Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Τσίπρας: Αναγκαία η δημιουργία λιμανιού… ξηράς στην Καστοριά

Η φράση του πρωθυπουργού στην Κοζάνη που άφησε αποσβολωμένο το κοινό

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η φράση του πρωθυπουργού στην Κοζάνη που άφησε αποσβολωμένο το κοινό

«Ποιος είδε φάρο στον Ψηλορείτη, στην Ελασσόνα λευκό πανί κι ένα καράβι από την Κρήτη να πιάνει Ξάνθη Κομοτηνή».
Κάπως έτσι έμοιαζε να είναι η χθεσινή φράση του Αλέξη Τσίπρα περί δημιουργίας λιμανιού… ξηράς στην Καστοριά, από την Κοζάνη όπου μιλούσε.
«Είναι αναγκαία η δημιουργία στην Καστοριά ενός, ας μου επιτραπεί η έκφραση, λιμανιού ξηράς» δήλωσε ο πρωθυπουργός σε αποσβολωμένο από το άκουσμα κοινό.

Του Μυτιληναίου

Πληροφορίες που ελέγχονται για την… εγκυρότητά τους λένε ότι πριν από τη συγκεκριμένη ομιλία άκουγε στο πρωθυπουργικό αυτοκίνητο τον… παλιό Λευτέρη Μυτιληναίο στη μεγάλη επιτυχία του «Αυτή που θα πάρει τη θέση σου θα γίνει το λιμάνι μου, ν’ αράζουν οι καημοί μου, να ταξιδεύει στο όνειρο παντοτινά μαζί μου, θα γίνει το λιμάνι μου για να βρω τη γαλήνη, θα ‘ναι η καινούργια η αγάπη μου που ελπίδες θα μου δίνει».

Η γκάφα του Μπαλάφα 

balafas

❱❱«Ποιος είναι αυτός ο Πετρόπουλος;» αναφώνησε πριν βουτήξει τη γλώσσα στο μυαλό του ο υφ. Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας (φωτό). Σε συνέντευξη που έδωσε στον Σκάι, καμαρώνοντας για μια μείωση ασφαλίστρων σε επαγγελματίες η οποία… έρχεται, δήλωσε περιχαρής ότι τον σταμάτησε πολίτης με μηχανάκι στη γωνία Αμερικής και Ακαδημίας και τον συνεχάρη για τις επιτυχίες της κυβέρνησης. Κι όταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου τού είπε «προσέξτε, γιατί αυτά έλεγε κι ο Πετρόπουλος», εννοώντας τον υφ. Κοινωνικής Ασφάλισης, που κι εκείνον τον σταματούν πολίτες για συγχαρητήρια, ο Μπαλάφας απάντησε: «Ποιος είναι αυτός ο Πετρόπουλος;» Απανωτά τα χτυπήματα, δηλαδή! Πρωθυπουργέ μου, κάντε ένα σουαρέ να γνωριστούν τα παιδιά. «Μπαλάφας. Πετρόπουλος, χαίρω πολύ»!

Φορτωμένος με φακέλους

boutsis 1

❱❱Σήμερα παραδίδονται στην Κύπρο οι 134 φάκελοι της ειδικής Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, για τον φάκελο της Κύπρου. Ο ίδιος ο Νίκος Βούτσης ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο για να τους παραδώσει. Το σπουδαίο υλικό θα παραδοθεί στον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων και αποτελείται από 134 φακέλους, που περιέχουν τις καταθέσεις 88 μαρτύρων, όπως και άλλες 45 καταθέσεις μαρτύρων που έγιναν στην Υποεπιτροπή για τη δημιουργία του πορίσματος. Οι φάκελοι είναι ταξινομημένοι σε 11 κιβώτια. Βαρύ, αλλά ιστορικό φορτίο.

Προφυλακτικά και σεξ  «χτίζουν» αφορολόγητο!

❱❱Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου αποφάσισε να εντάξει στις ιατρικές δαπάνες για το αφορολόγητο τα προφυλακτικά και τα τεστ εγκυμοσύνης!
Οσο περισσότερα τόσο λιγότερη φορολογία. Δεν μπορεί, κάποια σχετική μελέτη ή έρευνα θα τους το υπαγόρευσε. Κάπου θα είδαν ότι οι Ελληνες, αφού δεν έχουν να φάνε, το ‘ριξαν στο κρεβάτι για να ξεχάσουν τις πίκρες τους, οπότε σου λέει… ας τους το γλυκάνουμε λίγο ακόμη! Με άλλα λόγια, «ασκηθείτε», γιατί χανόμαστε!

❱❱Selfies από την Τήνο αναμένουμε το Σαββατοκύριακο που έρχεται, αφού ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει την εκδρομούλα του. Τουλάχιστον αυτό λένε οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μας, ότι δηλαδή ο Κυριάκος θα πάει να ξεκουραστεί στο σπίτι του στην Τήνο. Η Τήνος έχει αρχίσει κι αποκτά τα τελευταία δύο χρόνια την αξία της στον θερινό χάρτη των διακοπών, κάτι που η οικογένεια Μητσοτάκη είχε διαβλέψει από παλιά, οπότε  τη διάλεξε. Ο πρόεδρος έχει βαρύ πρόγραμμα μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, καθώς προβλέπεται καυτή Βουλή με εξεταστικές και λοιπά, και η Τήνος θα είναι το τονωτικό του!

(!)rapti img 3851

Η γραμματέας σχέσεων κοινωνίας – κόμματος της Ν.Δ. Ζωή Ράπτη πήγε στη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο με φίλες της και ενθουσιάστηκε, όπως και όσοι βρέθηκαν στην ωραία βραδιά. Η Ζωή, που ετοιμάζεται να βουτήξει στα πιο βαθιά της πολιτικής, τραγούδησε μαζί με χιλιάδες κόσμου «μ’ αεροπλάνα και βαπόρια, και με τους φίλους τους παλιούς».

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...