Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει να «ερωτοτροπεί» με την πολιτική

Η παρουσία του star στο Καλλιμάρμαρο και η χειραψία με τον Προκόπη Παυλόπουλο

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η παρουσία του star στο Καλλιμάρμαρο και η χειραψία με τον Προκόπη Παυλόπουλο

Ολο και πιο κοντά στην πολιτική έρχεται ο star Σάκης Ρουβάς και ας το αρνείται…

Οπου βρίσκεται η υψηλή εκπροσώπησή της, εκεί και ο ωραίος Σάκης. Ομως, ποιο θα είναι το τυχερό κόμμα που θα τον εντάξει στους κόλπους του δεν το ξέρουμε ακόμη!

Προχθές το βράδυ, πάντως, ο τραγουδιστής είχε μια θερμή χειραψία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο περιθώριο της συναυλίας που δόθηκε προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη.

Στο Καλλιμάρμαρο, όπου αποθεώθηκε ο Μίκης, βρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.
Ωστόσο, τα φλας εστίασαν και πάλι στον σταρ της ποπ που παντρεύτηκε την καλλιτεχνία, αλλά «ερωτοτροπεί» με την πολιτική!

img 4257

❱❱Οι «Παραιτηθείτε» ήταν από πάνω και τα παιδιά από κάτω. Λίγο πριν από τη συγκέντρωση των φίλων της… παραίτησης της κυβέρνησης, το Μουσικό Σχολείο Αλίμου με τη μαθητική φιλαρμονική του έπαιξε υπέροχη μουσική στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα. Οι ταλαντούχοι μαθητές ανέβασαν το ηθικό των διάφορων φυλών του κινήματος «Παραιτηθείτε επιτέλους να ησυχάσουμε»!..

Η Φώφη τα είπε χύμα και τσουβαλάτα στον Αλέξη

❱❱Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να του τα πει δημοσίως και αυτή ήταν η Φώφη Γεννηματά που, για να πω την αλήθεια, δεν της το ‘χα. Ο διάλογός της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν χαρακτηριστικός. «Το γεγονός ότι μας δίνεται ως χώρα κάποιος χρόνος χωρίς αυτή την πίεση, μια ανάσα να μπορέσουμε να στοχαστούμε το μέλλον της χώρας και τις διαφωνίες μας και τις συμφωνίες μας είναι καλό» της είπε ο Αλέξης, με τη Φώφη να απαντά: «Καλά, δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε, γιατί τη θηλιά στον λαιμό μας την έχεις βάλει. Οπότε…»!
Κι εκεί που λέγαμε ότι θα λήξει ο διάλογος, ο πρωθυπουργός ανταπαντά: «Εσείς μας βάλατε στα Μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω και θα σε πάρω μαζί με τον Γιώργο να πάμε στο Καστελόριζο».
Τότε η Γεννηματά πήρε φόρα και είπε ότι τα μεγάλα λόγια δοκιμάστηκαν! Σφάχτηκαν χειρουργικά οι δυο τους και στο τέλος μπλέχτηκε ανάμεσά τους και ο Γιωργάκης, που μόλις έμαθε για Καστελόριζο, έγινε έξαλλος: «Πάμε τώρα Καστελόριζο, Αλέξη, να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου, ο Κώστας, και πώς ο Αντώνης και εσύ μας φορτώσατε άλλα πέντε χρόνια οδύσσειας».

Είχε σουξέ στο Λαύριο

img 4121

❱❱Μεγάλο σουξέ φαίνεται ότι είχε στο Λαύριο ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι φωτογραφίες από το 17ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Αν. Αττικής, που έγινε εκεί. Οι γυμναστικές επιδείξεις, τις οποίες παρακολούθησε, ήταν υπέροχες. Με το που είδαν, όμως, τον Βασίλη να κατεβαίνει στο παρκέ, τα κορίτσια, έτρεξαν για αυτόγραφο!.. Πώς λέμε «ρουβίτσες»; Από τώρα και στο εξής θα λέμε «οικονομίτσες»!

(!)

img 3652

Πριν από λίγο καιρό τούς υποσχέθηκαν δορυφορικά πιάτα για να βλέπουν «Survivor» και τώρα πήγαν να τσεκάρουν εάν όντως βλέπουν! Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Τηλεπικοινωνιών Νίκος Παππάς έκανε κατ’ οίκον επισκέψεις στα χωριά Λιβάδια και Μεγάλο χωριό, όπου έχει εγκατασταθεί ο δορυφορικός εξοπλισμός για την ελεύθερη δορυφορική πρόσβαση στα ελληνικά κανάλια. Ολα αυτά, βέβαια, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού στην Τήλο, στο πλαίσιο της προώθησης και της υλοποίησης της δράσης «Επιχορηγούμενη δορυφορική πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης». Οι κάτοικοι του νησιού τον υποδέχθηκαν με χαρά στα σπίτια τους και τον κέρασαν γλυκό νεραντζάκι. Μαζί με τον Νίκο Παππά ήταν η δήμαρχος του νησιού Μαρία Καμμά – Αλειφέρη και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...