Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το φιάσκο με τη συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε»

Ανεκδιήγητες καταστάσεις, που σόκαραν όσους πήγαν στην πλατεία Συντάγματος

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ανεκδιήγητες καταστάσεις, που σόκαραν όσους πήγαν στην πλατεία Συντάγματος

Εάν δεν το έβλεπα, δεν θα το πίστευα. Ομως ήμουν εκεί, το είδα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι η αντιπολίτευση εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο.

Το κίνημα «Παραιτηθείτε» δυστυχώς πρέπει να παραιτηθεί το… ίδιο. Και δεν μιλάω για την παρουσία του κόσμου, που είναι δικαίωμά του να μην προσέρχεται, αλλά για αυτούς που το σχεδίασαν και το υποκινούν.

Εάν αυτοί που το δημιούργησαν ήταν και οι ομιλητές, τότε λυπάμαι που το λέω αλλά είναι ντροπή αυτοί οι άνθρωποι να εκπροσωπούν σκεπτόμενους, σοβαρούς πολίτες που βρέθηκαν στην πλατεία. Ανοργάνωτοι, με τεράστια αγραμματοσύνη, ούρλιαζαν και διαπληκτίζονταν μεταξύ τους και με επικεφαλής όλων αυτών, όπως μου είπαν (δεν τον είδα), τον «Mίστερ Κολλαγόνο».

Ανεκδιήγητες καταστάσεις που σόκαραν όσους βρέθηκαν (από δικηγόροι και καθηγητές πανεπιστημίων μέχρι απλός κόσμος) στην πλατεία Συντάγματος. Από κόμματα και πολιτικούς φορείς, το Ποτάμι ήταν κυρίως το κόμμα που έδωσε δυνατό «παρών», εκπροσωπούμενο από τον βουλευτή του Γιώργο Αμυρά και τον Παναγιώτη Καρκατσούλη. Κοντά τους είδαμε και τον Γρηγόρη Ψαριανό, αλλά και τον σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθο Λαζαρίδη, τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Ιωάννη Κοραντή, που είχε πολιτευτεί με τον ΛΑΟΣ, πρώην πασόκους και τον αντιδήμαρχο Χρήστο Τεντόμα.

Φυσικά, όλοι τους σκόρπισαν γρήγορα με το που άκουσαν τους αστοιχείωτους να βρίζουν ωρυόμενοι τον Τσίπρα, τον Πολάκη, τον Καρανίκα και άλλους. Το συμπέρασμα ξέρετε ποιο ήταν; Οτι με τέτοια κινήματα όχι μόνο δεν θα παραιτηθεί κανείς, αλλά εδραιώνεται και η άποψη που λέει ότι δεν θα φύγουν ποτέ! Γιατί; Γιατί έχουν ανόητους αντιπάλους!

img 4297

❱❱Γιώργος Φλωρίδης και Κώστας Σπηλιόπουλος, οι δυο πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και φίλοι, τα λένε πολύ συχνά και, τώρα μάλιστα που οργανώνουν το επόμενο βήμα του κινήματος «Ωρα Αποφάσεων», ακόμη συχνότερα. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο καθοριστικός μήνας για τις ενέργειες που θα γίνουν.
Ρωτήσαμε τους δύο πρώην υπουργούς εάν θα παραστούν στα τρία συνέδρια της Φώφης Γεννηματά και η απάντηση ήρθε από τον Γιώργο Φλωρίδη: «Πήραμε ατομικές προσκλήσεις, αλλά όχι, ως “Ωρα Αποφάσεων”, οπότε δεν υπάρχει λόγος παρουσίας». Η «Ωρα Αποφάσεων» και τα δυναμικά στελέχη της τοποθετούνται ιδεολογικά πιο κοντά στη Ν.Δ., με την οποία θα συνεργαστούν όταν έρθει η ώρα… των αποφάσεων…

Με ντάλα καλοκαίρι

❱❱Κι εκεί που οι βουλευτές πίστευαν ότι θα αρχίσουν ανέμελοι τα μπάνια τους, να σου και προκύπτουν θεματάκια. Η νέα μεγάλη κοινοβουλευτική μάχη μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη προγραμματίστηκε για τις 3 Ιουλίου, ντάλα καλοκαιράκι δηλαδή. Εξω καύσωνας και η Βουλή να φλέγεται επίσης.

Μυρωδικά από Κασαπίδη

esr 2206 008 cmyk

❱❱Ο Γιώργος Κασαπίδης (μικρή φωτό) τελικά είναι πολύ ρομαντικός. Καλλιεργεί από τριαντάφυλλα μέχρι αρωματικά φυτά, αλλά δεν σταματά εκεί. Τα θαυμάζει, τα έχει «ερωτευτεί» και τα φωτογραφίζει.
Για του λόγου το αληθές, ο βουλευτής της Ν.Δ. μάς έστειλε τις φωτογραφίες από τις φυτείες λεβάντας στην Πλατανιά Βοΐου Κοζάνης. «Περισσότερα από τέσσερις χιλιάδες στρέμματα λεβάντα καλλιεργούνται σήμερα στον ν. Κοζάνης. Η καλλιέργεια αναπτύσσεται συστηματικά την τελευταία δεκαετία, έπειτα από επίπονες προσπάθειες. Πρωτοπόρος ο ν. Κοζάνης πανελλαδικά στην καλλιέργεια αυτή. Χάρμα οφθαλμών και μέθεξη αρωμάτων με το βουητό των μελισσών η επίσκεψη την περίοδο αυτή στις φυτείες. Η ανθοφορία θα διαρκέσει για ακόμα περίπου δέκα ημέρες» λέει στη στήλη μας ο αγρότης Γιώργος Κασαπίδης.

(!)

tsipras 3

«Το σενάριο που λείπει – Μια εναλλακτική για τους Ευρωπαίους» ήταν ο τίτλος της συζήτησης στην οποία πήρε μέρος ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες. Ωραίος, ποιητικός τίτλος. Αυτό το σενάριο που λείπει περιμένει και ο ελληνικός λαός επτά χρόνια τώρα. Αφού πλέον σκέφτεται μήπως απευθυνθεί σε σεναριογράφο, γιατί, εάν περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ, σώθηκε. Αυτό το έργο δεν θα παιχτεί ποτέ γιατί το σενάριο δεν λείπει. Το σενάριο είναι λανθασμένο. «Το λανθασμένο σενάριο», που λένε!

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...