισσότερες από 800».

❱❱Η ακριβοθώρητη από τα συνεχή ταξίδια υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά μίλησε χθες για τη σημασία του τουρισμού στην ελληνική οικονομία, σε οικονομικό φόρουμ.
Φορώντας μαύρο κοστούμι, πήγε στην αίθουσα του ξενοδοχείου που φιλοξενούσε τη διάσκεψη και, καθώς περπατούσε αμέριμνη, πολύ πίσω της ακούστηκε κοινός θνητός να λέει: «Γεια σου, τσολιά μου»!

Καθάρισε τις θάλασσές του 

❱❱Η παραλία της Γλυφάδας πήρε μπλε σημαία για πρώτη φορά (γιατί δήμαρχο «μπλε» έχει) και ο δήμαρχος το πανηγύρισε, και με το δίκιο του.
Ο Γιώργος Παπανικολάου (φωτό) της Γλυφάδας κατάφερε να καθαρίσει τις θάλασσές του και να τις παραδώσει στους συμπολίτες του, που θα κάνουν διακοπές οίκαδε!
Γαλάζια σημαία, λοιπόν, ήτοι καθαρά νερά και για τη Γλυφάδα.

Εκανε και κούνια η Φώφη

❱❱Η Φώφη Γεννηματά έκανε κούνια στη Βέροια. Στη διάρκεια της περιοδείας της στην όμορφη πόλη βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, ένα πρότυπο βιβλιοθήκης, όπως τη χαρακτήρισε η ίδια, κι εκεί συνομίλησε καθήμενη σε μια πρωτότυπη κούνια.
Το σημείο αυτό, στο οποίο κάθισαν οι κυρίες, είναι ο χώρος έμπνευσης και προβληματισμού της βιβλιοθήκης.
Κούνια μπέλα, δηλαδή, αλλά πνευματική!

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα όσα προβλέπει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου: Φλόγες οργής «σπέρνει» η Πανσέληνος

Σύμβολο καταστροφής και σκότους η έκλειψη της Σελήνης της 5ης Ιουλίου,...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ