Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ο έρωτας του Θεοδωράκη με την Αλόννησο και η στραβολέκα

Η τσάρκα του προέδρου του Ποταμιού στο νησί και το δώρο που του έκανε η κυρά Κατίνα

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η τσάρκα του προέδρου του Ποταμιού στο νησί και το δώρο που του έκανε η κυρά Κατίνα

Περί έρωτος ο λόγος για τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη: «Είναι πολύ εύκολο να ερωτεύεσαι, το κάνουμε όλη την ώρα, συνήθως με καταστροφικές συνέπειες που θεραπεύονται όταν έρθει η επόμενη φορά.
Σε αντίθεση με τον έρωτα, η αγάπη διαρκεί μια ζωή και καλείται να τα βρει με τις λιγότερο ελκυστικές πλευρές ενός ανθρώπου ή ενός τόπου.

Ισως και να την ερωτεύτηκα την Αλόννησο, δεν θυμάμαι πια, αλλά ξέρω πως αγαπώ την Ελλάδα και αγαπώ την Αλόννησο». Μόνο που το απόσπασμα δεν είναι από κάποιο πόνημα του Σταύρου, αλλά του μεταφραστή-συγγραφέα Σάιμον Ντάρας και υπάρχει στο βιβλίο της Κυριακής Θεοδωρίδου «Το νησί μου».

Από αγριελιά

Αυτόν τον έρωτα που είχε για την Αλόννησο ο Ντάρας ζήλεψε και ο Σταύρος, και ερωτεύτηκε κι εκείνος το νησί των βόρειων Σποράδων.
Πριν από λίγες μέρες φόρεσε το σορτσάκι του, πήρε στα χέρια μια στραβολέκα από αγριελιά (έτσι λένε την γκλίτσα εκεί), που του χάρισε η κυρα-Κατίνα στη Στενή Βάλα και έκανε την τσάρκα του. Ο ρομαντικός Σταύρος η αλήθεια είναι ότι δίνει άλλον αέρα στην πολιτική. Αλλά άντε τώρα να ταιριάξεις την πολιτική με το συναίσθημα.

tasia 2

❱❱Θεριακλού η αντιπρόεδρος Τασία. Δεν αποχωρίζεται ποτέ το τσιγαράκι της. Ετσι και χθες, λίγο πριν μπει στη Βουλή, τράβηξε μια ρουφηξιά και ο τρόπος που κρατούσε το τσιγάρο θύμιζε Μελίνα Μερκούρη. Η αλλοτινή ντίβα της πολιτικής δεν είχε κανένα πρόβλημα να κρατά δημόσια το τσιγάρο της. Ακριβώς όπως και η Τασία Χριστοδουλοπούλου. Πάντως, η στήλη τής έχει αδυναμία και θα πούμε ότι ήταν ντυμένη υπέροχα καθώς ανέβαινε τα σκαλάκια του Κοινοβουλίου.

Τα είπε με τον Βούτση

❱❱Η Ντόρα, φορώντας μαύρα και εμφανώς αδυνατισμένη, πήγε να δει χθες τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Και αφού τα είπαν κάνα μισάωρο (το θέμα της συζήτησης δεν μας το αποκάλυψε), βγήκε ευδιάθετη κι έκανε μια βολτίτσα στο εντευκτήριο. Ανθρωποι δίπλα της μας είπαν ότι της λείπει πολύ ο πατέρας της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, που ήταν για την ίδια αλλά και για τον Κυριάκο εκείνος στον οποίο τηλεφωνούσαν πρώτο κάθε μέρα.
Τον συμβουλεύονταν κι ύστερα ξεκινούσαν το ημερήσιο πρόγραμμά τους. Τώρα η έλλειψη είναι μεγάλη. Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο…

❱❱Πολλοί μιλούν για εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι. Πολιτικές φυσικά. Αυτό ήταν και το θέμα της κουβέντας βουλευτών. Είχαν, λένε, την πληροφόρηση ότι εντός των προσεχών μηνών θα συμβούν «πράματα και θάματα».Τι να πω, δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο! Φοβάμαι ότι κάνουν προβολή των ευχών τους… να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πέρασε» τις εξετάσεις

❱❱Ο Νικήτας «έδωσε πανελλαδικές και πέτυχε»! Στις 20 Δεκεμβρίου του 2016 είχε καταθέσει ερώτηση στον υπουργό Παιδείας Γαβρόγλου, ζητώντας του να επανέλθει η διδασκαλία του «Επιταφίου του Περικλή» στα λύκεια, και ο υπουργός τον άκουσε.
Ο Κώστας Γαβρόγλου ανακοίνωσε την επαναφορά της διδασκαλίας του «Επιταφίου» από τη νέα σχολική χρονιά. «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την εξέλιξη αυτή, καθώς με την απόφαση αυτή διορθώθηκε ένα λάθος της προγενέστερης ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, το οποίο είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα» λέει ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

(!)

img 4079

Αλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς; Το μπαλκονάκι της Βουλής και μίνι καπνιστήριο των βουλευτών απέκτησε νέες σικ σιδερένιες πολυθρονίτσες με ωραία μαξιλαράκια. Οι παλιές ήταν ξεπερασμένες, φθαρμένες και αταίριαστες για Κοινοβούλιο. Κατά τη γνώμη μας, απαραίτητη και ωραία αλλαγή που ομόρφυνε τον χώρο. Οποιος κι αν το σκέφτηκε, μπράβο του.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...