Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Τασία άρχισε τις «μπαλοθιές» για τις ξεκούδουνες τροπολογίες

Η αντίδραση της αντιπροέδρου της Βουλής μετά την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η αντίδραση της αντιπροέδρου της Βουλής μετά την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Το «κίνημα της Τασίας» εξελίσσεται. Η αντιπρόεδρος της Bουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου «πήρε το όπλο της» και άρχισε τις «μπαλοθιές»!

Και χθες στο μείζον ζήτημα που προέκυψε στη Διάσκεψη των Προέδρων, με την κατάθεση τροπολογιών, που αφορούν τις «τρύπες» στα προαπαιτούμενα, η Τασία είχε τις αντιρρήσεις της.
Ούτε σε εκείνη άρεσε ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται την υπόθεση των τροπολογιών, που έρχονται κατά δεκάδες και στο… ξεκούδουνο, που λέει κι ο λαός!

Το ίδιο και προχθές στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ η Τασία Χριστοδουλοπούλου, που πρόσκειται στους «53», άσκησε ξανά την κριτική της για τα προσκόμματα που βάζουν οι δανειστές, αλλά και για το ξήλωμα των μέτρων σε περίπτωση που δεν μετέχει με χρηματοδότηση το Ταμείο.

Μετείχε επίσης και στο κείμενο που βγήκε εκ των υστέρων κι έλεγε πως η συμφωνία με τους δανειστές θα έπρεπε να τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού.
Πάντως και προ διμήνου είχε… στραβομουτσουνιάσει με τις κυβερνητικές επιλογές. Η αριστοκρατική Τασία Χριστοδουλοπούλου, που δεν δίνει ποτέ συνεντεύξεις, όπως η ίδια έχει πει στη στήλη, είναι αγκάθι στο μπουκέτο του Αλέξη Τσίπρα.
Εχει επιρροή, είναι μετρημένη και με ισχυρή άποψη. Για να βαίνουν αυξανόμενες οι αντιδράσεις της, σημαίνει ότι κάτι στραβό βλέπει.
Κι ευτυχώς που στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει κάποιος ανοιχτομάτης, γιατί όλοι οι άλλοι υμνούν κάθε μέρα τον αρχηγό και δεν παρατηρούν ούτε τη μύτη τους!

img 3548

Στο «καλωσόρισμα του Αντώνη» στην Κάτω Κηφισιά βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Ιερείς φίλοι του τού έκαναν το τραπέζι με αμπελοντολμάδες, κεφτεδάκια και πολίτικη κουζίνα. Ο οικοδεσπότης της ταβέρνας, ο Αντώνης, τους υποδέχθηκε ζεστά και στο τέλος τούς γλύκανε με τα σπιτικά γλυκά του. Ο Πατριάρχης, σεμνός και γλυκός, απόλαυσε τη βραδιά.

Η τούρτα του χαζομπαμπά Κώστα Μπακογιάννηimg 3542

❱❱Γενέθλια είχε προχθές ο γιος του Κώστα Μπακογιάννη Παύλος.
Εγινε δέκα ετών και, χαρούμενος πολύ, ο χαζομπαμπάς Κώστας Μπακογιάννης είχε παραγγείλει μια λευκή τούρτα, αδυναμία του Παύλου, που φέρει το όνομα του αείμνηστου παππού του. Τα παιδιά, άλλωστε, είναι το φόρτε του ωραίου περιφερειάρχη.

Η ατάκα του Αυγενάκη

img 3546

❱❱«Μπορεί να έχουν περάσει περισσότερα από 13 χρόνια από τότε που η Εθνική μας πανηγύρισε την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τον Οτο Ρεχάγκελ στην άκρη του πάγκου της, όμως κάθε φορά που αυτή η ομάδα μπαίνει πάλι στο γήπεδο τα συναισθήματα είναι ίδια» λέει ο Λευτέρης Αυγενάκης, που είδε την Εθνική του 2004 απέναντι στους θρύλους της Ιντερ σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα για την ενίσχυση του συλλόγου Οραμα Ελπίδας.

(!)

img 3985

Αφού έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. στο Μαρούσι, την επομένη ανέλαβε δράση ως καλή μαμά! Η ωραία Αννα Καραμανλή, με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριο Σαλμά και τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη, βρέθηκε στο Μαρούσι, σε έναν χώρο κατάμεστο από ζεστούς νεοδημοκράτες.
Χθες όμως το πρωί πήγε με την κόρη της Ελισάβετ στο σχολείο της μικρής και πήρε τους βαθμούς της. Αψογη η μικρή σε όλα τα μαθήματα, αλλά όχι μόνο: Ξεπερνά σε ομορφιά ακόμη και τη μαμά της.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...