Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Η ανάπτυξη του… Τσακαλώτου και τα (αμέτρητα) έργα του Πιτσιόρλα

Οι προβλέψεις τους για το κυβερνητικό έργο που μόνο οι ίδιοι βλέπουν να προχωρά

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Οι προβλέψεις τους για το κυβερνητικό έργο που μόνο οι ίδιοι βλέπουν να προχωρά

«Βρέχει ανάπτυξη» σύμφωνα με τα κυβερνητικά στελέχη, που αλίμονό τους κι αν δεν βρέξει! «Η Ελλάδα έχει γυρίσει σελίδα» λέει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος διέκρινε «εντυπωσιακή ανάκαμψη» στη βιομηχανική παραγωγή, στις εξαγωγές, στην κατανάλωση και τη δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα. Αυτό είπε στο συνέδριο του «Economist».

Στην ίδια χώρα ζούμε; Πού τα βλέπει αυτά ο Ευκλείδης; Αναρωτιέμαι…
Ο άλλος, πάλι, ο Στέργιος Πιτσιόρλας, υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, εκτίμησε ότι έως το τέλος του έτους θα έχει εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για το Ελληνικό, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα το έργο. Ακολουθούν ο «Αστέρας» Βουλιαγμένης και μετά πρότζεκτ που αφορούν Κέρκυρα και Ρόδο.

Αρχές Ιουλίου, είπε ο ίδιος, ολοκληρώνεται η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, «είναι σε εξέλιξη το πρόγραμμα της Cosco στον Πειραιά που συμπαρασύρει σημαντικές επενδύσεις σε όλους τους τομείς, έχει ξεκινήσει η επένδυση της Fraport στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και έχει ολοκληρωθεί η ιδιωτικοποίηση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέχρι και για τις επενδύσεις της Philip Morris, που «ακουμπάει» 300.000.000 ευρώ για νέα γραμμή παραγωγής, και τη Μυτιληναίος Α.Ε., που δημιουργεί νέα μονάδα, μίλησε ο υφυπουργός για να μας πείσει. Μακάρι. Τι να πω; Αλλά, καλού κακού, δεν περιμένουμε να τα δούμε για να κάνουμε το πάρτι; Αν σας αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα!

❱❱Ο Αδωνις έκλεισε και τη δική του σχολικοακαδημαϊκή χρονιά με ένα τσιμπούσι.

img 3748
Η Ελληνική Αγωγή του, το φιλοσοφικό σεμινάριο στο οποίο ο ίδιος έχει τον πρώτο λόγο, ολοκλήρωσε τον φετινό κύκλο της και οι μαθητές με τον δάσκαλο το γιόρτασαν.
Μαζί τους και ο Λεωνίδας Γεωργιάδης και, φυσικά, η σύζυγος Ευγενία.
Και του χρόνου σοφότεροι!

img 3749

Την ήθελε πλάι του 

fofi 0

❱❱Αρχίζει αύριο το συνέδριό της η Φώφη Γεννηματά και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας της κρατάει… μούτρα! Μαθαίνω ότι ο λόγος δεν είναι οι δήθεν «μικροεντάσεις» που υπήρξαν μεταξύ τους στην προ ημερών συνάντησή τους (στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για τη συμφωνία με τους εταίρους) αλλά το βροντερό «όχι» που του είπε η Φώφη στην πρόταση που της έκανε. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Αλέξης κάτι σχεδίαζε και την ήθελε πλάι του. Μόνο που λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο… Η Φώφη τού είπε, πάντοτε σε ελεύθερη απόδοση, «κολύμπα μόνος σου»!

Τους αποθέωσαν

❱❱Αθληταράς και ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, αλλά σαν τον Γιάννη δεν είναι κανείς! Ενας αθλητής πρότυπο, λοιπόν, όπως λέει ο δήμαρχος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τίμησε με την παρουσία του το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Γλυφάδας.
Ο σταρ του NBA και ο αδελφός του Θανάσης έπαιξαν μπάσκετ και αποθεώθηκαν.
«Θέλαμε να δώσουμε ένα μήνυμα στα εκατοντάδες παιδιά που συμμετέχουν στο summer camp ότι πρέπει πάντα να κάνουν όνειρα, να βάζουν στόχους υψηλούς και να τους κυνηγούν στη ζωή τους» λέει ο δήμαρχος και μεγαλοστέλεχος της Ν.Δ. Γιώργος Παπανικολάου.

(!)

Ευρωπαϊκή Κτηνιατρική Σχολή στον Εβρο και ένα Κέντρο Εξωτικών Νοσημάτων στην Ορεστιάδα ζητά ο βουλευτής της Ν.Δ. Αναστάσης Δημοσχάκης. Δεν ζητάει και λίγα ο αρχηγός. Την ευρωπαϊκή σχολή θα την «τρέξουν» οι ευρωβουλευτές. Το «εξωτικό κέντρο» η κυβέρνηση. Με επιστολή του προς τους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής θυμίζει ότι η επανεμφάνιση κρουσμάτων ευλογιάς σε αιγοπρόβατα στην περιοχή της Ανατολικής Θράκης στην Τουρκία επαναφέρει στην επιφάνεια το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή του νομού Εβρου ως πύλης εισόδου και νοσημάτων της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Καλά όλα αυτά, αλλά εγώ νομίζω ότι το Κέντρο Εξωτικών Νοσημάτων θα έπρεπε να γίνει λίγο πιο κάτω, προς Αθήνα. Είναι πολλοί που «πάσχουν από εξωτικά νοσήματα» στη χώρα και χρήζουν θεραπείας!

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...