Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Συμβουλές για την παραλία από τον Κουκοδήμο στους βουλευτές

Το… πρόγραμμα για αδυνάτισμα και ο αγώνας στα κορτ για Γεωργιάδη – Λοβέρδο

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Το… πρόγραμμα για αδυνάτισμα και ο αγώνας στα κορτ για Γεωργιάδη – Λοβέρδο

Οδηγίες και συμβουλές για το πώς θα χαθούν οι κοιλίτσες, εν όψει του καλοκαιριού, ζητούν επιμόνως οι βουλευτές όλων των κομμάτων από τον πρώην ολυμπιονίκη, βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Κουκοδήμο.

Σχηματίζοντας πηγαδάκια κοντά του στο εντευκτήριο, ρωτούν να μάθουν για το είδος γυμναστικής που θα τους αδυνατίσει, τον ρόλο της σάουνας σε αυτό ή πόση ώρα διάδρομο πρέπει να κάνουν.
Ο Κώστας με την ιδιότητα όχι μόνο του κορυφαίου αθλητή, αλλά και του εξειδικευμένου γυμναστή, ευχαρίστως τους λύνει τις απορίες.

Οι περισσότεροι βουλευτές μάθαμε ότι… χτυπιούνται στον διάδρομο ημερησίως κι ανελλιπώς, εκτός από δύο, που γυμνάζονται και με άλλους τρόπους. Ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι και τενίστες. Αντίπαλοι στη Βουλή, συμπαίκτες στα τερέν.
Η φωτογραφία τους μου θύμισε τον πρώην υπουργό Γιώργο Αλογοσκούφη, έναν από τους κορυφαίους τενίστες που είχε ποτέ το Κοινοβούλιο. Τώρα προστέθηκαν και άλλοι δύο.

mitsotakis 6

❱❱Ενα τοσοδούλικο κορμάκι λευκού χρώματος χάρισε στον Απόστολο Τζιτζικώστα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Φυσικά όχι για τον ίδιο, αλλά για το νεογέννητο μωράκι του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Ωραία, ανθρώπινη κίνηση του Κυριάκου, που για πρώτη φορά συμβαίνει και ολοκληρώνεται μπροστά στον φακό. Οι πολιτικοί συνήθως τα δωράκια τους, πρώτον, τα παραδίδουν στους παρατρεχάμενους και, δεύτερον, τα ανοίγουν στο σπίτι.

«Γκεστ» ο «Ρουβίκωνας»

❱❱Πρώην υπουργός της Ν.Δ., που βρέθηκε προ ημερών σε τραπέζι-κάλεσμα γηραιάς πάμπλουτης κυρίας που γιόρταζε κάτι προσωπικό, βλέποντας… 110 γυναίκες φίλες και παλιές συμμαθήτριες της εν λόγω κυρίας, το ίδιο εύπορες με εκείνη, αναφώνησε: «Eάν έκανε ότι έμπαινε τώρα στο μαγαζί ο «Ρουβίκωνας» με έναν δίσκο ανά χείρας χωρίς να ενοχλήσει τις κυρίες, απλά ζητώντας να βγουν τα δαχτυλίδια-κοτρόνες και τα κολιέ, αυτόματα θα συγκέντρωνε μέχρι και 20.000.000 ευρώ. Θα σωζόταν η χώρα»! Αυτό έλεγε σε πηγαδάκι του περιστυλίου και είχαν λυθεί όλοι στα γέλια…

Τα ποτά των 18χρονων

gavroglou

❱❱Καημό μήπως δεν πιουν το ποτάκι τους οι νεαροί υποψήφιοι των πανελλαδικών, το Σαββατόβραδο, έχει ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου. Είναι κακές, λέει, οι εξετάσεις, γιατί δεν αφήνουν τα παιδιά να ερωτευτούν πίνοντας στα μπαρ! «Τυραννάνε τα 18χρονα, που δεν μπορούν να πάνε για ένα ποτό το Σάββατο το βράδυ, δεν μπορούν να ερωτευτούν όταν είναι στη γ΄ λυκείου, διότι όλη η οικογένεια παθαίνει μια τεράστια κρίση μήπως τα παιδιά τους βγουν από αυτή την πορεία. Αυτές οι εξετάσεις, καταστρέφουν γενιές ολόκληρες» είπε στη Βουλή ο υπουργός. Πρώτη φορά ακούμε τέτοιο επιχείρημα από υπουργό. Υπουργέ μου, και εγώ έδωσα με επιτυχία πανελλαδικές και δεν καταστράφηκα καθόλου. Το αντίθετο. Επίσης, τα ποτάκια μου τα ήπια ως φοιτήτρια. Δεν έβαλα φωτιά στα Σαββατόβραδα από τα 17! Φαντάζομαι, το ίδιο και εσείς. Τι μας λέτε τώρα; Εχετε μπαράκι;

(!)

boyli

Το τέμενος στην Αθήνα ξαναμάζεψε τους βουλευτές στη Βουλή, μετά… το πάρτι της υπερψήφισης της νέας συμφωνίας της περασμένης εβδομάδας.
«Το τέμενος έπρεπε να γίνει στο Σχιστό, όπου υπήρχε χώρος, είχαν συμφωνήσει όλοι σε αυτό και θα γινόταν εκεί και το νεκροταφείο, το πιο σπουδαίο όλων. Δεν είναι ωραίο θέαμα να φορτώνουν οι άνθρωποι τους νεκρούς τους στα καρότσια και να πηγαίνουν να τους θάβουν στην Κομοτηνή.
Εκεί που αποφασίστηκε να γίνει τώρα, στην περίοδο του Ραμαζανιού, θα μαζεύεται τόσος κόσμος στο κέντρο της Αθήνας και για μέρες, που συνιστά μέχρι και κίνδυνο» είπε στη στήλη μας βουλευτής της αντιπολίτευσης, που υποστήριξε επίσης ότι η αλλαγή στη σύνθεση του Δ.Σ. του τεμένους ήταν… «ιερή εντολή».

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...