Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Γιώργος Αλογοσκούφης δεν ξέχασε τον καλό φίλο του

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου παραμένει για νοσηλεία ο Λ. Παπαδήμος

Τον φίλο του και πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο αμέσως μόλις επέστρεψε από τη Βοστόνη ο τσάρος της Οικονομίας των κυβερνήσεων Καραμανλή Γιώργος Αλογοσκούφης.

Ο κ. Αλογοσκούφης διδάσκει στη Σχολή Διεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστόνης, όπου ζει τα δύο τελευταία χρόνια.

Τώρα όμως που τα πανεπιστήμια έκλεισαν, ο πρώην υπουργός ήρθε στην Ελλάδα για τις θερινές διακοπές του και πήγε να δει τον φίλο του· όχι μία, αλλά τρεις φορές.

Ως γνωστόν, ο Λουκάς Παπαδήμος, που μόνο επιπόλαια δεν ήταν τα τραύματα που είχε από την τρομοκρατική επίθεση, παραμένει ακόμη στο νοσοκομείο. Φέρει στα πόδια του τρία βαθιά σκισίματα, τα δύο μάλιστα 10 και 7 εκ., και χρειάζεται συνεχείς αλλαγές στις γάζες του και διαρκή φροντίδα. Αντί, λοιπόν, να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο, παραμένει στον Ευαγγελισμό έως ότου επιστρέψει στο σπίτι του απόλυτα υγιής.

Ο Γιώργος Αλογοσκούφης, λοιπόν, θέλησε να κρατήσει συντροφιά στον φίλο του, που παρ’ ολίγον να χάσει τη ζωή του και περνά το καλοκαίρι του σε κρεβάτι του νοσοκομείου.

Οπου πάει η Ζωή στο πλάι της και ο Καραναστάσης

fweragr

Μόνιμος συνοδός της Ζωής έχει γίνει πια ο ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης, που βρίσκεται στο πλάι της σε όλες τις πολιτικές εξορμήσεις της. Οπου πάει η πρόεδρος της Πλεύσης Ζωή Κωνσταντοπούλου, να σου κι ο Διαμαντής, που, ως φαίνεται, από τα βαθιά καλλιτεχνικά προτιμά τα βαθιά πολιτικά. Την περασμένη εβδομάδα κατέθεσαν μαζί μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον των Πρ. Παυλόπουλου, Αλ. Τσίπρα, Ευκλ. Τσακαλώτου, Γ. Στουρνάρα, Στ. Κοντονή, Ν. Κοτζιά, Γ. Χουλιαράκη, Δ. Παπαδημητρίου, Γ. Κατρούγκαλου, Χρ. Κωτσογιάννη, Φρ. Κουτεντάκη, Γ. Πιτσιλή, Π. Πέρκα και κατά παντός άλλου υπευθύνου για τις αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με την παράλειψη διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα! Πληρεξούσιος δικηγόρος στην υπόθεση είναι ο πατέρας της Νίκος Κωνσταντόπουλος και την αναφορά υπογράφει και ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Ερωτας και αγκαλιές

aerfrefg 1

Ερωτευμένος εξακολουθεί να είναι με τη σύζυγό του Σταματία Τσακίρη ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος (φωτό αριστερά). Ο παλαιός δάσκαλος και νυν βουλευτής εθεάθη σε μια από τις σαββατοκυριακάτικες εξορμήσεις του στα χωριά του νομού του να χορεύει τσάμικο και να την κοιτάζει στα μάτια. Από την άλλη, η πρώην υπουργός Ζέττα Μακρή (φωτό δεξιά), που βρέθηκε με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο αντάμωμα των Σαρακατσαναίων, πεθύμησε την εποχή που ήταν νεαρή μανούλα και πήρε αγκαλιά έναν μικρό Σαρακατσάνο θαυμαστή της, ο οποίος είναι γιος φίλων της.

rfwerfg 2

! Το σάκχαρό τους θα μετρήσουν σήμερα οι βουλευτές, καθώς πριν από την ημερίδα για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη που οργανώνει η Βουλή, ο Νίκος Βούτσης θα τους περάσει όλους από εξετάσεις! Τις μετρήσεις θα κάνουν γιατροί και εξειδικευμένοι νοσοκόμοι στην αίθουσα 223 της Βουλής από τις 11.00 έως τις 12.30, ενώ τρεις γιατροί βουλευτές θα απευθύνουν ομιλίες. Ποιοι είναι αυτοί; Ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Νικόλαος Μανιός, οφθαλμίατρος, ο ε΄ αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτριος Κρεμαστινός, καθηγητής Καρδιολογίας, και ο στ΄ αντιπρόεδρος της Βουλής Γεώργιος Λαμπρούλης, πνευμονολόγος.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...