Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Οχι» στους προορισμούς τύπου «Survivor», λέει η Ρένα Δούρου!

Φωτογραφία με μήνυμα από την Περιφερειάρχη Αττικής

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

 Φωτογραφία με μήνυμα από την Περιφερειάρχη Αττικής

«Ναι στα αττικά παράλια» και «όχι σε εξωτικούς προορισμούς τύπου “Survivor”» λέει η ξανθιά και συριζαία περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Και πόσο δίκιο έχει…

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία από παραλιακό ταβερνάκι κάπου στην αθηναϊκή Ριβιέρα (ωραία είναι, ας μας πει πού) στο διαδίκτυο, προτείνει Αττική για τον καύσωνα.

«Σύμφωνα με τις προβλέψεις ξεκινά καύσωνας. Για όσες και όσους αναμένεται να μας “βομβαρδίσετε” με φωτό μακρινών προορισμών κι εξωτικών παράλιων, this is Attica. Αμ πώς, που θα μας κάνετε και να ζηλέψουμε. Και τον νου μας πάντα στους εθελοντές, στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής. Και να βροντοφωνάξουμε πάλι: “This is Attica”» γράφει ενθουσιασμένη με το ταβερνάκι και τη θέα του η Ρένα Δούρου.
«Απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα, κι εγώ ποτέ χατίρι δεν του χάλασα» που λέει και το τραγούδι, δηλαδή!

glezos

❱❱Ο Μανώλης Γλέζος «φαντάρος ξανά»! Στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Μανώλης Γλέζος ως καλεσμένος σε γεύμα από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Βίτσα. Το τραπέζι ήταν αφιερωμένο σε αυτό το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και μαζί του παρακάθισαν οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων, ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

«Ηταν μια συμβολική πράξη τιμής και σεβασμού στο πρόσωπό του και στους αγώνες της γενιάς του για εθνική ανεξαρτησία και δημοκρατία» δήλωσε ο Δημήτρης Βίτσας. Στη διάρκεια του γεύματος ο Μανώλης Γλέζος, μεταξύ άλλων, ανέπτυξε τις απόψεις του για τη στρατιωτική εκπαίδευση των κληρωτών, απόψεις βγαλμένες από την πολύχρονη πείρα του στους στίβους υπεράσπισης της εθνικής ανεξαρτησίας. Το μενού ήταν φιλετάκια με σαλάτα. 

«Προεδρικά» φιλιά

kefalogianni 0

❱❱ Πανάκριβα φιλιά πήρε χθες που γιόρταζε η βουλευτής Ολγα Κεφαλογιάννη. Μπαίνοντας στην αίθουσα της Ολομέλειας από την πίσω πόρτα των λεγόμενων «ορεινών της Βουλής», πρώτα έπεσε πάνω στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος της ευχήθηκε με φιλί στο «μάγουλο βερίκοκο», και στη συνέχεια κατευθυνόμενη στα μπροστινά έδρανα δέχτηκε τα φιλιά του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

kefalogiani2
Οι βουλευτές γύρω κοιτούσαν αποσβολωμένοι την όμορφη Ολγα, με λίγη ζήλια που εκείνη αναζήτησε τα φιλιά της «υψηλής κυριότητας» του κόμματος.

❱❱«Μπαγάσα, μας το ‘κρυψες. Να ζήσετε» είπε απευθυνόμενος στον νιόπαντρο Κωστή Χατζηδάκη συνάδελφός του βουλευτής. Οι ευχές στη Βουλή για τον γάμο του… πήγαιναν σύννεφο χθες και ο ντροπαλός Κωστής… κοκκίνιζε, ευχαριστώντας τους πάντες.

(!)

salmas 0

Η πολιτική πολιτική αλλά και η ιατρική ιατρική για τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή της Ν.Δ. Μάριο Σαλμά. Ο γιατρός Μάριος, με εξειδίκευση σε επεμβάσεις ώμου και ισχύων, είχε ακόμη μία επιτυχία στο νοσοκομείο του DELFT της Ολλανδίας, όπου χειρούργησε ασθενή και το ίδιο βράδυ εκείνος περπάτησε. Πρόκειται για ένα από τα «θαύματα του Μάριου», που το πραγματοποίησε, όπως μας λέει, με τη βοήθεια του φίλου του, χειρουργού ορθοπεδικού δόκτορος Βεχμάιζερ.
«Κάναμε ολική αρθροπλαστική ισχίου. Ο ασθενής έφυγε το βράδυ περπατώντας, χωρίς να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο» μας λέει ο Μάριος Σαλμάς. Αυτό θα πει ιατρική, κύριε Πολάκη μου!

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...