Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μπλόκο από κρατικά αυτοκίνητα στην Κυψέλη για τον… Φωτάκη

Η «απόβαση» του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας στη γειτονιά του Τσίπρα

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η «απόβαση» του αναπληρωτή υπουργού  Παιδείας στη γειτονιά του Τσίπρα

«Ποιος είναι αυτός, ρε παιδιά;» αναφώνησαν έκπληκτοι οι γείτονες περιφερειακού καναλιού, όταν είδαν να κλείνει ο δρόμος μπροστά από τα σπίτια τους από μια κουστωδία αμαξιών και φρουρών!

Μάλιστα, επειδή ο πρωθυπουργός μένει λίγο πιο πάνω από το κανάλι στην Κυψέλη, κάποιοι σκέφτηκαν ότι ίσως ο Αλέξης σταμάτησε για… συνέντευξη!

Οπως πληροφορείται η στήλη, λοιπόν, «έξι τον πήγαιναν, δέκα τον έφερναν», που λέει κι ο λαός, ενώ και μέσα στο στούντιο οι γαλονάδες αξιωματικοί φρουροί ή ποιος ξέρει τι πηγαινοέρχονταν.
Η Σκιάθου μπλοκαρίστηκε από τα κρατικά αυτοκίνητα και η πολυπληθής συνοδεία τράβηξε τα βλέμματα των περιοίκων. Αποσβολωμένοι οι κάτοικοι από τα μπαλκόνια, συνέχιζαν να αναρωτιούνται: «Μα ποιος είναι μέσα τελικά; Γιατί τον φυλάνε τόσοι;»

Τελικά το μυστήριο λύθηκε όταν αποκαλύφθηκε ο «πρωταγωνιστής» για τον οποίο γινόταν ο κακός χαμός!
Ηταν ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας και Ερευνας Κώστας Φωτάκης, ο οποίος έδινε συνέντευξη!

Στοχεύει ψηλά ο Ραγκούσης

ragousis

Ο Γιάννης Ραγκούσης, που προσχώρησε «με δόξα και τιμή» στο ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά, στοχεύει λένε οι «καλές γλώσσες» ψηλά.
Δεν ξέρω αν θα χαιρόταν η πρόεδρος της Δη.Συ. γενικότερα με αυτές τις βλέψεις του Γιάννη, που ορισμένοι φίλοι του γνωρίζουν και αποκαλύπτουν, αλλά εκείνος είναι προσηλωμένος στον στόχο του. Μην ξεχνάμε ότι σε επόμενο συνέδριο έρχεται εκλογή του αρχηγού από τη βάση και όλο και πληθαίνουν οι μνηστήρες του «θρόνου»! Υπάρχει για τον ίδιο επίσης πάντοτε και το δίλημμα: «Βουλή ή Ευρωβουλή, για να έχω και το κεφαλάκι μου ήσυχο;»
Είδε κι απόειδε λοιπόν στην Ωρα Αποφάσεων ο Γιάννης και είπε να στρίψει το τιμόνι από την Αννα στη Φώφη. «Απ’ την Κική κι απ’ την Κοκό ποια να διαλέξω», δηλαδή!

Τα σκάσε πήγαν σύννεφο

megali

«Θα βγάλετε τον σκασμό επιτέλους; Βγάλτε τον σκασμό! Σκάσε, σκάσε!» φώναζε εν εξάλλω στη Ραχήλ Μακρή ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής (μικρή φωτό) στα χθεσινά αποκαλυπτήρια του μνημείου «Μνήμες και χρέος» για το μαύρο στην ΕΡΤ. Η Μακρή (μεγάλη φωτό) συνεχώς τον διέκοπτε φωνάζοντας: «Είστε άνανδροι και ξετσίπωτοι που δεν δίνετε τον λόγο σε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ΕΡΤ».

kefalak

Δυστυχώς, «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες» λέει ο λαός και πόσο δίκιο έχει. Οι αλλοτινοί σύντροφοι των διάφορων συριζαίων Ραχήλ Μακρή και Παναγιώτης Λαφαζάνης, κυρίως η πρώτη, ήταν γνωστό πως υπήρξαν ανεξέλεγκτοι. Εντούτοις, τους είχαν στους κόλπους τους και δυστυχώς τώρα τους… λούζονται. Αυτοί, κύριε Τσακνή μου, θεωρούν ότι αγωνίστηκαν για να μείνει ανοιχτή η ΕΡΤ, κι άντε τώρα εσύ να τους μαζέψεις και να τους πείσεις ότι έχουν γίνει πιο γραφικοί και από το Γαλαξίδι! Το «μάζευε κι ας είν’ και ρώγες», που λένε τα κόμματα στην πορεία προς την εξουσία, κάποτε το πληρώνουν περίεργα. Οπότε μη διαμαρτύρεστε. Δικοί σας ήταν. Οσο για τη σημασία ενός τέτοιου μνημείου, καλύτερα να μην πάρω θέση γιατί θα σας στενοχωρήσω κι εγώ!

(!)

agrotes

Πήραν μόνοι τους την τύχη στα χέρια τους οι αγρότες. Καλούν υπουργούς Γεωργίας άλλων χωρών και επιχειρηματίες του αγροτικού χώρου να επισκεφθούν τα τσιφλίκια και τις καλλιέργειές τους και κάνουν deal για πάρτη τους! Στο πλαίσιο αυτό ο γεωπόνος υπουργός Γεωργίας του Ιράν καθώς και ο επίσης γεωπόνος τεχνικός σύμβουλος του υπουργού Γεωργίας της Σενεγάλης ταξίδεψαν μέχρι το Βελβεντό του νομού Κοζάνης για συνεργασίες και επενδύσεις!

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...