Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι...

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 21 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις...

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Η «επίθεση» (από τον Καρανίκα) στους μικροαστούς της Αριστεράς

Ο σύμβουλος του Τσίπρα υποστήριξε ότι ο σοσιαλισμός είναι υπόθεση χρόνου

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο σύμβουλος του Τσίπρα υποστήριξε ότι ο σοσιαλισμός είναι υπόθεση χρόνου

Στους μικροαστούς της Αριστεράς «επιτίθεται» ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, λέγοντάς τους ότι ο σοσιαλισμός δεν έρχεται αυτόματα αλλά είναι υπόθεση χρόνου και κάποιοι δεν έχουν υπομονή.

«Η κυβέρνηση σήμερα παλεύει για να νικήσει και όχι για να ικανοποιήσει τα μικροαστικά αδιέξοδα που θέλουν σε δύο χρόνια να δουν σοσιαλισμό. Παλεύει να βγάλει τη χώρα από την κρίση και αυτό δεν το αντιλαμβάνεται ο μικροαστός που το ερμηνεύει από την απώλεια του ατομικού του κέρδους από τη μάχη των απολαβών που απολαμβάνει γενικά και τώρα θίγεται γιατί πληρώνει φόρους για το Ταμείο Αλληλεγγύης προς τους μη έχοντες και το κράτος πρόνοιας (κατάσταση άγνωστη για τον μικροαστό της Αριστεράς που κλαίει γιατί ανατράπηκε το μικροαστικό αριστερό του όνειρο)» λέει ο Νίκος Καρανίκας, που συνεχίζει:

Ηρωικές έξοδοι

«Ο σοσιαλισμός δεν έρχεται με εικασίες ούτε με σχεδιασμούς προκαθορισμένων αναλύσεων. Είναι υπόθεση χρόνου και υπεράσπισης αξιών που δεν γίνονται γραφειοκρατίες που τις φετιχοποιεί μέσα από οργανισμούς κομματικούς. Τώρα παλεύουμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και αυτό σημαίνει δίκαιη ανάπτυξη ώστε να μειωθεί η ανεργία, ενώ παράλληλα παλεύουμε τη διαπλοκή και εισάγουμε θεσμούς διαφάνειας. Το μέλλον θα είναι αποτέλεσμα αυτής της μάχης και όχι αριστερίστικων ιδεοληψιών και κούρασης ή φόβου.

Οι αριστεριστές ονειρεύονται, γενικά, ηρωικές εξόδους και μαζεύονται στην αίγλη της ατομικής σιγουριάς που τη γαργαλάει η παρέα τέρψης που έχει γύρω του. Προχωράμε για να νικήσουμε και όχι για να κάνουμε επίδειξη ένδυσης…»
Πολιτική ανάλυση με ενδιαφέρον για τους αριστερούς που πίστεψαν στον Τσίπρα, αλλά, Νίκο μου, και η υπομονή τελειώνει, όταν η τσέπη είναι άδεια. Καλός ο σοσιαλισμός, αλλά δεν τρώγεται!

prseveia israil img 3441

❱❱Δύο κυρίες της Ν.Δ. πήγαν σε δεξίωση. Το Ισραήλ γιόρταζε την 69η Ημέρα της Ανεξαρτησίας του και η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου και η Ολγα Κεφαλογιάννη βρέθηκαν εκεί, παρέα με την πρέσβειρα του Ισραήλ Κα Irit Ben-Abba, στην πρεσβεία του Ισραήλ, φυσικά.

Εντυπωσίασε τον Σταύρο

4099023

❱❱Ο Σταύρος συνάντησε το σαΐνι της Πληροφορικής. Ο νεαρός Βαλεντίνος Τζέκας πήγε στη Βουλή και είδε τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη. Ο Βαλεντίνος είναι ο εικοσάχρονος φοιτητής Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας, που δημιούργησε το εργαλείο διάγνωσης των ψευδών ειδήσεων. Εφτιαξε το FightHoax, έναν αλγόριθμο που σε μερικά δευτερόλεπτα δίνει απάντηση αν μια συγκεκριμένη είδηση στο BBC ή στο Fox Νews είναι αληθινή ή όχι. Ποσοστό επιτυχίας; Πάνω από 90%! Ο Σταύρος κάλεσε τον μικρό για να τον γνωρίσει από κοντά και εντυπωσιάστηκε. Γάτος ο μικρός!

❱❱Η υπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά είναι fan του Σπύρου Παπαδόπουλου και της δημοφιλούς εκπομπής του «Στην υγεία μας, ρε παιδιά». Αλλιώς δεν εξηγείται ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου είδε την «υψηλή εκπροσώπηση» της στήλης μας στην εν λόγω εκπομπή, γεγονός που η ίδια μας σχολίασε, όταν τη συναντήσαμε όμορφη και καταδεκτική, όπως πάντοτε. Η υπουργός, που αγαπά το ρεμπέτικο τραγούδι, έπινε το καφεδάκι της σε καφέ της Πανεπιστημίου με φίλους.

Βάφτισε την εγγονή του 

❱❱Λαμπερά βαφτίσια για τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρη Χατζηγάκη (φωτό), ο οποίος βάφτισε την εγγονή του στην οικία του κτήματος Νομικού στο Κεφαλάρι.

Ο γιος του Μικέλης Χατζηγάκης, παντρεμένος με την κόρη του εφοπλιστή Νομικού, βάφτισε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο το δεύτερο παιδί του. Η 19 μηνών κορούλα του πήρε το όνομα Ελίζα.
Ο παππούς Χατζηγάκης και η γιαγιά Μιρέλλα ήταν τρισευτυχισμένοι έχοντας στην αγκαλιά τους την Ελίζα. Ο Μικέλης και η πολιτική είναι κοντά, απ’ ό,τι αντιλαμβάνομαι! Να σας ζήσει το μωρό!

(!)

 img 3443

Στην τελετή υποδοχής των λειψάνων των 17 ηρώων πεσόντων στην Κύπρο και της ακταιωρού «Φαέθων» πήγαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος.
Οι Ελληνες στρατιωτικοί έπεσαν κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974. Η εκδήλωση έγινε στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας στο Τατόι και στο περιθώριο οι δύο άνδρες εθεάθησαν να τα λένε λιγάκι. Αλλωστε η δύναμη που έχει η γνώμη τους στα κυβερνητικά δρώμενα είναι γνωστή και μεγάλη. Ο Αλέξης τούς εμπιστεύεται πολύ και τους δυο.

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...