Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Σε γιορτή (στον Μπαϊρακτάρη) χωρίς τον Καραμανλή η Νατάσα

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού πήγε στη γνωστή ταβέρνα για χάρη μιας φίλης της

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού πήγε στη γνωστή ταβέρνα για χάρη μιας φίλης της

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Σε έναν γνώριμο και «συναισθηματικά φορτισμένο» χώρο, στον Μπαϊρακτάρη στο Μοναστηράκι, πήγε χθες η Νατάσα Καραμανλή, η οποία βρέθηκε στο ταβερνάκι που συνδέθηκε με την ιστορία της πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή, προκειμένου να ευχηθεί σε μια φίλη της ονόματι Ελενα!

Η φίλη της βέβαια γιόρταζε την Κυριακή, όμως έκανε το τραπέζι εκ των υστέρων. Ο Μπαϊρακτάρης λοιπόν φιλοξένησε μια μεγάλη πολιτική παρέα (κυρίως από τη Β’ Αθηνών) κι η Νατάσα δεν θα μπορούσε να πει «όχι» σε φίλους της.

Εκεί, στο ίδιο μέρος, ο πρώην πρωθυπουργός και σύζυγός της είχε κάνει το 2004 την περίφημη δήλωση για τους «νταβατζήδες». Βέβαια, για όσους γνωρίζουν, ο Κώστας Καραμανλής ήταν πελάτης του Μπαϊρακτάρη από τον καιρό που η ταβέρνα ήταν ακόμη στην Πατησίων. Κάθε του επίσκεψη όμως εκεί ήταν και είδηση, όπως είδηση γίνεται και ό,τι κάνει ο ίδιος χρόνια έπειτα από τότε. Το ίδιο συμβαίνει και με τη Νατάσα.

mitsotakis 5

❱❱Λάτρεψε την Αμφίπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο ωραίο αυτό μνημείο βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της Ν.Δ. και θαύμασε, όπως είπε, τη σπανιότητά του: «Πρόκειται για ένα μοναδικό μνημείο, το οποίο χρονολογείται στα τέλη του 4ου αιώνα π.Χ. Είναι ένα μνημείο το οποίο αναδείχθηκε χάρη στις προσπάθειες που κατέβαλαν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και μια αφοσιωμένη ομάδα αρχαιολόγων, που το ανέσκαψαν, σε δύσκολες συνθήκες». 

Η Φώφη θέλει χώρο

❱❱Μεγαλώνει το κόμμα, Φώφη; Μια αίθουσα μεγαλύτερη -αλλά κυρίως χωρίς ανοιχτή ακρόαση- ζήτησαν τα «πράσινα παιδιά» του ΠΑΣΟΚ. Το αίτημα, που έγινε τελικώς δεκτό, υποστήριξαν οι Ανδρέας Λοβέρδος και Δημήτρης Κρεμαστινός. Είναι ήδη 19 άνθρωποι, μαζί με γραμματείς και φαρισαίους, προφανώς γίνονται πολύ περισσότεροι και, ως εκ τούτου, θέλουν χώρο. Τώρα μάλιστα που θα μπουν στην ομάδα τους κι άλλοι δύο, όπως λέγεται, θα τη χρειαστούν… την αλάνα τους!

Βόλτες στο Κολωνάκι

9966 fivi gramatikoy aris spiliotopoylos 1252017

❱❱Ο Αρης και η Φοίβη είναι ωραίο ζευγάρι τελικά. Η Φοίβη Γραμματικού είναι μια νεαρή, όμορφη κοπέλα κι ο πρώην υπουργός κρατιέται υπέροχα. Οι βόλτες τους στο Κολωνάκι είναι συχνότατες, αφού είναι η γειτονιά τους, κι η σημερινή φιλοξενία στη στήλη σχετίζεται κυρίως με το γεγονός ότι πίσω τους το καφεδάκι… που φιγουράρει είναι espresso! Τυχαίο; Δεν νομίζω!

❱❱Αίσθηση δημιούργησε το χθεσινό δημοσίευμά μας για το ότι ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ευχήθηκε στους εορτάζοντες βουλευτές του, που δυσαρεστημένοι μάς το αποκάλυψαν. Μαθαίνω ότι δημιούργησε εσωτερικούς πονοκεφάλους στο κόμμα κι έφερε πολλούς σε δύσκολη θέση.

(!)

rapti 1

Η Ελενα Ράπτη φόρεσε το κολάν της και πήγε στους πρόσφυγες της Ελευσίνας. Η ίδια και άτομα που συμμετέχουν στην καμπάνια της «Ενα στα πέντε» βρέθηκαν στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων κι ενημέρωσαν τους φροντιστές για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. «Ολα τα παιδιά χρειάζονται ενημέρωση και σαφείς οδηγίες, ώστε να είναι ασφαλή. Η καμπάνια “Ενα στα πέντε”, με τη θέρμη που φροντίζει να βρεθεί παντού ώστε να ενημερώσει τα Ελληνόπουλα, με την ίδια θέρμη απευθύνεται και στα προσφυγόπουλα που έχουν ανάγκη από φροντίδα και προστασία και ιδιαίτερα μια αγκαλιά, καθώς είναι ευάλωτα εξαιτίας των νέων συνθηκών στη ζωή τους» δήλωσε χαρακτηριστικά η ωραία βουλευτής της Ν.Δ. 

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...