Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η συνάντηση του Καραμανλή στο «Costa Navarino» με τον Μπουφόν!

Τι είπαν ο πρώην πρωθυπουργός με τον Ιταλό γκολκίπερ για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τι είπαν ο πρώην πρωθυπουργός με τον Ιταλό γκολκίπερ για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο «Σούπερμαν» του ποδοσφαίρου συνάντησε τον «Σούπερμαν» της πολιτικής.

Oχι, δεν πρόκειται για το σενάριο κάποιας ταινίας, αλλά για όσα συνέβησαν στο «Costa Navarino» ανάμεσα στον διεθνή Ιταλό τερματοφύλακα της Γιουβέντους Τζανλουίτζι Μπουφόν και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ο «φύλακας άγγελος» της εστίας της «μεγάλης κυρίας», που απέκτησε το παρατσούκλι «Σούπερμαν» την περίοδο που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Πάρμα, κάνει τις διακοπές του στην Πύλο και εκεί είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος βρέθηκε στο «Costa Navarino» προσκεκλημένος του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου.

Επίσης, με φόντο το κάστρο της Μεθώνης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για το ποδόσφαιρο, αφού είναι γνωστό πως μία από τις μεγάλες αγάπες του Καραμανλή είναι η στρογγυλή θεά! Αυτός όμως που ξετρελάθηκε με τον Ιταλό γκολκίπερ (όπως πληροφορήθηκε η στήλη) ήταν ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, ο Αλέξανδρος, αφού ο Μπουφόν είναι ένα από τα ποδοσφαιρικά του ινδάλματα!

Οι τρεις τους συζήτησαν και για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο η Γουβέντους αντιμετώπισε τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ρονάλντο και των άλλων μεγάλων αστεριών, με τον Καραμανλή τζούνιορ να θέλει να μάθει τι έφταιξε και δεν κατόρθωσε να σηκώσει το τρόπαιο η ιταλική ομάδα!

Ο «θησαυρός» του Ανδρέα Παπανδρέουdd 35

Πολλοί θυμήθηκαν τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου. Ηταν στις 23 Ιουνίου του 1996 και κάθε Ιούνιο αυτή την περίοδο οι παλαιοί του Κινήματος αναπολούν τον ηγέτη τους. Η Βουλή πέρυσι τέτοιες μέρες είχε σε δημόσια θέα, στο περιθώριο μιας εκπληκτικής έκθεσης, τα πολύ προσωπικά αντικείμενα του Ανδρέα. Από τα μανικετόκουμπά του, μέχρι τα στιλό και την ταυτότητά του.

Νομίζω πως ό,τι κι αν έχει γραφτεί για έναν πολιτικό αυτού του βεληνεκούς είναι λίγο μπροστά στη θέα των προσωπικών αντικειμένων του που μπορεί κανείς να φανταστεί να τα κρατά ή να τα φυλάει πάνω του.

Δηλώνει περήφανος για την αδελφή του

2586111

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρίστος Δήμας (φωτό) δηλώνει περήφανος αδελφός για την αδελφή του που διαπρέπει στον επιστημονικό τομέα. Ο Χρίστος είναι γιος του πρώην επιτρόπου Σταύρου Δήμα, που έχει ακόμη δύο παιδιά, τον Κώστα και την Αντιγόνη. Η κόρη του επέλεξε να μην ακολουθήσει την πολιτική καριέρα του πατέρα της, αλλά να λάμψει μέσα από την επιστήμη. Είναι ερευνήτρια Γενετικής του Ανθρώπου στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμινγκ» και έχει κάνει αξιόλογες σπουδές. Τελείωσε Βιολογία στο Imperial College του Λονδίνου, έκανε μεταπτυχιακό στην Οξφόρδη και διδακτορικό στο Κέμπριτζ.

Ο αδελφός της, βουλευτής σήμερα, νιώθει περήφανος για την επιλογή της αδελφής του να μείνει να… το παλέψει στην Ελλάδα: «Κόντρα στο ρεύμα», είπε, «παλεύει εδώ για να εκπληρώσει τα όνειρά της. Η Αντιγόνη ξέρω πολύ καλά πόσα πέρασε και πόσο δύσκολο παραμένει αυτό το εγχείρημα, αλλά και πόσο μεγάλη είναι η αγάπη της για την πατρίδα. Μακάρι να έρθει σύντομα η στιγμή που θα σταματήσει η διαρροή εγκεφάλων και σιγά σιγά κάποιοι να επαναπατριστούν».

(!)

img 3717

«Στην Πάρο με τον Πάριο» λέει ο δήμαρχος Μαραθώνα και… απολύτως κοσμικός τύπος Ηλίας Ψινάκης. Ο Ηλίας, «ζαμάν φου» καθώς είναι, άρχισε το μακρύ καλοκαίρι του περιοδεύοντας στα… πολύ δύσβατα μέρη των Κυκλάδων!
Στην Πάρο λοιπόν συνάντησε τον Γιάννη Πάριο και τραγούδησαν μαζί!

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...